Lucas Vázquez - 17
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Lucas Vázquez - 18
ezt a lucas gyereket nem tudom honnan a faszból kukázták elő. de tehetségesebb mint a a pérez által igazolt eurótízmilliós majmok többsége. nem sír nála a labda, nem a sípcsontjával passzol. jó lenne nem elbaszni.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem egy Sevilla szintű csapatnak, simán húzóembere lenne.lordgabi írta:Egyetlen dolog zavart Zidane kinevezésének kezdetén, hogy jegeli a srácot, és Jesét részesíti előnyben...a Benítez-éra egyik legjobbja volt, akarásával kiemelkedik, gyors, ha James és Isco fele ennyire robbanékony lenne a széleken...Így tovább kicsi.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egyetlen dolog zavart Zidane kinevezésének kezdetén, hogy jegeli a srácot, és Jesét részesíti előnyben...a Benítez-éra egyik legjobbja volt, akarásával kiemelkedik, gyors, ha James és Isco fele ennyire robbanékony lenne a széleken...Így tovább kicsi.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,
Èn személy szerint szivesebben néznék 11 ilyen "nem real szint" játékost hétről hétre (aki küzd hajt a társakárt, címerért, helyért a csapatban, mint 11 felkapott sztárt akik 2lépést nem képesek tenni a labdáért.numberone1 írta:Meg kell kovetnem a sracot. Elegge szapultam osszel, es tevedtem vele kapcsolatosan. Nem fogom a piedesztalra emelni, mert nem lesz kezdo szintu jatekos, de tenyleg jo lehet 1-2-3 szamu cserenek hosszabb tavon is. Iden mivel tobb sebbol is verzenk(vereztunk), kezdo is lehet barki karara aki szarik bele.
Kiváncsi lennék rá hogy egy angol középcsapatban mennyire tudna kiemelkedni. Tegnap néztem ezt a Hazard gyereket és nem sok különbséget láttam
Követem instagrammon a csávót és nagyon szimpatikus számomra, ahogy szerényen élnek a barátnőjével.
Követem instagrammon a csávót és nagyon szimpatikus számomra, ahogy szerényen élnek a barátnőjével.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg kell kovetnem a sracot. Elegge szapultam osszel, es tevedtem vele kapcsolatosan. Nem fogom a piedesztalra emelni, mert nem lesz kezdo szintu jatekos, de tenyleg jo lehet 1-2-3 szamu cserenek hosszabb tavon is. Iden mivel tobb sebbol is verzenk(vereztunk), kezdo is lehet barki karara aki szarik bele.
Csak igy tovabb.
Ugy nezki Zizou is batrabban nyul a cserekhez.
A video pedig remek munka.
Csak igy tovabb.
Ugy nezki Zizou is batrabban nyul a cserekhez.
A video pedig remek munka.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Lucas Vazquez ● Amazing Skills & Tricks 2015/2016
7 perces videó MrBundesteam-től az 1v1 királyotokról.
7 perces videó MrBundesteam-től az 1v1 királyotokról.
Csak szerintem nagyon hasonlít a helyzete a Callejonéra? Visszatérő utánpótlás játékos, aki a szivét lelkét kiteszi a pályán és tehetséges is, de nem épp egy Real kezdő szint..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Jó a srác, remélem meg fogják becsülni. Pont az ilyen játékosok hiányoztak Ancelotti csapatából, akiket nyugodt szívvel fel lehet küldeni könnyebb meccseken (Bale helyett mondjuk valami derbire is beférne...), és beleadnak mindent, és persze focizni is tudnak. Jó lenne ha hosszútávon itt lehetne tartani fix csereembernek (akinek azért meglesznek a percei), fontos hogy legyenek olyan játékosok akiknek fontos a mez, nem csak a név a hátán. Jól fogalmazott valaki előttem, a támadó harmad Nacho-ja.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Azért vannak vakfoltok a vezetőségben, ezt kár is tagadni
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Minden szavaddal egyetértek, szimpatikus gyerek, Casemiro pedig betonkemény, és nem sír nála a labda, mint egy-két elődjénél a középpályán, mindkét játékos pozitív meglepetés eddig, úgy látszik nem csak vakok ülnek a vezetőségben.Realista24 írta:A legnagyobb öröm tegnap nagyjából ő volt a pályán számomra. Bejött, nem sz@rozott, hibázott, javított, futott, próbálkozott, szemtelenül cselezett a franciák között.
Még egy kis meccsrutin és Jesé előtt lesz végleg a sorban szerintem. Aztán jövőre eladjuk valamelyiket gondolom. Örülnék neki, ha a támadószekció Nachója lenne.
Szerk.: Casemiro volt a másik.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A legnagyobb öröm tegnap nagyjából ő volt a pályán számomra. Bejött, nem sz@rozott, hibázott, javított, futott, próbálkozott, szemtelenül cselezett a franciák között.
Még egy kis meccsrutin és Jesé előtt lesz végleg a sorban szerintem. Aztán jövőre eladjuk valamelyiket gondolom. Örülnék neki, ha a támadószekció Nachója lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Nekem is nagyon szimpatikus. Így utólag nyilvánvaló, hogy az első meccsein nyújtott értékelhetetlen játék a drukknak és meccshiánynak volt betudható. Tökéletes csereember lehet belőle, van benne annyi plusz, hogy színt vigyen a játékba, mert egy-az-egyben meg tudja verni a védőjét. Illetve a rövidpasszos játék is fekszik neki. Sajnos nincs benne elég erő és lendület, hogy igazán jó legyen, de nem veszettfejszenyele a gyerek. És rajta tényleg látszik, hogy ajándéknak fog fel minden percet, amit a pályán tölthet madridi színekben.
- lordgabi
Gyors, akaratos, végig gürizik, mindegy mennyi időt kap, néha vállalhatna többet...jóban leszünk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nagyon fürgének tűnik ez a srác, illetve szimpatikus, hogy mennyire küzdött a meccsen. Csak így tovább!
Jesé milyen aktívan helyezkedik. Amúgy ez kumma szép volt, gyalázás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Lucas Vasquez - 18
https://instagram.com/p/9Qrsxevvg1/?taken-by=rm10_goalsUrsus írta:Valaki tud felvételt linkelni amikor a hétvégén az oldalvonal mellett leültette az egyik vigoi játékost az első félidőben?
Itt van külön is
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
Igen, 3:40 körül.
Nagyon penge.
Nagyon penge.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema