Egyéb sportok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Egyéb sportok
Dede Csak a szokásos, minden évben ez megy, bár most nem kerültünk rossz helyzetbe ezzel az idegenbeli győzelemmel, vasárnap ütni kell a Dolphinst, a Pats úgyis veri a Giantset úgyhogy van lehetőség még előrébb lépni
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csak nem egy eagles szurker? elég erős a divíziótok sajnos ma korán kellett kelnem és bealudtam a meccs előtt (igaz nem is szeretem az amerikai csatornákon meccset nézni)sebydani írta:Ja basszus, végignéztem, de azt hittem még akkor fog ennyit passzolni a hátralévő időben Viszont egyre izgalmasabb a dolog, éjszaka vertük a Dallast
- sebydani
Ja basszus, végignéztem, de azt hittem még akkor fog ennyit passzolni a hátralévő időben Viszont egyre izgalmasabb a dolog, éjszaka vertük a Dallast
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
3 yard maradt a következő hétre eléggé tippmix gyilkos volt ez a Denver vereség így már csak 3 100%-os csapat maradt, de ez is liga rekord
- sebydani
Tudom lassan ez már Moto GP topik, de közben Manning a valaha volt legtöbb yardot passzoló irányító lesz. 4 yard és előzi Favre-t.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ugy hogy mint pèldát hoztam fol a nèmetet,nagyon hasonloan alakult a kèt karrier,valamint embersèg tekintetèben is kb egyformák.Egyrészt szereted Rossit, úgy, mint Schumachert, legendák, profik, ikonok...DE Lorenzonak nem ebben a formában kellett volna eldönteni. Akkor most, hogy szeretheted a németet, ha a spanyolt nem?
Lorenzorol meg csak annyit,hogy obazt nyilatkozta hogy szerinte a buntetès nem elegendo.Igazi sportember amugy o is ja.
Valamint nem a csibèszsèget vitatom,hanem a buntetès jogosságát.Rossi annyira jott ki amennyire kell,Marquez annyira nem hagyott helyet amennyire kell,nálam sima versrnybsleset.Mindenfèle szankcio nèlkul.Mondanám akkor is ezt ha Rossi esik el.
Az volt a baj hogy Marq elesett,Ha nem esik el,nem is lett volna semmi az esetbol.Csak sajnos elesett.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Csak én érzek itt "kisebbfajta" ellentmondást?Règota kovetem a pályáját,nekem o olyan mint Schumacher.9X VB gyoztes,mindent egybe vetve.Lorenzo jo motoros,de ezt nem igy,nem ebben a formában kellett volna eldonteni.
Egyrészt szereted Rossit, úgy, mint Schumachert, legendák, profik, ikonok...DE Lorenzonak nem ebben a formában kellett volna eldönteni. Akkor most, hogy szeretheted a németet, ha a spanyolt nem? Schumacher is hozzányúlt az unortodox "megoldásaihoz" (ha valakit ki kellett lökni kilökte vagy egyszerűen nekiment) a spanyol(ok) meg ennél enyhébben jártak el.
A Rossis videónál nálam meg nem is a rúgás a lényeg, hanem az ív amin ment. Soha nem mentem ilyen teljesítményű motorral, ettől függetlenül az életben senki nem magyarázza meg, hogy egy kanyart így vesz be valaki. A kanyar közepén kezdet kihúzódni, egyenesen a pálya szélére.
- morientes
Mondjuk ha Rossit megbuntettèk,simán meg lehetett volna Marquezt is,ilyenèrt kapott az F1-ben most nem emlèkszem ki,mikor szingapurban nem hagyott helyet Massának.Talán Hulkenberg volt asszem.Futam előtt mind a kettőt hátrabactam volna, aztán mutassák meg, hogy ki a király.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó kis verseny volt a negyedik hely megszerzéséig.
Futam előtt mind a kettőt hátrabactam volna, aztán mutassák meg, hogy ki a király.
Rossi szerintem is rúgott, mindegy, hogy mi előzte meg. Ilyet nem lehet.
A Doki a legnagyobb.
Futam előtt mind a kettőt hátrabactam volna, aztán mutassák meg, hogy ki a király.
Rossi szerintem is rúgott, mindegy, hogy mi előzte meg. Ilyet nem lehet.
A Doki a legnagyobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Nézd vissza HD-ben, ne ilyen 240p-s szerű felvételeken. Nekiment sisakkal, utána volt a mozdulat, benne volt, hogy mindketten esnek. Amúgy ha jól tudom azért büntették meg, mert indokolatlanul lassított, nem is a "rúgó mozdulat" miatt.Zsombor írta:Eddig olvastam.wZoLee7 írta:Na menny már...
Nem vontam én kétségbe Rossi tudását, sőt, elismerem, hogy ő a sportág "királya", de én úgy érzem, hogy az ott akkor egy rugó mozdulat volt és ezért joggal megbüntették. Persze, nyilván izgalmasabb lett volna a futam, ha mondjuk 1. illetve 2. helyről indulnak.morientes írta: Règota kovetem a pályáját,nekem o olyan mint Schumacher.9X VB gyoztes,mindent egybe vetve.Lorenzo jo motoros,de ezt nem igy,nem ebben a formában kellett volna eldonteni.
Ha face to face lemeccselhettèk volna,talán akkor is Lorenzo nyer,de igy joggal mondhatják hogy megkapta.
Amúgy teljesen mindegy, ma is láttuk mennyire korrekt Marq, 0 kisérlet 30 kör alatt. Rossit meg oda-vissza előzte az előző 2 futamon... na m1 nem is idegesítem magam ezen. Ez van.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- morientes
Nemtom motoroztál e valaha.(Nem baj ha nem,nem azèrt irom),csak probálom szemlèltetni.egy rugó mozdulat volt és ezért joggal megbüntették. P
Ha lecsuszik a lábad a tartorol,egyrèszt hirtelen "megijedsz",mèg a legprofibbak is 200 folott,másrèszt a gravi eloredobja a lábad,(ès nem hátra èrdekes mòd),szal azèrt tunt az rugo mozdulatnak.Szerintem.Persze lehet hogy aztán tènyleg rugott,de inkább nem mint igen.Szerintem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor játszd az eszed, nem tud érdekelni, részemről végeztemZsombor írta: Eddig olvastam.
Eddig olvastam.wZoLee7 írta:Na menny már...
Nem vontam én kétségbe Rossi tudását, sőt, elismerem, hogy ő a sportág "királya", de én úgy érzem, hogy az ott akkor egy rugó mozdulat volt és ezért joggal megbüntették. Persze, nyilván izgalmasabb lett volna a futam, ha mondjuk 1. illetve 2. helyről indulnak.morientes írta: Règota kovetem a pályáját,nekem o olyan mint Schumacher.9X VB gyoztes,mindent egybe vetve.Lorenzo jo motoros,de ezt nem igy,nem ebben a formában kellett volna eldonteni.
Ha face to face lemeccselhettèk volna,talán akkor is Lorenzo nyer,de igy joggal mondhatják hogy megkapta.
- morientes
Règota kovetem a pályáját,nekem o olyan mint Schumacher.9X VB gyoztes,mindent egybe vetve.Lorenzo jo motoros,de ezt nem igy,nem ebben a formában kellett volna eldonteni.Zsombor írta:Igen, arra gondoltál.
Mondjuk érdekes, hogy nem nagyon volt szó a Moto GP-ről az ominózus esetig, aztán hirtelen kiderült, hogy mennyi Rossi fanboy van a fórumon.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
Na menny már...ha nem írok ide nfl-ről moto gp-ről vagy épp hokiról akkor már nem is szurkolok senkinek? Engem amúgy sem zavar hogy nem lett Rossi vb győztes, a jogtalan büntetés zavar. Legalább is szerintem jogtalan. Amúgy meg ne akard tudni hogy ki mire gondol, köszönöm!
Igen, arra gondoltál.
Mondjuk érdekes, hogy nem nagyon volt szó a Moto GP-ről az ominózus esetig, aztán hirtelen kiderült, hogy mennyi Rossi fanboy van a fórumon.
- wZoLee7
Mihez gratulálsz? Egy szóval sem írtam, hogy a vb címet kapta meg...mert azért megdolgozott ő is, mint más. Nem tehet a büntetésről sem szerintem. Megkapta a nagy lehetőséget azzal, hogy Rossit megbüntették, szóval gratulálj másnakZsombor írta:Korrekt, objektív vélemény. Megkapta. Nem megdolgozott érte, nem több futamot nyert, mint Rossi, hanem megkapta. Gratulálok.wZoLee7 írta:Hagyjuk már, dehogy rúgta ki. Az a gyerek elesik ha kell ha nem, a telemetria is bebizonyította hogy magától esett el. Lorenzo ezt megkapta, örüljön neki.
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Én is gratulálok,mert ez kurvára nem volt korrekt hogy hátra lett sorolva és eldöntötték pályán kívül
Korrekt, objektív vélemény. Megkapta. Nem megdolgozott érte, nem több futamot nyert, mint Rossi, hanem megkapta. Gratulálok.wZoLee7 írta:Hagyjuk már, dehogy rúgta ki. Az a gyerek elesik ha kell ha nem, a telemetria is bebizonyította hogy magától esett el. Lorenzo ezt megkapta, örüljön neki.
- wZoLee7
Hagyjuk már, dehogy rúgta ki. Az a gyerek elesik ha kell ha nem, a telemetria is bebizonyította hogy magától esett el. Lorenzo ezt megkapta, örüljön neki.