Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Én amúgy leginkább arra lennék kíváncsi, hogy pl. Iscot tényleg Ancelotti kérésére hozták, vagy csak Pereznek volt ismét szimpatikus egy játékos, akit a csapatba akart hozni. De a többi eddigi igazolásoknál is felvetődik a kérdés.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért ez eléggé túlzás,nem Iniestát adják el nekik.......akkor LEHET megerősödnének, de thiago csak egy tehetség,és hogy hol mit ad majd le,azt csak a jó isten tudja.ha Thiago Alcantara tényleg odamegy,akkor bőven megerősödnek középen is...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én azt írtam hogy megerősödnek,nem azt hogy agyonverik a világot,mert Thiago odamegy.Miért,mi nem erősödtünk lényegesen Modrical?Dehogynem.szilamer írta:Egy fecske nem csinál nyarat.. láthattuk ezt Modric esetében is.ha Thiago Alcantara tényleg odamegy,akkor bőven megerősödnek középen is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
A szokásos buta demagóg marca-maszlag. A pavón-generáció elvesztegetéseFiatalok, tehetségesek és a Real Madrid kötelékében készek elkápráztatni a világot. Új, friss szelek fújnak a Bernabéu környékén. Zidane vezérletével – aki jártas a témában, testközelből követte végig a Pavón generáció elvesztegetését – Florentino Pérez véglegesen a fiatal kororsztályba vetette a bizalmát.
Bár inkább szomorú, mint vicces, hogy a spanyoloknak a jelek szerint ennyi jött le a múltból.
A fiataloknak amúgy örülök, de a tálalás szerintem feleslegesen édeskdő. Mi se most jöttünk le a tapétáról.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Egy fecske nem csinál nyarat.. láthattuk ezt Modric esetében is.ha Thiago Alcantara tényleg odamegy,akkor bőven megerősödnek középen is...
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- morientes
Igen és Giggs is hosszabbított,nagy baj már nem lehetJester írta:Főleg most, hogy Usain Bolt elintézett velük egy szerződéstTenyleg, az MU-rol meg is feledkeztem A lenyeget elmondtad roluk.
De viccet félre,ha Thiago Alcantara tényleg odamegy,akkor bőven megerősödnek középen is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Idén nemis megy sehova Lewandowski, jovore viszont ugy nez ki, ingyen megy a Bayernbe
https://sporthirado.hu/cikk-labdarugas- ... erne-75499
https://sporthirado.hu/cikk-labdarugas- ... erne-75499
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Főleg most, hogy Usain Bolt elintézett velük egy szerződéstTenyleg, az MU-rol meg is feledkeztem A lenyeget elmondtad roluk.
- h3x0r
Jogos. De arra gondoltam, hogy ha Lewandowski esetlegesen tavozik, akkor is erosek maradnak.Sierra írta:Lehet lemaradtam valamiről, de tudtommal Lewandowski még a Dortmund játékosa.h3x0r írta: A Dortmund Gotze es Lewandowski nelkul is erosek
Tenyleg, az MU-rol meg is feledkeztem A lenyeget elmondtad roluk.morientes írta:Én azért még a másik manchesteri csapatot se írnám le.Magasan a legjobbak voltak azért a PL-be.
Akkor a vegso sorrend: Bayern, Dortmund, Barca, Real, MU, Chelsea, Arsenal, Juve, PSG, City
- morientes
Én azért még a másik manchesteri csapatot se írnám le.Magasan a legjobbak voltak azért a PL-be.Szoval nalam a sorrend: Bayern, Dortmund, Barca, Real, Chelsea, Arsenal, Juve, PSG, City
LEGIO PATRIA NOSTRA
Ja még annyit akartam mondani, hogy várjunk ezzekkel az "évekre megoldódik a középpálya, csatársor kérdés" kijelentésekkel. Emlékszem, amikor jött Xabi Alonso, akkor is sokan mondták (talán még én is), hogy a Lass-Alonso duó oktatni fog, évekig megoldódnak a kp problémáink. Láthattuk mennyire jött be... Kb semennyire. De amikor Khedira jött akkor is ez volt. Majd ha lejátszanak egy teljes szezont akkor lehet ilyeneket nyilatkozni, de így látatlanban elég nagy hülyeség.
Lehet lemaradtam valamiről, de tudtommal Lewandowski még a Dortmund játékosa.h3x0r írta: A Dortmund Gotze es Lewandowski nelkul is erosek
- h3x0r
Nyilvan nem lehet kimondani azt, hogy csak 1-2 csapatnak van eselye, de az egyertelmu, hogy
- jelenleg a Bayern az, akit le kell gyozni. A keretuk eros, ossze vannak szokva es pont a motivalas az amirol az edzojuk hires.
- A Dortmund Gotze es Lewandowski nelkul is erosek, ha jol elkapjak a fonalat barkit meg tudnak verni, raadasul nem is csunya jatekkal
- a Barcelonanak es az egesz tiki-takanak a hatalmas dominanciaja mara eltunt, viszont meg mindig jo csapatuk van, Messibe minden meccsen benne van par gol es szerintem Neymar is barmikor tud 1-2t villanni (nem, meg nem vilagklasszis)
- Real:nem vagyunk a legerosebbek, a kozeppalyank (jelenleg) az europai nagy csapatokhoz kepest talan az egyik leggyengebb, de a vedelmunk eros es elol se vagyunk gyengek. Meg hat van egy Ronaldonk is. Nem hiszem, hogy sok csapat van akik orulnenek ha minket kapnanak ellenfelnek mondjuk egy BL negyeddontoben.
- A kovetkezo par ev szempontjabol talan a Chelsea-nek van az egyik legjobb kerete. Mourinho pedig garancia a sikerre, megha elso eveben nem is fognak BL elodontot jatszani, a masodikban biztos vagyok, hogy az egyik legnagyobb eselyesek lesznek.
Talan ezt az ot csapatot mondanam jelenleg a legerosebbnek, de kozvetlenul mogottuk van az Arsenal, akik egy nagyon brutalis tavaszt hoztak le, emlekszek, h 15 fordulo utan 21 ponttal alltak, de ev vegere nagyon feljottek. A City-tol annyira nem felek, mert Pellegrininek ido kell a jo munkahoz, viszont aki meglepetest okozhat az nem mas mint a PSG. Eros a keretuk, osszeszokottak is, a barca ellen sem mulott sokon a tovabbjutas. A Juventus pedig egyszeruen olasz csapat, benne van a verukbe, hogy ha egesz meccsen szarul is jatszanak, az utolso percekben rugnak egy golt es tovabbmennek.
Szoval nalam a sorrend: Bayern, Dortmund, Barca, Real, Chelsea, Arsenal, Juve, PSG, City
- jelenleg a Bayern az, akit le kell gyozni. A keretuk eros, ossze vannak szokva es pont a motivalas az amirol az edzojuk hires.
- A Dortmund Gotze es Lewandowski nelkul is erosek, ha jol elkapjak a fonalat barkit meg tudnak verni, raadasul nem is csunya jatekkal
- a Barcelonanak es az egesz tiki-takanak a hatalmas dominanciaja mara eltunt, viszont meg mindig jo csapatuk van, Messibe minden meccsen benne van par gol es szerintem Neymar is barmikor tud 1-2t villanni (nem, meg nem vilagklasszis)
- Real:nem vagyunk a legerosebbek, a kozeppalyank (jelenleg) az europai nagy csapatokhoz kepest talan az egyik leggyengebb, de a vedelmunk eros es elol se vagyunk gyengek. Meg hat van egy Ronaldonk is. Nem hiszem, hogy sok csapat van akik orulnenek ha minket kapnanak ellenfelnek mondjuk egy BL negyeddontoben.
- A kovetkezo par ev szempontjabol talan a Chelsea-nek van az egyik legjobb kerete. Mourinho pedig garancia a sikerre, megha elso eveben nem is fognak BL elodontot jatszani, a masodikban biztos vagyok, hogy az egyik legnagyobb eselyesek lesznek.
Talan ezt az ot csapatot mondanam jelenleg a legerosebbnek, de kozvetlenul mogottuk van az Arsenal, akik egy nagyon brutalis tavaszt hoztak le, emlekszek, h 15 fordulo utan 21 ponttal alltak, de ev vegere nagyon feljottek. A City-tol annyira nem felek, mert Pellegrininek ido kell a jo munkahoz, viszont aki meglepetest okozhat az nem mas mint a PSG. Eros a keretuk, osszeszokottak is, a barca ellen sem mulott sokon a tovabbjutas. A Juventus pedig egyszeruen olasz csapat, benne van a verukbe, hogy ha egesz meccsen szarul is jatszanak, az utolso percekben rugnak egy golt es tovabbmennek.
Szoval nalam a sorrend: Bayern, Dortmund, Barca, Real, Chelsea, Arsenal, Juve, PSG, City
Ennyi erővel a Barca sem jelent semmilyen veszélyforrást mert ők még jobban el lettek picsázva mint a Juve. Hülyeség egy meccsből lekövetkeztetni az erőviszonyokat.
Utólag már könnyű okosnak lenniKerlon írta:A Juve Vidallal meg Pogbaval megmutatta, hogy semmi se értek a Bayern ellen.
Llorente kevés ez igaz, de Tevezt annak mondani eléggé nevetségesKerlon írta:Lesz egy erős középpályájuk, de a támadóik még Tevezzel és Llorrentével is kevesek.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ezt megint blodseg elore kijelenteni, mert akar nekik is kijohet a lepes.Kerlon írta: A Juve Vidallal meg Pogbaval megmutatta, hogy semmi se értek a Bayern ellen. Lesz egy erős középpályájuk, de a támadóik még Tevezzel és Llorrentével is kevesek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
Lehet,de az is lehet hogy most jobban muzsikálnak majd.De persze hogy Higut el ták,nagyban romlott az esélyükKerlon írta:A Juve Vidallal meg Pogbaval megmutatta, hogy semmi se értek a Bayern ellen. Lesz egy erős középpályájuk, de a támadóik még Tevezzel és Llorrentével is kevesek.morientes írta:Na azért a bayern meg a barca mellett lesz egy erős city Pellével,a chelsea Mouval,a dortmund semmit nem gyengült,aztán egy Juve Vidalal meg Pogbaval,a MU,meg persze azért ott vagyunk mi is...tehát merész ez a bayern barca kiemelés ennyire...
LEGIO PATRIA NOSTRA
A Juve Vidallal meg Pogbaval megmutatta, hogy semmi se értek a Bayern ellen. Lesz egy erős középpályájuk, de a támadóik még Tevezzel és Llorrentével is kevesek.morientes írta:Na azért a bayern meg a barca mellett lesz egy erős city Pellével,a chelsea Mouval,a dortmund semmit nem gyengült,aztán egy Juve Vidalal meg Pogbaval,a MU,meg persze azért ott vagyunk mi is...tehát merész ez a bayern barca kiemelés ennyire...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
"Ha Illarramendi végül valóban a Real Madridhoz kerül 30 millió euró ellenében, akkor az üzletből 600 000 euró üti nevelőegyesülete, a szerény baszk Mutriku klub kezét. Csak hogy el tudjuk helyezni ezt az összeget, a klubváltással szerzett pénz az utánpótlás neveléssel foglalkozó egyesület 10 éves költségvetését jelenti." Forrás: Marca.com
(La Liga Loca blog posztolta facebookon)
Ezek utan mondja valaki, hogy a Real Madrid nem tesz semmit az utanpotlas nevelesert
(La Liga Loca blog posztolta facebookon)
Ezek utan mondja valaki, hogy a Real Madrid nem tesz semmit az utanpotlas nevelesert