hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
dm ha a padról beszáll, tud lendületet vinni a játékba, többet mint a fiatalok perpill
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 7., vasárnap 23:50
hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 7., vasárnap 23:48
Hogya viharba ne kéne Ha Ancelotti nem hülye akkor nem egy taktika lesz és Di María elég fontos taktikai elem lehet , vagy bármilyen szélső .Los Blancos írta:nem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.azért mert sem isco, sem özil nem igazi szélső, jeséből meg ki tudja mi lesz, erre is fel kell készülni
khedira helyett meg majd szerintem jövőre érdemlegesebben tudunk embert hozni, kondogbiát vagy illarát a jelenlegi kp mellé kellene hozni
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 7., vasárnap 23:47
nem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.azért mert sem isco, sem özil nem igazi szélső, jeséből meg ki tudja mi lesz, erre is fel kell készülni
khedira helyett meg majd szerintem jövőre érdemlegesebben tudunk embert hozni, kondogbiát vagy illarát a jelenlegi kp mellé kellene hozni
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 7., vasárnap 23:46
Azért kéne ,mert az idei év egyik legnagyobb hibája volt , hogy a Cr-Özil-María triónak nem volt cseréje. Volt Callejon , aki teljesen más stílus volt , mint a kezdő tagjai , sőt szerintem ő inkább csatárnak lenne jó. ÉS volt még Kaká ... Meg ugye Modric de jó esetben hátrébb kezdett. Szóval őt nem venném ide. Ha megint neki vágunk a szezonnak 4-2-3-1ben és mondjuk egyszerre lesz kezdő Xabi-Modric-Isco-Özil-Cr-Benzema. Akkor kit dobsz be , ha baj van. Ott van Jesé , Morata meg Illaramendi ... Na ez az amit nem szertnék én jövőre látni . Maradjon csak szépen Khedira meg Di María cserének .Los Blancos írta:minek DM helyére akárki is? Isco/Özil, Jesédi maria meg khedira szerintem szakmai okok miatt nem fog távozni, nem tudunk a helyükre már hozni embereket
kaká meg csak azért marad itt, mert nem kell senkinek ennyi pénzért
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 7., vasárnap 23:44
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 7., vasárnap 23:41
minek DM helyére akárki is? Isco/Özil, Jesédi maria meg khedira szerintem szakmai okok miatt nem fog távozni, nem tudunk a helyükre már hozni embereket
kaká meg csak azért marad itt, mert nem kell senkinek ennyi pénzért
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 7., vasárnap 23:38
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 7., vasárnap 23:30
én is, de Callejón és Higuaín-on kívül a többit vagy nem tudjuk vagy nem akarjuk elpasszolni.Remélem mindegyik.
Callejón 10 millió Nápoly
Higuaín 25 millió Arsenal
Di María 30 millió PSG vagy City
Khedira 20 millió Chelsea
Kaká meg mindegy, csak húzzon innen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 7., vasárnap 23:20
Remélem mindegyik.Los Blancos írta: ...Kaká, Callejón, Khedira, Higuaín, Di María...kiváncsi leszek közülük kik mennek el.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 7., vasárnap 23:17
aki Carlo jobb keze. Mourinhonál sem Perez igazolt, most sem ő fog.Iscot Zidane kérte ha jól tudom.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 7., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 7., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 7., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 7., vasárnap 22:40
Azért ez eléggé túlzás,nem Iniestát adják el nekik.......akkor LEHET megerősödnének, de thiago csak egy tehetség,és hogy hol mit ad majd le,azt csak a jó isten tudja.ha Thiago Alcantara tényleg odamegy,akkor bőven megerősödnek középen is...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 7., vasárnap 21:54
Én azt írtam hogy megerősödnek,nem azt hogy agyonverik a világot,mert Thiago odamegy.Miért,mi nem erősödtünk lényegesen Modrical?Dehogynem.szilamer írta:Egy fecske nem csinál nyarat.. láthattuk ezt Modric esetében is.ha Thiago Alcantara tényleg odamegy,akkor bőven megerősödnek középen is...
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 7., vasárnap 21:05
A szokásos buta demagóg marca-maszlag. A pavón-generáció elvesztegetéseFiatalok, tehetségesek és a Real Madrid kötelékében készek elkápráztatni a világot. Új, friss szelek fújnak a Bernabéu környékén. Zidane vezérletével – aki jártas a témában, testközelből követte végig a Pavón generáció elvesztegetését – Florentino Pérez véglegesen a fiatal kororsztályba vetette a bizalmát.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 7., vasárnap 20:46
Egy fecske nem csinál nyarat.. láthattuk ezt Modric esetében is.ha Thiago Alcantara tényleg odamegy,akkor bőven megerősödnek középen is...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 7., vasárnap 20:02
Igen és Giggs is hosszabbított,nagy baj már nem lehetJester írta:Főleg most, hogy Usain Bolt elintézett velük egy szerződéstTenyleg, az MU-rol meg is feledkeztem A lenyeget elmondtad roluk.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 7., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. július 7., vasárnap 19:54
Főleg most, hogy Usain Bolt elintézett velük egy szerződéstTenyleg, az MU-rol meg is feledkeztem A lenyeget elmondtad roluk.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem