Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 5., csütörtök 8:20

Szóval, Rakitic lehet nem játszik ellenünk.
COPE | Rakitic will be out for at least a month, and will miss El Clasico.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 3., kedd 21:54

morientes írta:
Dehogynem. Össze sem lehet őket hasonlítani. Verratti a jövő k.páláysa lesz, Koke meg egy a sok közül... :)
Te minden meccset nèzed?Mert mostanában èn semmi extrát nem láttam tole.Ha csak azt a kiállitást nem veszem annak....egyèbkènt szerintem sem (lesz) rossz...
Nem látom minden meccsét, de amit csak tudok megnézem. Ha más nem akkor összefoglalót. Sokkal előrébb jár, mint a spanyol, sokkal több is van benne, teljesen egyértelmű. Attól mert volt 1-2 gyengébb meccse még a potenciál benne van. Ezt szerintem látod, tudod Te is, csak jó volt odaszúrni, hogy látom-e minden meccsét? :roll: :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 3., kedd 21:51

Sergit természetesen nem gondoltam komolyan. :lol: Kovarol valóban nem az egész fórumot kell kérdezni. Jómagam le is irtam, hogy a végletek vannak itt feszegetve, a srác simán lehet egy új Modric, de akár egy új Gago is, majd kiderul.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 21:49

rashidm írta:Szerintem csak egy hozzászólót kellene erről megkérdezni, nem a teljes madridomos fórumot.
Neki is szólt, azt tudom, hogy a többség se így gondolja azért.
Ronaldo da Lima írta:Írtam,hogy nálam,plusz ki is egészítettem,hogy nem a jelenlegi,hanem a benne rejlő potenciálra értem.De ez is szubjektív..Mit akarsz még??:)
Hát jól van, elfogadom.. :D

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 3., kedd 21:47

TheBull6 írta:Mert ez a barca igazolásoknál nincs így. :lol:
Persze elég nagy véglet top3hoz közelinek nevezni, de nem is egy szar gyerek, aki nem mutatott semmit. Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom. :lol:
A Barcánál is így van, ahogy a többi nagy csapatnál is. Csak most Kovacicról beszéltünk.
SR ha nem is jobb játékos a horvátnál, de semmiképp sincs nagy különbség köztük.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 3., kedd 21:46

palesz77 írta:
TheBull6 írta:Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom. :lol:
Ki mondott ilyet? De arra még mindig nem kaptam választ, hogy Kovacic mitől tart előrébb, mint Verratti..
Írtam,hogy nálam,plusz ki is egészítettem,hogy nem a jelenlegi,hanem a benne rejlő potenciálra értem.De ez is szubjektív..Mit akarsz még??:)
Azt meg,hogy sérülékeny,nyílván poénból írtam,mert pont akkor sérült meg,de egyik sem veszi ez a legnagyobb vicc...:)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 3., kedd 21:45

palesz77 írta:
TheBull6 írta:Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom. :lol:
Ki mondott ilyet? De arra még mindig nem kaptam választ, hogy Kovacic mitől tart előrébb, mint Verratti..
Szerintem csak egy hozzászólót kellene erről megkérdezni, nem a teljes madridomos fórumot.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 3., kedd 21:44

TheBull6 írta:Mert ez a barca igazolásoknál nincs így. :lol:
Persze elég nagy véglet top3hoz közelinek nevezni, de nem is egy szar gyerek, aki nem mutatott semmit. Bár a barcasok szerint Sergi Roberto nagyobb játékos nála gondolom. :lol:
Nem is mondta szerinem senki hogy szar,csak közel se top3,és top10 se egyelőre,de az lehet.

Sergi Robertoról meg én még sok jót nem hallottam Barcástól :lol: Talán az utóbbi időben kicsit,de asszem akkor is akkor dícsérték meg mikor Alves helyén volt. Meg pl előző meccs után.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 21:41

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. november 3., kedd 21:40

Mert ez a barca igazolásoknál nincs így. :lol:

Hungarokatalán

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 3., kedd 21:25

palesz77 írta: Kovacic meg nem tudom mitől jár előrébb.. :hmmm: Pogbát se mondjuk, de nála legalább a tavalyi nagy góloknak be tudom tudni, de Kovacicnál ötletem sincs.
Egyszerű a válasz. Leigazolta a Madrid, ilyenkor mindig megtízszereződik egy játékos értéke, legyen szó akárkiről.
Puskás Ferenc

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 3., kedd 21:22

Most értem haza, mennyire volt súlyos a sérülése?

Kovacic meg nem tudom mitől jár előrébb.. :hmmm: Pogbát se mondjuk, de nála legalább a tavalyi nagy góloknak be tudom tudni, de Kovacicnál ötletem sincs.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 3., kedd 21:17

Ronaldo da Lima írta:Tessék,sérülékeny is...:)
Azért mert valaki megsérül még nem lesz sérülékeny. Reus,Robben,Wilshere,Diaby... Na ők sérülékenyek.
Kovacic meg nem olyan tehetség szerintem mint Verratti. De szerintem Gündoganban is 3-4 éve nagyobb potenciált láttam. Ettől függetlenül benne van a top szint remélem ki is hozza magából.

Az olasszal és a töröknémettel jól járna a Barca. Kokét nem érteném, Arda és Rakitic is ott van már stílus kellene,Koke meg nem annyival másabb szerintem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. november 3., kedd 21:12

Ronaldo da Lima írta:Tessék,sérülékeny is...:)
Csak, mert most megsérült az már azt jelenti, hogy sérülékeny?

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 3., kedd 21:05

Tessék,sérülékeny is...:)

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 3., kedd 21:02

Hungarokatalán írta:
Ronaldo da Lima írta: Nem rossz,nagyon nem,na de top 3...Modric,Kroos,Kovacic is előrébb van NÁLAM....Pogba is..
Na, jó azért Kova top10 környékén sincs. Tehetséges gyerek, de egyelőre még nem bizonyított. Modric jelenleg pedig egyértelmű No 1. legalábbis nálam.
Kova igaz...Én sem teljesen úgy értettem,hanem potenciál szempontjából én többet látok benne..Szóval jobban örülök,ő van nálunk..

Hungarokatalán

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 3., kedd 20:55

Ronaldo da Lima írta: Nem rossz,nagyon nem,na de top 3...Modric,Kroos,Kovacic is előrébb van NÁLAM....Pogba is..
Na, jó azért Kova top10 környékén sincs. Tehetséges gyerek, de egyelőre még nem bizonyított. Modric jelenleg pedig egyértelmű No 1. legalábbis nálam.
Puskás Ferenc

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. november 3., kedd 20:50

Kovacic Verratti előtt? :ozil: Verratti előtt egy ember biztosan van, Modric. Meg talán Kroos. És ennyi. Még talán egy motivált Iniesta.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. november 3., kedd 20:47

Nem rossz,nagyon nem,na de top 3...Modric,Kroos,Kovacic is előrébb van NÁLAM....Pogba is..
Hát nálam Kovacic a top3 közelében sincs de még a top5-be se igen fér még be.Ahhoz még bizonyítania kell meg sokat fejlődni.

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. november 3., kedd 20:40

palesz77 írta:
morientes írta:Te minden meccset nèzed?Mert mostanában èn semmi extrát nem láttam tole.Ha csak azt a kiállitást nem veszem annak....egyèbkènt szerintem sem (lesz) rossz...
Én nézem minden meccsét, és jelentem bőven Koke fölött van. Pirosat nem tudom mikor kapott, szerintem az öngóllal kevered, de azon a meccsen adott 2 gólpasszt is. Azon a poszton nem tudom mi számít nálad extrának, a folyamatos megjátszhatósága és pontos passzai mellett szinte minden meccsen van 2-3-4 nagyobb kiugratása - ellenetek pont nem volt, ma remélem villant azért valamit -, múltkor csereként beállva 25 perc alatt is részt vett egy gólban. Nem tudom mi többet tudna tenni a PSG játékához ezen kívül - elvárható kategórián belül, mert meccsenként 1 gólpassz pl nem reális, de gondolom nem is azt "kérnél" tőle.
Nem rossz,nagyon nem,na de top 3...Modric,Kroos,Kovacic is előrébb van NÁLAM....Pogba is..

Vissza: