Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 4., szerda 23:26

KAG írta:Na, ez a D Costa gyerek kezd engem is meggyőzni :lol:
Nehezen, de beadom a derekam.
Bármikor cserélném Bale-re :roll:
Hát én még nem találkoztam madridistával aki Diego Costát akarná ide, de te tudod.

:lol:
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. november 4., szerda 23:21

Müller: leírnám mi a véleményem, jogosan kapnék bant. De én se értem azokat, akik jó focistának tartják. Nem értem, de nagyon nem én sem... múltkor az a lecsúszott beadásos gólja is. Kész baszki... 100 focista 10ezerszer beadja kapura se lenne veszélyes, ennek meg beakad csont nélkül.

Pont ezért jó. Müller ebben jó.
Nem született zseni, csetlik-botlik, de valahogy mindig bekotorja. Egyrészt. Másrészt. Mentally strong. A 2012-es BL döntőben, amikor egy Schweinsteiger, Robben, Lahm, stb. nem bírta el a lelki terhet, a gyerek zöldfülűként kb. az egyetlen helyzetét belőtte. Azért az, hogy a Bayernben már a harmadik edzőjénél alapember, meg ugye a válogatottban is, nem véletlen. Óriási böszmeség lenne mindezt a világi makkra fogni.

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. november 4., szerda 23:19

Aki szerint a Chelsea edzőt akar buktatni, annak ajánlom, hogy nézze vissza a mai mecssüket!

(bocs a dupláért csak most láttam, hogy kimaradt egy szó viszont módositani már nem birtam) :D

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. november 4., szerda 23:09

Aki szerint a Chelsea edzőt akar buktatni, annak ajánlom, hogy vissza a mai mecssüket!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 4., szerda 23:08

Na, ez a D Costa gyerek kezd engem is meggyőzni :lol:
Nehezen, de beadom a derekam.
Bármikor cserélném Bale-re :roll:
ZIDANE

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 4., szerda 23:08

Ráadásul semmi nem bizonyítja, hogy ez történne. Persze biztos nem túl motiváltak a játékosok. De ne ferdítsd már ki úgy, hogy Mourinho az áldozat...
meg kell nézni az idei meccseket. a keret nem változott. a taktika sem. ha a motiváltságról van szó, engem biztos egy idő után mocskosul idegesítene hogy mindenki megver minket és elkezdenék focizni ahogy tavaly tettem. nem lehet szó formahanyatlásról sem mert ennyi játékosnak nem lehet egyszerre szar féléve. biztos hogy belső viszályok vannak de az is biztos hogy nem josé változott. ő nem változik. ugyanazt kéri idén is mint minden évben. egyszerűen valaki vagy valakiknek már elég volt a módjából és sikerült egy klikket kialakítani josé ellen. ugyanúgy megmondta egy-egy rossz meccs után hogy ki játszott gyengén, eddig is megtette. még mindig mást mond kifele mint amit a csapattal kommunikál. érdekes módon vannak még olyan ex játékosai akik áradnak róla, biztos nyaliztak neki... pont egy materazzi van rászorulva a nyalizásra meg egy arbeloa. és még vannak jópáran. egyszerűen vannak akik a kritikákat a keményebb bánásmódot egy idő után úgy kezelik hogy ellene fordulnak a közvetlen főnöküknek. ez van most a chelseanél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. november 4., szerda 23:08-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 4., szerda 22:59

BBeno írta:idén willian nagyon ráérzett a szabikra. rendre életveszélyesek. azon kevesek közt van aki még focizni akar ebben a chelseaben és nem alattomos módon az edzőtbuktatni.
Most komolyan kérdezem, de sok reményt nem fűzök hozzá:
Szerinted miért buktatnak edzőt?
Ez a hobbijuk?
Vagy véletlen volt valami előzménye?

Ráadásul semmi nem bizonyítja, hogy ez történne. Persze biztos nem túl motiváltak a játékosok. De ne ferdítsd már ki úgy, hogy Mourinho az áldozat...

Müller: leírnám mi a véleményem, jogosan kapnék bant. De én se értem azokat, akik jó focistának tartják. Nem értem, de nagyon nem én sem... múltkor az a lecsúszott beadásos gólja is. Kész baszki... 100 focista 10ezerszer beadja kapura se lenne veszélyes, ennek meg beakad csont nélkül.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 4., szerda 22:52

BBeno írta:idén willian nagyon ráérzett a szabikra. rendre életveszélyesek. azon kevesek közt van aki még focizni akar ebben a chelseaben és nem alattomos módon az edzőtbuktatni.
Csúúúúnya játékosok, pfejjj, bezzeg a special one mindent tökéletesen csinál, Willian pedig egy a sok közül.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 4., szerda 22:46

ziro4vr írta:Inzaghi sokkal jobban behatárolható fickó volt. Aki a helyén is volt kezelve.
Pontosan. Inzaghi kb 2 négyzetméteren mozgott 90 percen át. Erre a német Müller cimboránk ott van mindenhol, jobboson, baloson, középen, tényleg mindenhol. Én sem értem egyébként ezt az egészet, nálam csak egy ordító gólörömös, hülyegyerek német... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 4., szerda 22:46

palesz77 írta:Thiago tényleg annyira jó volt, mint amennyire ajnározzák twitteren? A gólpasszát meg egy nagy kiugratását láttam én is már videókon, azok pazarok voltak.. :agree:
Thiago mindig jó, amikor egészséges.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 4., szerda 22:45

idén willian nagyon ráérzett a szabikra. rendre életveszélyesek. azon kevesek közt van aki még focizni akar ebben a chelseaben és nem alattomos módon az edzőtbuktatni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 4., szerda 22:44

Thiago tényleg annyira jó volt, mint amennyire ajnározzák twitteren? A gólpasszát meg egy nagy kiugratását láttam én is már videókon, azok pazarok voltak.. :agree:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 4., szerda 22:43

Inzaghi sokkal jobban behatárolható fickó volt. Aki a helyén is volt kezelve.

Na de Müller, onnan hogy világbajnok, gólkirály, ez a gólöröme amikor egy helyben üvölt, az a tánc...én nem tudom. De nagyon fura, egy fekete lyuk számomra.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 4., szerda 22:43

Komolyan nem értek én néhány dolgot a fociban, de kiemelkedő anomália számomra ez a Müller. Hogy csinálja? Mi a titka? Csak mi nem látjuk a klasszisát? Segítség.
Nyugi, azzal van baj aki klasszist lát benne, az valami tudatmódosítót tolt. Makkerek voltak régebb is, plusz még hajtós a gyerek és jó csapat is veszi körül, de amúgy futballtudása bundesliga 2 kiesés ellen menekülő szint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2015. november 4., szerda 22:43-kor.

Nagy_Fönök
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,Guti,Figo,Marcelo,Modric,James

HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. november 4., szerda 22:39

ziro4vr írta:Komolyan nem értek én néhány dolgot a fociban, de kiemelkedő anomália számomra ez a Müller. Hogy csinálja? Mi a titka? Csak mi nem látjuk a klasszisát? Segítség.
Hát benne megvan az a bizonyos X! Ahogy a lábában is :lol:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 4., szerda 22:39

ziro4vr írta:Komolyan nem értek én néhány dolgot a fociban, de kiemelkedő anomália számomra ez a Müller. Hogy csinálja? Mi a titka? Csak mi nem látjuk a klasszisát? Segítség.
Csak egy nevet írok, Inzaghi. :D Szerintem ő a mentora. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 4., szerda 22:38

Hát, ahogy Inzaghi csinálta, vagy Toni. Vannak játékosok, akikről minden bepattan. :)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 4., szerda 22:36

Komolyan nem értek én néhány dolgot a fociban, de kiemelkedő anomália számomra ez a Müller. Hogy csinálja? Mi a titka? Csak mi nem látjuk a klasszisát? Segítség.
Nem illik.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 4., szerda 22:36

BBeno írta:bajnokaspiráns arsenal. wenger is hogy maradhat még mindig edző.
Ez is a PL-t minősíti. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 4., szerda 22:35

Mondjuk azért az sem gyenge, hogy a Bayernnek minden bejött, az Arsenalnak meg kb semmi. Jobb csapat a német, ezt nem vitatom, de hogy normális esetben nincs köztük ennyi, az ziher...

mironak külön.... Lett ami lett az eredmény ma, ettől még biztos nem úgy álltak hozzá az odavágón, hogy nekünk ma úgyis belefér a vereség, mert a visszavágón úgy is verjük őket...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: