palesz77 írta:A mundo szerint lemondtunk Pogbáról, és a Verratti, Gündogan, Koke trióból akarunk valakit elhozni. Első kettőből jöhet bárki, bár inkább a kis olaszt..
Semmi kis olasz, menjen csak a kis spanyol...
ziro4vr írta:Mondjuk Koke eléggé kilóg innen, bár tudom, van itt a fórumon pár komoly pártfogója.
Csak azt nem értem, hogy miért... Mert szerintem Rakitic is jobb nála. A Modric-Kroos-Verratti-Gündögan 4eshez még köze sincs.
palesz77 írta:Rakiticnél nem mennénk vele többre, azért a szintért meg 60 milliókat kiadni totális pénzkidobás.
Pontosan ennyi. Ennyit ér Koke és nem többet. Akkor meg minek?
palesz77 írta:Koke a 13/14-es szezon óta inkább visszafele fejlődik "open play"-ben. Szóval remélem nem ő jön.
Nem visszafele fejlődik, csak volt egy kiugró éve. És abban a kiugró évében sem azzal villogott ami kellne egy Madridba vagy egy Barcaba.
morientes írta:Másfelol viszont mostanában Verratti sem rak sokkal tobbet hozzá párizsban...
Dehogynem. Össze sem lehet őket hasonlítani. Verratti a jövő k.páláysa lesz, Koke meg egy a sok közül...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero