Akkor most tedd takarékra ezeket a jelzőket, mert megint én leszek a köcsög.alexoxladjackoxi írta:Ezt mire érted? Koscielnynél alázatosabb, szorgalmasabb, csendes melóst nem találsz. Vicc, hogy Ramoshoz hasonlítod, akit én elismerek, mint játékost , de kevés nagyobb vadbarom szaladgál a pályákon, mint ő.KAG írta:Ha Ramosnál fel lett hozva, hogy gyakran elszáll és kretén. Akkor Koscielinynél ez hatványozottan igaz
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ezt mire érted? Koscielnynél alázatosabb, szorgalmasabb, csendes melóst nem találsz. Vicc, hogy Ramoshoz hasonlítod, akit én elismerek, mint játékost , de kevés nagyobb vadbarom szaladgál a pályákon, mint ő.KAG írta:Ha Ramosnál fel lett hozva, hogy gyakran elszáll és kretén. Akkor Koscielinynél ez hatványozottan igaz
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha Ramosnál fel lett hozva, hogy gyakran elszáll és kretén. Akkor Koscielinynél ez hatványozottan igaz
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Annyian írjátok ezt a Koszielnyit, na én meg őt nem értem. Egy simán jó védő nálam, semmi extra.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Igen, az valóban így van, de alap esetben biztosabb pont mind2, mint mondjuk Ramos vagy Boateng.ziro4vr írta: Túl ügyetlenek a tophoz. Ha letámadod őket vagy nyomás alá helyezed, úgy megzavarodnak, mint Mascherano ha meglát egy könyvelőt.
Na, akkor leírom én is a top5:
1. T.Silva
2. Ramos
3. Hummels
4. Koscielny
5. Vertonghen
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
1.Ramos
2.Varane
3.T.Silva
4.Koscielny
5.Hummels.
Nálam ez lenne a top 5. Jelenleg.
2.Varane
3.T.Silva
4.Koscielny
5.Hummels.
Nálam ez lenne a top 5. Jelenleg.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ziro4vr
Túl ügyetlenek a tophoz. Ha letámadod őket vagy nyomás alá helyezed, úgy megzavarodnak, mint Mascherano ha meglát egy könyvelőt.Hungarokatalán írta:Érdekes, h a Juve belső védő párosa senkinél se merül fel, mint top5 kh...
Nem illik.
-
Érdekes, h a Juve belső védő párosa senkinél se merül fel, mint top5 kh...
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
1. Varane
2. Ramos
3. Silva
4. Hummels
5. Pepe/Boateng
2. Ramos
3. Silva
4. Hummels
5. Pepe/Boateng
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- ziro4vr
Egy nagyon technikás és jól szerelő védő, akinek persze megvannak az elborulásai, kb mint Ramosnak. Persze mindenki arra emlékszik, mikor Messi beleállította a földbe, de nálam így is top. Mondom ezt úgy, hogy amúgy nem bírom a tagot, mert egy tipikus swagyolo hülyegyerek, mint a fél német csapat.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem rola mindig az jut eszembe mikor Messi osszekocolta a lábait,oszt ledolt mint a kertibudiNo offense. De Boateng miért?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ziro4vr írta:Sorrend nélkül nálam Ramos, Varane, Hummels, Silva, Boateng a top5, bár ez volt már itt téma pár hónapja amúgy.
No offense. De Boateng miért?
Az igaz, hogy középpályásokat megszégyenítő előre ívelései vannak, de szerintem a Bayern egyik gyengepontja. Fejben nehezen találja a sebességeket.
Nálam Varane lassan Ramos előtt van. S ha már top5, akkor az utóbbi évek Pepéje ott van.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Lehet benne valami, de pl. az előző szezonban nem volt mellette egy ekkora vezér, és így is kiválóan játszott.ziro4vr írta:Pique akkor jó, mikor egy vezér típusú kh társ mellett van, lásd Puyol vagy Ramos.
Az idei szezonban pedig újra visszatért a "régi" Pique (sajnos). Megy tőle a nagyképüsködés, a pályán pedig hibázgat. Én úgy gondolom, hogy ha visszavesz az arcból, akkor jobban tud koncentrálni a játékra.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
Pique akkor jó, mikor egy vezér típusú kh társ mellett van, lásd Puyol vagy Ramos.
Sorrend nélkül nálam Ramos, Varane, Hummels, Silva, Boateng a top5, bár ez volt már itt téma pár hónapja amúgy.
Sorrend nélkül nálam Ramos, Varane, Hummels, Silva, Boateng a top5, bár ez volt már itt téma pár hónapja amúgy.
Nem illik.
- ___Samy___
Ramos nagyban köszönheti a temperamentumának, hogy ekkora vezér, és top3-as kh. Viszont pont emiatt csinálja a hülyeségeket, mindig ő akar lenni a jani.
Nálam Silva ilyen tekintetben egy az egyben Varane.
Nálam Silva ilyen tekintetben egy az egyben Varane.
adomDe Piquere is igaz ugyanez a tézis. Amikor a Barca jól van összerakva, ő is megbízható, de amikor kevésbé volt összerakva a csapat (2013-2014), akkor Pique egy bohózat volt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A védőkről azért nehéz beszélni, mert az ő teljesítményük nagyban függ az előttük játszó kp-sortól is. Az a védő, aki többször van próbára téve, többször fog hibázni. Ez a Real Madridban látszik meg legjobban. Máshol topnak számító védők, itt hibák sorát követték el (Samuel, Cannavaro). De Piquere is igaz ugyanez a tézis. Amikor a Barca jól van összerakva, ő is megbízható, de amikor kevésbé volt összerakva a csapat (2013-2014), akkor Pique egy bohózat volt.
Ramos és Pepe gyenge kp-s védekezés mellett is komoly teljesítményt hoztak le, és Varanera sem lehetett soha panaszunk.
Az én sorrendem egyébként nagyjából egyezne alexox sorrendjével, annyi különbséggel, hogy nálam Silva lenne az 5. és mindenki más előre lépne egyet. Az ok annyi, hogy Silva ugyan baromi jó, de kevésbé vannak nagy mentései, és gyengébb kp-sor mögött lehet nem tűnne jónak egyáltalán.
Ramos és Pepe gyenge kp-s védekezés mellett is komoly teljesítményt hoztak le, és Varanera sem lehetett soha panaszunk.
Az én sorrendem egyébként nagyjából egyezne alexox sorrendjével, annyi különbséggel, hogy nálam Silva lenne az 5. és mindenki más előre lépne egyet. Az ok annyi, hogy Silva ugyan baromi jó, de kevésbé vannak nagy mentései, és gyengébb kp-sor mögött lehet nem tűnne jónak egyáltalán.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Bocs, ha OFF lesz, de ha már ennyire belementetek a belső védő témába, én is dobok egy szösszenetet. Thiago Silva kb. ugyanakkora vezér, mint Ramos, de sokkal higgadtabb. Ramos előre játékban veszélyesebb, és talán nagyobb mentései vannak, látványosabb a játéka, de benne jobban benne van a hiba. Én Silvát többre tartom. Hummelsről is érdemes említést tenni, Nesta óta nem hiszem, hogy volt ilyen elegánsan játszó kh. Talán még Varane, aki Hummelshez hasonló, csak a francia gyorsabb. A Premier-League-ben a Koscielny-Kompany a legjobb páros. A francia nem egy vezér típus, de halkan csendben szinte hiba nélkül hozza a meccseket, és ő is elég gólerős. 1v1-ben is nagyon ott van. Ha felállíthatnék egy top5-öt, akkor: 1. Silva, 2. Ramos, 3.Hummels, 4. Varane, 5. Koscielny.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nesta-Maldini-Cannavaronal nincs jobb.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem hiszem, hogy ez lenne. Azért Ramos sem öreg. Én talán a gyorsaság miatt választanám inkább Ramos-t, meg az esze miatt. Ramos sem lassú, meg általában olvassa is a játékot, de Varane ebben a kettőben nálam jobb.morientes írta:Nekem van egy olyan gyanum hogy a fiatalabb generacio oregnek tartja,vagy legalabb is Varane azèrt áll kozelebb hozzájuk mert korban ott tart ahol ok.
Viszont Piqué az igazi császár, hogy ne legyen teljesen off. Még azt a furcsa mozgását is imádom...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero