Ez gondolom azt is jelenti, hogy Gündogant könnyebb szívvel el fogják engedni.Egybehangzó német és angol sajtóhírek szerint a Liverpool letett az „örmény Zidane-nak" becézett Henrih Mhitarjan megszerzéséről – a középpályás minden bizonnyal a Borussia Dortmund játékosa lesz –, helyette Jorginhót szeretné leigazolni.
Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- norberto11
hát azért nem gyengén erősödnek. ha a védelmet rendbe rakják akkor rendbe lesznek, főleg ha elől müködik a messi-neymar páros.Kerlon írta:Silva eddig is sérülékeny volt. Amúgy én nem szarok a gatyámba, mert megvették Neymart meg odavinnék Silvát is...Press írta:Jo igen, silva oda akar menni de tavaly kerult a psg be 42 millioert es nem lett rosszabb jatekos.. Uh a barcanak komolyan ra kell majd koltenie ha ot akarja, raadasul az arab tulaj nem akarja elengedni. Remelem a barcelonaval is annyit fog buzizni mint velunk Ancelotti miatt es jol lehuzza a katalanokat. Amugy meg 29 eves, van benne 3 jo ev utana jonnek a serulesek es szevasz. David Villa hatas, o is 40 millio volt most meg nem tudjak lepasszolni senkinek 10 millioert sem.
Jo, az nyilvanvalo h jovore a barca es a bayern lesz a ket nagy, ha osszejon nekik silva, es mi sehol nem leszunk illarraval es morataval felallva, de ket ev mulva fordul majd a kocka. Csak ne rugjak majd ki Ancelottit az elso ev vegen......
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Sejtettem ám, csak gondoltam megkérdezem, h biztosra tudjam, h mikorra hűtsem be sörikét...mert egy ilyen üzletre inni kell.hát nem vasárnap délután a spanyoloknál vasárnap a hét első napja, gondoltam belefér, ha megspórolom azt a "jövő" szót a hírből
Silva eddig is sérülékeny volt. Amúgy én nem szarok a gatyámba, mert megvették Neymart meg odavinnék Silvát is...Press írta:Jo igen, silva oda akar menni de tavaly kerult a psg be 42 millioert es nem lett rosszabb jatekos.. Uh a barcanak komolyan ra kell majd koltenie ha ot akarja, raadasul az arab tulaj nem akarja elengedni. Remelem a barcelonaval is annyit fog buzizni mint velunk Ancelotti miatt es jol lehuzza a katalanokat. Amugy meg 29 eves, van benne 3 jo ev utana jonnek a serulesek es szevasz. David Villa hatas, o is 40 millio volt most meg nem tudjak lepasszolni senkinek 10 millioert sem.
Jo, az nyilvanvalo h jovore a barca es a bayern lesz a ket nagy, ha osszejon nekik silva, es mi sehol nem leszunk illarraval es morataval felallva, de ket ev mulva fordul majd a kocka. Csak ne rugjak majd ki Ancelottit az elso ev vegen......
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Persze hát ez egyértelmű A többi csapat meg sehol nem lesz hozzájuk képestPress írta:Jo, az nyilvanvalo h jovore a barca es a bayern lesz a ket nagy, ha osszejon nekik silva, es mi sehol nem leszunk illarraval es morataval felallva, de ket ev mulva fordul majd a kocka.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ez hogy a Barca s a Bayern lesz a legjobb jövőre... miből gondolod? A Bayernt tartom, bár kiváncsi vagyok, hogy mire mennek Peppel. A Barca viszont nem egyélrtemű, hogy olyan jó lesz. Ez sokmindentől is függ, az edző most ott nem a legjobb, lehet ha lesz Neymar, Messi buli, ami attól függ, hogy Neymar mennyire hódol be Messinek (valszeg semennyire) Xavi már öreg, stb stb. Jövőre a nagy csapatokból nem tudom ki lesz erős. A MU-nál ugye edző csere, Bayernnél szintén, nálunk ugyanúgy, meg a Chelseanél is. A Dortmund lehet erős, nem hiszem, hogy meglátszódna rajtuk Götze és esetleg Lewandowski elvesztése.
Vagy pedig az Arsenal triplázni fog, Higu meg mindenhol gólkirály lesz
Vagy pedig az Arsenal triplázni fog, Higu meg mindenhol gólkirály lesz
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Jo igen, silva oda akar menni de tavaly kerult a psg be 42 millioert es nem lett rosszabb jatekos.. Uh a barcanak komolyan ra kell majd koltenie ha ot akarja, raadasul az arab tulaj nem akarja elengedni. Remelem a barcelonaval is annyit fog buzizni mint velunk Ancelotti miatt es jol lehuzza a katalanokat. Amugy meg 29 eves, van benne 3 jo ev utana jonnek a serulesek es szevasz. David Villa hatas, o is 40 millio volt most meg nem tudjak lepasszolni senkinek 10 millioert sem.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
Én nem. A védelmünk tökéletes nem kell hozzányúlni. Annyi, hogy Carvajalt azonnal a kezdőbe kell tenni. A középpályát intézzük el meg a csatárt, mert Bale fix, hogy nem jön idén. Higuaínt minél előbb el kell passzolni és hozni Suárezt. De sajnos már látom előre, hogy Carlo nem tartja létfontosságúnak Higu távozását és a középpályás vétele után mi ki is jelentkezünk az átigazolási szezonból.Realfan1 írta:Valahogy sokkal szívesebben látnám a csapatunkban Ramos helyén..
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De van viszont balhéMeg tudom, hülyeség, de ahol Ibra van ott nincsen BL győzelem. :lol:
Mondjuk ugye nyilatkozta hogy kevesebbért is vállalná...most keres 14-et.10 alá azért nem menne.Egy 30+os játékos ennyit már nem ér.Ha bebaxa a ziccert ha nem.A gólfelelős amúgy is megvan,Benzema meg mezőnybe jobb mint a bosnyák.Pardonnez svéd.Mert tegyük föl,megvesszük 20-ért.Hány éves szerződést ajánl a klub?Max 2-őt.Sehogy se jó.De Ronaldot meg dobjuk piacra,mert 2 év múlva elmenne 30 évesen.Csak én érzem itt a képzavart?Én azt mondom,hogy adjuk meg Benzemának a lehetőséget,aztán a télen,ha becsődöl a francia,hozzuk Suarezt.Márha nem happolja el Mou előllünk még a nyáron
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. július 7., vasárnap 12:43-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most olvasom a hírt.. T. Silva a Barcelonában szeretné folytatni..
Valahogy sokkal szívesebben látnám a csapatunkban Ramos helyén..
Valahogy sokkal szívesebben látnám a csapatunkban Ramos helyén..
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Azt nem Neked írtam, hanem általánosságban, ezért tettem külön fejezetbe.schranzer írta:Félreértés ne essék, én nem akarok Ibrát, vagyis én úgy vagyok vele, hogy nekem tok mindegy, ki jon Higuain helyett, de szerintem akármennyire is kevés Ibra, szerintem meg mindig nagyobb elorelepes Higuain helyett, gondolok itt arra, hogy ha ott van kapu elott, akkor irgalmatlanul be assza ... mondjuk a BLben ... Amúgy a fizetéshez visszatérve: Ibra lenyilatkozta, hogy hajlandó sokkal kevesebb fizetésért játszani, ha Carloval egyutt dolgozhat.
Amúgy Te is tudod, hogy 100%-os helyzetkihasználás nincs. Továbbá -amennyire én tudom- Ibra a BL-ben eléggé alul teljesített idén, nem volt éppen az az irgalmatlan kivégző. Csak a statisztika szerint Lavezzi is előtte végzett (5 találat), illetve Pastorenak is 3 gólja van, akárcsak Neki. A gyenge Benzema hozott 5 gólt 532 perc alatt (Ronaldonak 1080 alatt sikerült 12-vel gólkirálynak lenni). Bár az is igaz, hogy 7 gólpassza van Benzema 5-ével szemben és "csak" 793 percet játszott.
A fizetés csökkentés mennyi lenne? 12-ről 10-re? Kétlem, hogy a vezetés hajlandó lenne ennyit adni Neki. Majd kiderül.
hát nem vasárnap délután a spanyoloknál vasárnap a hét első napja, gondoltam belefér, ha megspórolom azt a "jövő" szót a hírbőlZidane írta:ez nagyon jó hír, pláne ha téleg 10 milla lesz az ára.Callejón a héten a Nápoly játékosa lesz. A spanyol szélső 2011-ben 5,5 millió euróért került a Real Madridhoz, ahol évi 2,1 millió eurót keresett. Első szezonjában 36 mérkőzésen 13, második évében 41 mérkőzésen 7 gólt szerzett. Most 10 millió euróért kerül az olasz klubhoz, ahol 3,5 millió euróval gazdagodik majd évente.
De téleg a héten már a Napoli játékosa lesz, vagy ez a jövő hét akart lenni...?
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Félreértés ne essék, én nem akarok Ibrát, vagyis én úgy vagyok vele, hogy nekem tok mindegy, ki jon Higuain helyett, de szerintem akármennyire is kevés Ibra, szerintem meg mindig nagyobb elorelepes Higuain helyett, gondolok itt arra, hogy ha ott van kapu elott, akkor irgalmatlanul be assza ... mondjuk a BLben ... Amúgy a fizetéshez visszatérve: Ibra lenyilatkozta, hogy hajlandó sokkal kevesebb fizetésért játszani, ha Carloval egyutt dolgozhat.Toky írta: Amúgy aki Ibrát akar, az gondolkozzon el azon, hogy igen sokan Verrattit is akartunk, de érdekes módon Őt a PSG nem engedte el. Ha Ibra helyére igazolnak drágán egy Cavanit (akit sokan leszóltak itt, mások dicsértek), és elengedik a svédet, akkor az vajon mit is jelenthet. Nem tökéletes a párhuzam, de AC Milan és Kaká még rémlik, ugye?
RMCF azt írta, hogy már nagyon kevés(leépülőben van). Ezen felül horribilis lenne a fizetése. Mi lesz, ha a padra kényszerül, el tudja majd viselni?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
ez nagyon jó hír, pláne ha téleg 10 milla lesz az ára.Callejón a héten a Nápoly játékosa lesz. A spanyol szélső 2011-ben 5,5 millió euróért került a Real Madridhoz, ahol évi 2,1 millió eurót keresett. Első szezonjában 36 mérkőzésen 13, második évében 41 mérkőzésen 7 gólt szerzett. Most 10 millió euróért kerül az olasz klubhoz, ahol 3,5 millió euróval gazdagodik majd évente.
De téleg a héten már a Napoli játékosa lesz, vagy ez a jövő hét akart lenni...?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
De új lesz az edző, a szisztéma(?), remélhetőleg a játék felfogás is. Beletelik még egy jó időbe, mire Ancelotti kitapasztalja, hogy kitől mit várhat, és a játékosoknak is, hogy mikor mit merre meddig kell tenniük. Több játékosnak elég alacsonyan van az önbizalma, mások most tértek/térnek vissza a sérülésből, mások szartak bele, és fel kell őket rázni.Mike írta:nem olyan csomó azGerr90 írta:Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit.
Carvajal, Isco. Ennyi. Talán még Illarramendi is, de sztem idén még csak Xabi cseréje lesz. De még ha kezdő is lesz, 3 ember nem sok.
Idő kell ennek a csapatnak. Az első évben nekem elég, ha látom a kreativitást és az elképzelést. Ezt rá lehet szánni arra, hogy a csapat összeálljon.
Könnyen lehet, hogyha most Mourinho lenne az edző, akkor róla nyilatkozná ezt.schranzer írta:O dolgozott Joséval is, mégis Carlot emeli ki a sok edzo kozul. Azis lehet hogy most probal nyalizni, hogy ide igazolhasson
Amúgy aki Ibrát akar, az gondolkozzon el azon, hogy igen sokan Verrattit is akartunk, de érdekes módon Őt a PSG nem engedte el. Ha Ibra helyére igazolnak drágán egy Cavanit (akit sokan leszóltak itt, mások dicsértek), és elengedik a svédet, akkor az vajon mit is jelenthet. Nem tökéletes a párhuzam, de AC Milan és Kaká még rémlik, ugye?
RMCF azt írta, hogy már nagyon kevés(leépülőben van). Ezen felül horribilis lenne a fizetése. Mi lesz, ha a padra kényszerül, el tudja majd viselni?
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Zlatan Ibrahimovic: "Sok edzővel dolgoztam, de senkinek sem volt olyan jó kapcsolata a játékosokkal, mint neki. A futballisták biztonságban érzik magukat mellette, és ezt szeretem." -mondta Ancelotti-ról a csatár.
Valamilyen szinten megnyugtato, hogy Ibra is ezt nyilatkozza róla. O dolgozott Joséval is, mégis Carlot emeli ki a sok edzo kozul. Azis lehet hogy most probal nyalizni, hogy ide igazolhasson
Valamilyen szinten megnyugtato, hogy Ibra is ezt nyilatkozza róla. O dolgozott Joséval is, mégis Carlot emeli ki a sok edzo kozul. Azis lehet hogy most probal nyalizni, hogy ide igazolhasson
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Ebben igazad van, én viszont remélem, hogy nem állunk meg itt. És egy teljesen új középpályával futunk neki a szezonnak.Mike írta:nem olyan csomó azGerr90 írta:Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit.
Carvajal, Isco. Ennyi. Talán még Illarramendi is, de sztem idén még csak Xabi cseréje lesz. De még ha kezdő is lesz, 3 ember nem sok.
Casillas- Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kondogbia, Illarramendi - Isco/Özil, Benzema, CR; (ez elérhetőnek tűnik, messze van az álomcsapattól, de jó lehet)
Ha azt is figyelembe vesszük, hogy Modric eddig nem volt kezdő, vagy amikor igen, akkor sem a helyes posztján, akkor ez 4-5 játékos, ami gyakorlatilag a mezőnyjátékosok fele. Persze lehet neked lesz igazad, és nem lesz ekkora felforgatás, sőt talán még Kondogbia sem jön, de én erre a csapatra gondoltam, aminek a lelke, a KP, teljesen új lenne.
Várom már az előszezont.
- ___Samy___
na, callejon 10 misiért több, mint jó üzlet
a következő remélem higuain lesz, és minél hamarabb
a következő remélem higuain lesz, és minél hamarabb
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem olyan csomó azGerr90 írta:Új edző, egy csomó új játékos -remélhetőleg a kezdőbe-, ez mindig rizikós kicsit.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Kondogbiának mindenképp kéne még jönni, és akkor évekre meg lenne oldva a középpályánk
ha távozna Higuain mellett di Maria és Coentrao is még talán pénzünk is lenne rá..
ha távozna Higuain mellett di Maria és Coentrao is még talán pénzünk is lenne rá..