Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Angol információk szerint a Tottenham szemet vetett a Real Madrid fiatal tehetségére, Jesére. A spanyol játékos sorsa egyelőre bizonytalan a csapatnál, ezért az angolok 11.5 millió eurót kínálnak érte.
Tottenham-nek és Lévisz Úrnak 50 Millió alatt nem eladó Jesé.
Tottenham-nek és Lévisz Úrnak 50 Millió alatt nem eladó Jesé.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
bocs a duplaert:Remy írta: a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.
azert kell par ilyen arc mint Alonso, Ramos, CR v Pepe es Zizou(vagy Ancelotti akirol odakat zengnek a korabbi jatekosai) akik leteremtik a fiatalokat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
___Samy___ írta:hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
dm ha a padról beszáll, tud lendületet vinni a játékba, többet mint a fiatalok perpill
egyetertek Los Blancossal, nem kell DM meg igy is tul sok a tkp itt. Ha pedig Perez es Ancelotti(Zidane) megigerte, h jatszatja Moratat es Jeset + Isco is annak fejeben valasztott minket, h kapni fogja a perceket(+Ozil)... tok felesleges itt tartani DM-t ugy, h CR baloldalon kirobbanthatatlan.Mariska pedig nagyon is az,bőven hasznos lehet jövőre,csak nem kell totál kezdőnek lennie...csereként sokszor hozhat majd pluszt a játékba.
Sokan megfeledkeznek egy dologrol, h DM jobboldalt jatszik ahol egyaltalan nem klasszikus szelso mivel allandoan befele cselez, nem tudja meghuzni a szelt mert nem tud mit kezdeni a jobblabaval...befele cselez igy mar bukik az az elmelet, h szethuzza szelt, vele csak tovabb tomorodnenk + azok a dolgai amitol itt agybajt lehet kapni... Ha baloldalt jatszana akkor igen akkor ott kifele viszi, de ott van CR ujra csak bukik DM jateka.
Felejtsuk el orokre, nekem eleg nehez tul tennem magam a dolgain(csak ugy sikerulne ha menne), emlekszem amikor beallt a padrol(sokat lenditett ) inditani akart bal kulivel 1 metert nem ment elore bent a palyan a labda olyan taccsot rugott utanna meg meghuzta a tizenhatoson belul es vissza sarkalta csak nem figyelt, h senki nem kiseri az akciojat(jol erezte, h tobben is jonnek mogotte ). Majd minden meccsen volt labda eladasa a mi tizenhatosunk elott...qrvara huzzon el. En szegyenlem magam, h ilyet kell latnom, es mar nincs az a szitok amit......
Abban sem vagyok biztos, h tobb lenduletet adna mint a 2 spanyol fiatal.
Majd Carvajal es Marcelo szethuzza a szelt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. július 8., hétfő 1:18-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Jesé nagy tehetség, de a legnagyobb baj vele az, hogy ezzel ő is tisztában van. Sőt, talán azt is érzi, hogy a klubnak nagyon kellene már egy igazi saját nevelésű klasszis, aminek eléréséhez hosszú ideje ő áll a legközelebb. A pályán tanúsított viselkedése, egy-egy nyilatkozata, illetve maga a fizimiskája is arra enged következtetni, hogy nem egy szerény gyerek, mint mondjuk Varane. Ez nem feltétlenül baj, ha képes egy bizonyos határon belül tartani az egóját.Remy írta:a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.R.M.C.F írta:Az baj,ha valaki 20 évesen már ilyen,az nem sok jót ígér. Én bízom benne,hogy kifutja magát,de amit láttam(keveset)az nem biztat erre......
Viszont ha ez nem történik meg, akár még -kis túlzással- a spanyol Balotelli is lehet belőle, amitől mentsen meg minket az Úr.
A jövője egy nagyon szélsőséges végpontokat összekötő skálán van jelenleg, amelynek bármely részén megállapodhat idővel. Szurkoljunk neki, hogy a jobbik utat választja majd és nem lesz vele gondunk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.R.M.C.F írta:Az baj,ha valaki 20 évesen már ilyen,az nem sok jót ígér. Én bízom benne,hogy kifutja magát,de amit láttam(keveset)az nem biztat erre......
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az baj,ha valaki 20 évesen már ilyen,az nem sok jót ígér. Én bízom benne,hogy kifutja magát,de amit láttam(keveset)az nem biztat erre......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
ez nekem is feltűnt az utóbbi időben vele kapcsolatbanKicsit ARC lett
de ha egy ancelotti, zidane vagy a nagy csapat tagjai, gondolok itt ikerre, ramosra vagy ronaldora, nem tudják megnevelni, akkor mehet akárhová, semmi nem lesz belőle
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Engem sem. Morata nem lesz még morientes szint sem .......jesé meg,khhhm....na,szóval,nézzük meg hogyan viselkedik a pályán.........ha labdát veszít,vagy párharcot,esze ágában sincs megküzdeni érte,vár a többire,vagy a bíróra reklamál.....de ez itt nem fog menni.Kicsit ARC lett.......ezt kellene kordában tartani,mert ez LEHET a veszte.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Marcelo, Pepe, Modric, Navas, James
Miből jött ez a hatalmas bizalom Morata meg Jesé felé? Engem eddig még nem győztek meg, és kicsit soványnak érzem Ronaldoval és Benzemával nekifutni a következő szezonnak, félek nagy pofára esés lenne. Mi lesz ha egyikük lesérül vagy formán kívül lesz, akkor a tejfölösszájúaktól várjuk majd hogy a BL-ben valamelyik elit klubbot kiüssük? ...
Örülök hogy építenénk be a fiatalokat de azért ne ész nélkül, meg fantasztikus ötösökkel dobálózni ... Isco, Illara, Carvajal ők már legalább letettek valamit az asztalra komoly szinten is. Szóval én minimum még várok előre egy Suarezt vagy Cavanit, mert szükségünk van egyikőjükre.
Örülök hogy építenénk be a fiatalokat de azért ne ész nélkül, meg fantasztikus ötösökkel dobálózni ... Isco, Illara, Carvajal ők már legalább letettek valamit az asztalra komoly szinten is. Szóval én minimum még várok előre egy Suarezt vagy Cavanit, mert szükségünk van egyikőjükre.
DM marad, és nagyon jól teszi h nem lép le és perez is, hogy nem küldi el. Tényleg egy ostoba játékos, de hasznos. Attól nem kell félni, hogy rá lesz építve a csapat, de így, hogy Bale-nak annyi még mindig jobb, hogy itt van, mint hogy nincs. Így is elég para nekimenni a szezonnak Benzema-Morata duóval, a kp-n azért ennyire ne akarjunk már vagánykodni a Castillásokkal meg egy szosziedádossal, akinek két hete még nem ismerte Magyarország a nevét..
Amúgy Madridban szó sincs Khedira eladásáról Csak mi, nagy magyar labdarúgó szakértők akarjuk kitenni a csapatból, ott meg kb. nem is téma. Annyira egyértelmű, hogy jövőre is alap kezdő lesz, hiába írjuk hogy "úú Alonso-Modric-Illarra" meg mittdoménmiSierra írta:Khedira 20 millió Chelsea
KP-ra meggyőződésem, hogy ennyi volt az igazolás idénre. Zidane majd megcsinálja Casimiroból a mi Andersonunkat azt annyi, ott a fekád Amúgy meg ha már feka, Adebayort kéne visszahozniLos Blancos írta:Pénteken áll munkába az olasz addig behúzzuk szerintem Illarra-t és már csak egy feka kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Press 2013. július 8., hétfő 0:06-kor.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
-
1et értünk.Hogya viharba ne kéne Ha Ancelotti nem hülye akkor nem egy taktika lesz és Di María elég fontos taktikai elem lehet , vagy bármilyen szélső .
___Samy___ írta:hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
dm ha a padról beszáll, tud lendületet vinni a játékba, többet mint a fiatalok perpill
1et értünk.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Így,hogy nem jőn Bale nem látom miért kène eladni DM-t.
Ahogy Samy is írta,se Isco,se Özil nem klasszikus szélső..Mariska pedig nagyon is az,bőven hasznos lehet jövőre,csak nem kell totál kezdőnek lennie...csereként sokszor hozhat majd pluszt a játékba.
Bár kérdés mennyire bírna egy hosszabb padozást..
Ahogy Samy is írta,se Isco,se Özil nem klasszikus szélső..Mariska pedig nagyon is az,bőven hasznos lehet jövőre,csak nem kell totál kezdőnek lennie...csereként sokszor hozhat majd pluszt a játékba.
Bár kérdés mennyire bírna egy hosszabb padozást..
- ___Samy___
hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Hogya viharba ne kéne Ha Ancelotti nem hülye akkor nem egy taktika lesz és Di María elég fontos taktikai elem lehet , vagy bármilyen szélső .Los Blancos írta:nem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.azért mert sem isco, sem özil nem igazi szélső, jeséből meg ki tudja mi lesz, erre is fel kell készülni
khedira helyett meg majd szerintem jövőre érdemlegesebben tudunk embert hozni, kondogbiát vagy illarát a jelenlegi kp mellé kellene hozni
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
nem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.azért mert sem isco, sem özil nem igazi szélső, jeséből meg ki tudja mi lesz, erre is fel kell készülni
khedira helyett meg majd szerintem jövőre érdemlegesebben tudunk embert hozni, kondogbiát vagy illarát a jelenlegi kp mellé kellene hozni
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Azért kéne ,mert az idei év egyik legnagyobb hibája volt , hogy a Cr-Özil-María triónak nem volt cseréje. Volt Callejon , aki teljesen más stílus volt , mint a kezdő tagjai , sőt szerintem ő inkább csatárnak lenne jó. ÉS volt még Kaká ... Meg ugye Modric de jó esetben hátrébb kezdett. Szóval őt nem venném ide. Ha megint neki vágunk a szezonnak 4-2-3-1ben és mondjuk egyszerre lesz kezdő Xabi-Modric-Isco-Özil-Cr-Benzema. Akkor kit dobsz be , ha baj van. Ott van Jesé , Morata meg Illaramendi ... Na ez az amit nem szertnék én jövőre látni . Maradjon csak szépen Khedira meg Di María cserének .Los Blancos írta:minek DM helyére akárki is? Isco/Özil, Jesédi maria meg khedira szerintem szakmai okok miatt nem fog távozni, nem tudunk a helyükre már hozni embereket
kaká meg csak azért marad itt, mert nem kell senkinek ennyi pénzért
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- ___Samy___
azért mert sem isco, sem özil nem igazi szélső, jeséből meg ki tudja mi lesz, erre is fel kell készülni
- Los Blancos
minek DM helyére akárki is? Isco/Özil, Jesédi maria meg khedira szerintem szakmai okok miatt nem fog távozni, nem tudunk a helyükre már hozni embereket
Khedira helyére meg Kondogbiat kéne/kell hozni, akit meg is lehetne szerezni.
Kaká meg...
- ___Samy___
di maria meg khedira szerintem szakmai okok miatt nem fog távozni, nem tudunk a helyükre már hozni embereket
- Los Blancos
én is, de Callejón és Higuaín-on kívül a többit vagy nem tudjuk vagy nem akarjuk elpasszolni.Remélem mindegyik.
Callejón 10 millió Nápoly
Higuaín 25 millió Arsenal
Di María 30 millió PSG vagy City
Khedira 20 millió Chelsea
Kaká meg mindegy, csak húzzon innen.
Kaká és a fizuját sem fogják kifzetni.
Khedira szerintem kell a vezetőségnek.
Di María mondjuk elég nagy kérdőjel számomra.
Alonso, Modric, Illarra, Casemiro, ?Kondogbia?
Isco, Özil, Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
ez tökéletes lenne. nálam az 5 delikvens egyikének sem lenne hely.