Nacho is ott van.Anthony írta:Na mi lesz Ramossal?? Ha kiesik januárig, akkor meg leszünk áldva rendesen...habár Pepe-Varane le kéne tudják hozni..
Ramos lenyomja a klasszikust egy nagy adag fájdalomcsillapítóval, aztán jöhet a műtét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 11., szerda 9:36
Nacho is ott van.Anthony írta:Na mi lesz Ramossal?? Ha kiesik januárig, akkor meg leszünk áldva rendesen...habár Pepe-Varane le kéne tudják hozni..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. november 11., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 7., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 7., szombat 15:46
Arrol van szo hogy bejon egy fiatal titán,be akarja játszani magát a csapatba,elkezd erolkodni,eloveszi a "leszarom hogy sztár" èletèrzèst,aztán konnyen meg van a baj...Hungarokatalán írta:Ez igaz lenne, ha selejtezőt kellene játszaniuk, de ezek barátságosak lesznek. Bari meccseken általában figyelni szoktak, h ne rúgják agyon az ellent, főleg amikor 2 nagy csapat játszik.morientes írta: Hát ha megrugdosnak egy kulcsjátèkost akkor be.Nem kell direkt,elèg az alulk3pzettsèg,lemarad a gyerek ès labda helyett baba.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 7., szombat 13:39
Kétévente egyszer ahha...nézz már meg néhány listát csak azokról, akik ilyen meccsek miatt maradtak le nagy tornákról. Ha már nekünk nem hiszel.Hungarokatalán írta:Igen, valóban. Kétévente 1x elő szokott fordulni, h valaki bari meccsen lesérül....
Edzésen is meg szoktak sérülni játékosok, akkor Clasico előtt edzésre se menjenek!?
No offense, de szerintem nagyon fel van fújva ez a dolog.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 7., szombat 13:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 7., szombat 12:47
Kapásból írtunk több példát, gondolom akkor ez az elmúlt 10 év termése összesen.Hungarokatalán írta:Igen, valóban. Kétévente 1x elő szokott fordulni, h valaki bari meccsen lesérül....
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 7., szombat 12:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 7., szombat 12:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 7., szombat 12:38
Utazás, plusz két meccs, akár tét akár nem, egy rossz belépő bármikor lehet. Rossz bemelegítés, izomhúzódás, akármi. Mintha barátságos meccsen még nem sérült volna meg soha senki...azt hiszem James is úgy dőlt ki legutóbb.Hungarokatalán írta:Ez igaz lenne, ha selejtezőt kellene játszaniuk, de ezek barátságosak lesznek. Bari meccseken általában figyelni szoktak, h ne rúgják agyon az ellent, főleg amikor 2 nagy csapat játszik.morientes írta: Hát ha megrugdosnak egy kulcsjátèkost akkor be.Nem kell direkt,elèg az alulk3pzettsèg,lemarad a gyerek ès labda helyett baba.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 7., szombat 12:37
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 7., szombat 12:34
Ez igaz lenne, ha selejtezőt kellene játszaniuk, de ezek barátságosak lesznek. Bari meccseken általában figyelni szoktak, h ne rúgják agyon az ellent, főleg amikor 2 nagy csapat játszik.morientes írta: Hát ha megrugdosnak egy kulcsjátèkost akkor be.Nem kell direkt,elèg az alulk3pzettsèg,lemarad a gyerek ès labda helyett baba.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 7., szombat 12:31
Hát ha megrugdosnak egy kulcsjátèkost akkor be.Nem kell direkt,elèg az alulk3pzettsèg,lemarad a gyerek ès labda helyett baba.Hungarokatalán írta:Mintha annyira befolyásolnák ezek az alibi meccsek a Clasicot.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 7., szombat 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 7., szombat 12:22
Viszont VdB nem csak a Realosokat szopatja legalább most. 2 Realos és 5 Barcás a keretben, majd kiderül, ki mennyit játszik.BBeno írta:Löw megint jófej volt és nem hívta be Kroost a válogatottba. nagyon adom a tagot. rendre pihentet amikor megteheti. nem úgy mint VDB. na ő aztán ott tesz keresztbe ahol tud.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 7., szombat 0:41
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 6., péntek 16:21
Izomszakadás az nem valószínű, mert én tegnap még max 1 hónap kihagyásról olvastam. Ami tuti, hogy a köv. meccset kihagyja, utána meglátjuk.BBeno írta:köszönöm.
Rakitic izomszakadást szenvedett állítólag. Sanszos hogy ő sem lesz a clasicón. de én már nem hiszek senkinek. addig nem érdekelnek ezek a jóhírek amíg nem látom a kezdőt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 6., péntek 16:19
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 6., péntek 16:15
Lásd, hogy segítek googleba így írd be pl: 2010-11 tabella eredmények és ugyan ahhoz az oldalhoz fog linket adni és minden ott vanBBeno írta:akkor pl az oldalt is írhattad volna a google helyett. de midnegy mert nekem több évre visszamenőleg kell azt meg itt nem lehet. José éveit lapozgattam és azért akartam nézelődni picit a múltban.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 6., péntek 16:12
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem