Hát ha megrugdosnak egy kulcsjátèkost akkor be.Nem kell direkt,elèg az alulk3pzettsèg,lemarad a gyerek ès labda helyett baba.Hungarokatalán írta:Mintha annyira befolyásolnák ezek az alibi meccsek a Clasicot.
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Mintha annyira befolyásolnák ezek az alibi meccsek a Clasicot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Viszont VdB nem csak a Realosokat szopatja legalább most. 2 Realos és 5 Barcás a keretben, majd kiderül, ki mennyit játszik.BBeno írta:Löw megint jófej volt és nem hívta be Kroost a válogatottba. nagyon adom a tagot. rendre pihentet amikor megteheti. nem úgy mint VDB. na ő aztán ott tesz keresztbe ahol tud.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Löw megint jófej volt és nem hívta be Kroost a válogatottba. nagyon adom a tagot. rendre pihentet amikor megteheti. nem úgy mint VDB. na ő aztán ott tesz keresztbe ahol tud.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Izomszakadás az nem valószínű, mert én tegnap még max 1 hónap kihagyásról olvastam. Ami tuti, hogy a köv. meccset kihagyja, utána meglátjuk.BBeno írta:köszönöm.
Rakitic izomszakadást szenvedett állítólag. Sanszos hogy ő sem lesz a clasicón. de én már nem hiszek senkinek. addig nem érdekelnek ezek a jóhírek amíg nem látom a kezdőt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
köszönöm.
Rakitic izomszakadást szenvedett állítólag. Sanszos hogy ő sem lesz a clasicón. de én már nem hiszek senkinek. addig nem érdekelnek ezek a jóhírek amíg nem látom a kezdőt.
- MesQueUnClub
Lásd, hogy segítek googleba így írd be pl: 2010-11 tabella eredmények és ugyan ahhoz az oldalhoz fog linket adni és minden ott vanBBeno írta:akkor pl az oldalt is írhattad volna a google helyett. de midnegy mert nekem több évre visszamenőleg kell azt meg itt nem lehet. José éveit lapozgattam és azért akartam nézelődni picit a múltban.
akkor pl az oldalt is írhattad volna a google helyett. de midnegy mert nekem több évre visszamenőleg kell azt meg itt nem lehet. José éveit lapozgattam és azért akartam nézelődni picit a múltban.
- MesQueUnClub
Viccen kívül írtam, mert ha csak annyit beírtam hogy La liga tabella/week rögtön találtam egy ilyen oldalt plBBeno írta:Katt a nevemre: -> hozzáadás a haragosokhoz.
kérlek.
tökéletes. köszönöm szépen. el is felejtettem hogy a transfermarkton lehet ezt. pedig tényleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tessék. Ezt talán képesek normálisan vezetni, ennél jobbat nem tudok sajna.BBeno írta:HELP:
melyik az az oldal ahol fordulóról fordulóra megtudom nézni a pontok alakulását?
Katt a nevemre: -> hozzáadás a haragosokhoz.
kérlek.
kérlek.
- MesQueUnClub
BBeno írta:HELP:
melyik az az oldal ahol fordulóról fordulóra megtudom nézni a pontok alakulását?
HELP:
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most komolyan mit csinálnak ezek hogy november 5. már izomtúlterhelés lehetséges egyáltalán?Marcelo tegnap lényegesen jobb állapotban volt, és saját elmondása szerint biztosan nincsen szó izomszakadásról, csak izomtúlterhelésről. Amennyiben ezt a mai orvosi vizsgálatok megerősítik, a játékos ott lehet a Barcelona elleni rangadón.
Attól félek hogy ez a felkészülési időszak megint el lett cseszve,csak most túl keményre sikeredett,és most annak isszuk meg szép lassan a levét..Valaki beírta meccs után hogy olyan mintha fásultak a játékosok,lehetséges hogy ezért.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
+1, pont ezt akartam írniCS0ki írta:Nyáron 30 milla volt, azóta a gyenge játéka miatt kispadra szorult már, nyilván jön ebből a 90 millió.Angol hírek szerint a Real Madrid szívesen leigazolná Depayt, akiért 90 millió eurót is fizetnének.
ZIDANE
- MesQueUnClub
Világ hülyesége volna, de szerintem ezt maximum. valami vicclapban jelentették meg.Madridom.hu @MadridomHU
Angol hírek szerint a Real Madrid szívesen leigazolná Depayt, akiért 90 millió eurót is fizetnének.
Nyáron 30 milla volt, azóta a gyenge játéka miatt kispadra szorult már, nyilván jön ebből a 90 millió.Angol hírek szerint a Real Madrid szívesen leigazolná Depayt, akiért 90 millió eurót is fizetnének.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az 6-4-0 volt.MesQueUnClub írta:Ne keverd az multkor mou volt aki csatár nélkül küldte fel a chelseat.M1Ö írta: 4-6-0
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
Ne keverd az multkor mou volt aki csatár nélkül küldte fel a chelseat.M1Ö írta: 4-6-0
Ez alapján amit kiraktatok, én arra következtetek, hogy Blanc helyett ő fog odakerülni.Carlo Ancelotti: “Szerettem volna, ha Modric a PSG-ben játszik…” http://madridom.hu/?p=80365 #halamadrid #realmadrid