Senki nem azt írta, hogy Bale jobb, mint Cé, hanem azokon a meccseken, amikor Bale bevethető volt, jobb volt mint Cé. Érted a különbséget?hogy Bale > CR.
Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Kicsit lassú vagyok, addig szerkesztgetek, hogy a végén már nem engedi elküldeni:Realista24 írta:A válasz nem adása is válasz.
Nem. Nem teszi meg, mert... nem tudjuk miért (nem is lényeges, azért kapja a lóvét, hogy dolgozzon), de az sem valós, hogy Bale megteszi ezeket. És itt most nem CR-t védem, hanem még mindig arra reflektálok, hogy Bale > CR.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt írtad kedves kiserik. Ebben hol van az amiről most dumálsz?kiserik írta: Leírtam a véleményem, miszerint Bale minden volt, csak nem jó az utolsó meccsein. Ez nem egyezik a te véleményeddel = idiótaság = szóbeli figyelmeztetés. WHAT?!
Az igen! Akkor remélem mihamarabb visszatér. Már csak Arbeloának kellene szólni, hogy rúgja le CR-t edzésen és akkor nem lenne gyenge pontja a csapatnak...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A válasz nem adása is válasz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
Fölösleges és meddő vita. Remélem mihamarabb visszatér Bale és igazatok lesz, hogy Bale > CR (bár minden sérülése közben ezt hiszi mindenki, aztán utána láthatjuk).
[quote="Realista24"]
Amekkora idiótaságot írtál, megfűszerezve a stílusoddal, mit vártál? Egyébként ez nem érv, hanem kijelentés.
[quote]
Leírtam a véleményem, miszerint Bale minden volt, csak nem jó az utolsó meccsein. Ez nem egyezik a te véleményeddel = idiótaság = szóbeli figyelmeztetés. WHAT?!
[quote="Realista24"]
Amekkora idiótaságot írtál, megfűszerezve a stílusoddal, mit vártál? Egyébként ez nem érv, hanem kijelentés.
[quote]
Leírtam a véleményem, miszerint Bale minden volt, csak nem jó az utolsó meccsein. Ez nem egyezik a te véleményeddel = idiótaság = szóbeli figyelmeztetés. WHAT?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik_2 2015. november 1., vasárnap 15:05-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amekkora idiótaságot írtál, megfűszerezve a stílusoddal, mit vártál? Egyébként ez nem érv, hanem kijelentés.Ez aztán az érv! A második része a hozzászólásodnak meg... mintha a tavalyi Miro írná ezeket.
Mi az hogy nem fekszik neki? Hát baszki, vegyen erőt magán és ne boruljon, fusson, cselezzen, küzdjön. Szarok én a pozíciókra amúgy, Marcelo balhátvéd, és hetek óta mégis ő a legveszélyesebb játékosunk. Ez a szánalmas, vicces és egyben megsüvegelendő egyben.Egy kérdés: ha CR-t nem akarod látni a pályán, akkor kit tennél az egy szem középcsatár pozíciójába? Mert meccsek óta azt játszik (mióta a grízes "szétörülte" Karimot), ami köztudott, hogy nem fekszik neki, mert borul, mint a korai A-s merci.
Minden játékosnak egy dolga van, alárendelni magát a csapatnak. Szerinted ezt Cé megteszi?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
Ez aztán az érv! A második része a hozzászólásodnak meg... mintha a tavalyi Miro írná ezeket.Realista24 írta: Lassan mész Remy haverod után
Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.
Egy kérdés: ha CR-t nem akarod látni a pályán, akkor kit tennél az egy szem középcsatár pozíciójába? Mert meccsek óta azt játszik (mióta a grízes "szétörülte" Karimot), ami köztudott, hogy nem fekszik neki, mert borul, mint a korai A-s merci.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Ha nem fog javulni drazstikusan a szezon végégi, akkor nem szabad, hogy saját szobrát döntse le. Iker utolsó 1(2) évéhez hasonlót nem szeretnék már látni. Gólok többé kevésbé jönnek még, de az, hogy látványosan gyengült játékban az is biztos. Ennek mi az oka nem tudni, mentálisan vagy fizikálisan lehetnek e gondok, esetlegesen mindkettő. Azért egy, másfél év alatt lehet ekkort zuhanni fizikálisan, robbanékonysgágban, sebességben? Valaki hozzáértő megmondhatná. Komoly meccseken nagy szükség lenne rá, különbséget tud jelenteni. Láthattuk idén már a Párizs ellen, hogy egy top csapat nagyon komolyan tud védekezni, klasszis teljesitmény nélkül ellenük nem lehet létszámfölényt kialakitani, ehhez pedig nagyon kéne a portugál. Baleben én még (már) nem bizom ebből a szempontból, persze cáfoljon csak rám. Az meg, hogy tavaszra tartalékolna azt nem hinném... Nem az a fajta fickó aki nem futná ki azt ami benne van ha érezné, hogy formában van. Össze kell, hogy szedje magát, mert most Párizs, Sevilla, Barca, az ősz itt dől el, leginkább a két bajnokin mert nem lenne jó hátrányba kerülni, lévén januárban tradicionálisan szarok vagyunk, ha jól láttam szokás szerint jövő év első napjaiban Valencia meccs, az sanszosan pontvesztés, ráadásul a kupa is akkor indul be igazán, sérülések akkor is lesznek, februrban meg már jön a Bl egyenes kieséses szakasza, valamint minden bizonnyal a Barca formája is akkor kezd el csucsra járni, ergo a ligában minimális hibázás lesz megengedett, s még azt sem tudjuk kikkel sorsolnak össze az európai porondon. Kell, egy jó Cr kell. Ha nem akkor pedig tisztelettel, szeretettel, mindent megköszönve kell elbucsuzni.
-
GraciasRealista24 írta:Ez többé kevésbé így van.Viszont én a 2számjegyű IQ-mal úgy látom,nem teljesen egyformán vannak elbírálva a Crt védők,illetve támadók túlzásai, esetlegesen cinikus hszjei.
A stadionban odavannak meg vissza tőle, de ebből nagy következtetést nem vonnék le. Sokan két nevet nem tudnának mondani a tíz évvel ezelőtti csapatból.Egyébként azon gondolkoztam,és kíváncsi lennék,vajon a spanyol madridisták is ennyire elégedetlenek vele,vagy csak itt ennyire elterjedt..Esetleg Te tudnál felvilágosítást adni erről.
Sok kritika éri kint is, és ugyanúgy megvannak a Remy féle védők, az örök elégedetlen R24-ek, stb..nem magyar sajátosság ez.
A twitteren viszont én úgy tapasztaltam, már akiket követek és az azok által retweetelt hírek alapján, hogy inkább többen vannak az eladása mellett.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez többé kevésbé így van.Viszont én a 2számjegyű IQ-mal úgy látom,nem teljesen egyformán vannak elbírálva a Crt védők,illetve támadók túlzásai, esetlegesen cinikus hszjei.
A stadionban odavannak meg vissza tőle, de ebből nagy következtetést nem vonnék le. Sokan két nevet nem tudnának mondani a tíz évvel ezelőtti csapatból.Egyébként azon gondolkoztam,és kíváncsi lennék,vajon a spanyol madridisták is ennyire elégedetlenek vele,vagy csak itt ennyire elterjedt..Esetleg Te tudnál felvilágosítást adni erről.
Sok kritika éri kint is, és ugyanúgy megvannak a Remy féle védők, az örök elégedetlen R24-ek, stb..nem magyar sajátosság ez.
A twitteren viszont én úgy tapasztaltam, már akiket követek és az azok által retweetelt hírek alapján, hogy inkább többen vannak az eladása mellett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hát lehet....Nem lehet mindenki egy zseni... :ĐRealista24 írta:Te sem vagy túl okos, ha ennyit sikerült levenned az egészből.Az jó lesz,a végén nem marad majd ellenvélemény,csak a Crt ekézők...Kérdés utána mi lesz,megunjátok vagy egymást kezditek el marni...
Viszont én a 2számjegyű IQ-mal úgy látom,nem teljesen egyformán vannak elbírálva a Crt védők,illetve támadók túlzásai, esetlegesen cinikus hszjei.
Attól függetlenül tényleg egyre több alapja van a kritikáknak,de ez számomra inkább szomorú,mint felháborító..Csak a Real Madrid valaha volt legeredményesebb góllövője.
Egyébként azon gondolkoztam,és kíváncsi lennék,vajon a spanyol madridisták is ennyire elégedetlenek vele,vagy csak itt ennyire elterjedt..Esetleg Te tudnál felvilágosítást adni erről.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem azt mondtam, hogy Bale überfasza, hanem hogy látszik rajta az akarás, a javulni vágyás. Szó se róla, eladnám, mint a fene, de Cét ugyanúgy.Kivéve amikor ugyanúgy eltűnt 20-30 percekre.
Plusz, amit felhoztak itt, hogy Cé hanyagul próbál skillezgetni. Bale-re ez is ugyanúgy igaz volt, csak neki még jó formában sem úgy megy, ahogy kéne.
Egyikre sincs szükségünk. Egyikre sosem volt, a másikra szerintem már nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kivéve amikor ugyanúgy eltűnt 20-30 percekre.Realista24 írta: Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.
Plusz, amit felhoztak itt, hogy Cé hanyagul próbál skillezgetni. Bale-re ez is ugyanúgy igaz volt, csak neki még jó formában sem úgy megy, ahogy kéne.
Szerintem még mindig előrébb vagyunk egy gyenge Ronaldoval, mint egy közepes Bale-lel.
Majd meglátjuk, ha nincs ennyi sérült, akkor milyen lesz a portugál. Vicces lett volna, ha Ronaldo mostanság van lecserélve, amikor 3 támadószellemű játékos (Benz, Bale, James) sérült. Persze, simán benne van, hogy amúgy se lesz lecserélve, majd meglátjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te sem vagy túl okos, ha ennyit sikerült levenned az egészből.Az jó lesz,a végén nem marad majd ellenvélemény,csak a Crt ekézők...Kérdés utána mi lesz,megunjátok vagy egymást kezditek el marni...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az igen! Akkor remélem mihamarabb visszatér. Már csak Arbeloának kellene szólni, hogy rúgja le CR-t edzésen és akkor nem lenne gyenge pontja a csapatnak... [/quote]
Lassan mész Remy haverod után
Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.[/quote]
Az jó lesz,a végén nem marad majd ellenvélemény,csak a Crt ekézők...Kérdés utána mi lesz,megunjátok vagy egymást kezditek el marni....Komolyra fordítva tényleg gyenge sajnos,és nem csak egy dologban,valóban a ziccereknel se olyan halálos már mint régen.Most hogy ez mitől van,vagy fog e változni...Nyílván ahogy telik az idö,úgy csökken rá az esély.De jó lenne...
Lassan mész Remy haverod után
Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.[/quote]
Az jó lesz,a végén nem marad majd ellenvélemény,csak a Crt ekézők...Kérdés utána mi lesz,megunjátok vagy egymást kezditek el marni....Komolyra fordítva tényleg gyenge sajnos,és nem csak egy dologban,valóban a ziccereknel se olyan halálos már mint régen.Most hogy ez mitől van,vagy fog e változni...Nyílván ahogy telik az idö,úgy csökken rá az esély.De jó lenne...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lassan mész Remy haverod utánkiserik írta:Az igen! Akkor remélem mihamarabb visszatér. Már csak Arbeloának kellene szólni, hogy rúgja le CR-t edzésen és akkor nem lenne gyenge pontja a csapatnak...Realista24 írta: Igaz, mert Bale jobb volt azon a pár meccsen, amikor játszott.
Bale hajtott, futott, megjátszható volt. Látszott rajta az akarás. Cristianótól egyiket sem vettem észre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
Az igen! Akkor remélem mihamarabb visszatér. Már csak Arbeloának kellene szólni, hogy rúgja le CR-t edzésen és akkor nem lenne gyenge pontja a csapatnak...Realista24 írta: Igaz, mert Bale jobb volt azon a pár meccsen, amikor játszott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igaz, mert Bale jobb volt azon a pár meccsen, amikor játszott.kiserik írta:Ez mekkora ókörség, te jó ég. Ez csak azért juthat valakinek az eszébe, mert MR Wales nem játszik egy jó ideje. Gyenge CR, de nem Bale szint egyelőre.Kerlon írta:Ez a CR semmivel sem jobb Bale-nél.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
Ez mekkora ókörség, te jó ég. Ez csak azért juthat valakinek az eszébe, mert MR Wales nem játszik egy jó ideje. Gyenge CR, de nem Bale szint egyelőre.Kerlon írta:Ez a CR semmivel sem jobb Bale-nél.
Nem is értem... Ez a CR semmivel sem jobb Bale-nél. Talán egyedül a helyzetkihasználása, de amúgy semmi. Nem küzd, nem hajt, csinálja a felesleges showt, összeesik, reklamál, elégedetlenkedik. Ennyi most CR.
Az a baj, hogy szerintem CR is Remy féle gondolkozással él és nem látja be, hogy változtatni kéne, csak veri a mellét, hogy "igen, ma is gólt vertem". De azt nem, hogy ótvarul játszik fél éve.
Az a baj, hogy szerintem CR is Remy féle gondolkozással él és nem látja be, hogy változtatni kéne, csak veri a mellét, hogy "igen, ma is gólt vertem". De azt nem, hogy ótvarul játszik fél éve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K