Mondjuk a legjobb példa, mikor Mourinho a kazan ellen fegyelmezni próbálta... Sokszor kiállítják meg minden és teljesen más probléma ő, mint Suárez. Egyszerűen gyerek fejben. Totál felelőtlen a viselkedése a pályán és ki is fejezi a nem tetszését... Suáreznek meg volt egy rasszista botránya... Ami kb a vicc. Elég csak Terry esetével összehasonlítani a dolgot... Szar FA. A harapás meg kétlem, hogy még egyszer előfordulna. Az meg, hogy színészkedik meg piócaként tapad eszközöket nem válogatva az ellenfélre az meg... Előny és nem hátrány.dannen írta:azért az érdekes, hogy suarez jöjjön nyugodtan, mert tiszta lappal indulna mindenkinél, meg biztos megjavulna, egy ilyen nagy csapatban fegyelmezné magát stb, de balotelli meg akkor suttyó , hogy ne jöjjön
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ha emlékszel, én suarez ellen is két kézzel kapálóztam. annyian taposták a földbe mostanába a real madrid hírnevet, annyian alázták meg az elmúlt években viselkedésükkel ezt a habfehér mezt, hogy én nem akarok ennyire elítélt, bunkó játékost látni a csapatban.azért az érdekes, hogy suarez jöjjön nyugodtan, mert tiszta lappal indulna mindenkinél, meg biztos megjavulna, egy ilyen nagy csapatban fegyelmezné magát stb, de balotelli meg akkor suttyó , hogy ne jöjjön
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Volta év közben egy nyilatkozata , ahol kifakadt , hogy nem érti miért nincs a kezdőben , pedig mindent meg tesz , ott lenne a helye Ez nekem is igencsak unszimpatikus volt.Press írta:??Jeseben egyáltalán nem csípem azt,hogy már most olyan nagy a szája mint az ólajtó
Én nem találtam tőle egyetlen nyilatkozatot sem, azon a cikken kívül, amiben annyit mond, hogy "még nem tudja mi történik a jövőben". Ebben a mondatban szerintem nem jön át sem nagyképűség sem a hőzöngés, amit írtok sokan. Nem tudom miért jött elő ez, tény, hogy kicsit alázatosabb is lehetne, de ne essünk már át a ló túloldalára..
Mondjuk ha jönne , tiszte lappal indulna , de nem szeretném . Hihetetlen technikai képességei vannak , viszont azért sokkal durvább mint Suarez Pár év múlva ha megkomolyodik (ez egyáltalán nem biztos) jöhet.dannen írta:azért az érdekes, hogy suarez jöjjön nyugodtan, mert tiszta lappal indulna mindenkinél, meg biztos megjavulna, egy ilyen nagy csapatban fegyelmezné magát stb, de balotelli meg akkor suttyó , hogy ne jöjjön
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy kis cikk az utóbbi 10 év költekezéseiről...laza 1 milliárd eurót eltoltunk játékosokra... (hol a headbang emotikon)
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_BN_4
Mondjuk nekem legjobban a 2009-2010-es költekezés fáj, Kaka, Di Maria, Khedira (bár ő legalább nem került sokba), Higuaint már akkor el kellett volna adni...és mondjuk jött volna egy Pirlo, Drogba, De Rossi(vagy akár valaki más btb arc) pakk (na meg jobbhátvéd, Benzema sem érte meg az árát mondjuk, de most egyelőre őt nem keverem ide, ahogy Riberyt sem mert őt sajnos nem tudtuk elhozni, pedig kicsit jó lett volna), akkor idén kb. a 12-ik BL címre hajtanánk.
Erre most ne reagáljatok please, hogy kit kellett volna hozni vagy mire jutottunk volna, nyilván sosem derül ki, a lényeg hogy a Barcán kívül alig volt ellenfél Európában az utóbbi 4-5 évben, simán kellett volna hozni 1-2 BL győzelmet...
1 milliárd euro (ok, nettó 600 millió, az se rossz summa).
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_BN_4
Mondjuk nekem legjobban a 2009-2010-es költekezés fáj, Kaka, Di Maria, Khedira (bár ő legalább nem került sokba), Higuaint már akkor el kellett volna adni...és mondjuk jött volna egy Pirlo, Drogba, De Rossi(vagy akár valaki más btb arc) pakk (na meg jobbhátvéd, Benzema sem érte meg az árát mondjuk, de most egyelőre őt nem keverem ide, ahogy Riberyt sem mert őt sajnos nem tudtuk elhozni, pedig kicsit jó lett volna), akkor idén kb. a 12-ik BL címre hajtanánk.
Erre most ne reagáljatok please, hogy kit kellett volna hozni vagy mire jutottunk volna, nyilván sosem derül ki, a lényeg hogy a Barcán kívül alig volt ellenfél Európában az utóbbi 4-5 évben, simán kellett volna hozni 1-2 BL győzelmet...
1 milliárd euro (ok, nettó 600 millió, az se rossz summa).
Cr7 írta:A Corriere Dello Sport szerint Carlo Ancelotti, a Real Madrid új vezetőedzője megkérte a blancók elöljáróit: tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy Mario Balotelli még a nyáron hófehérbe öltözzön.
pont ő kell nekünk.. viselkedni nem tudó, padozást, más sztárokat nem tűrő bohóc. Akkor már inkább a Fáraót akarja Ancelotti, ha már a milanból kell választani. Amúgy szerintem Ibrahimovicra még lehet esély Nem mint ha akarnám...
??Jeseben egyáltalán nem csípem azt,hogy már most olyan nagy a szája mint az ólajtó
Én nem találtam tőle egyetlen nyilatkozatot sem, azon a cikken kívül, amiben annyit mond, hogy "még nem tudja mi történik a jövőben". Ebben a mondatban szerintem nem jön át sem nagyképűség sem a hőzöngés, amit írtok sokan. Nem tudom miért jött elő ez, tény, hogy kicsit alázatosabb is lehetne, de ne essünk már át a ló túloldalára..
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
Remélem mi is megszívatjuk az angolokat,mint ők tették azt mondjuk tavaly,a huzavonával.
Amúgy meg Jeseben egyáltalán nem csípem azt,hogy már most olyan nagy a szája mint az ólajtó.Mire fel?Bizonyított is valamit mondjuk az első osztályban?
Szóval nem szimpatikus a gyerek.
Amúgy meg Jeseben egyáltalán nem csípem azt,hogy már most olyan nagy a szája mint az ólajtó.Mire fel?Bizonyított is valamit mondjuk az első osztályban?
Szóval nem szimpatikus a gyerek.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ajj, megint keződik ez a ki hányas számú mezt fogja kapni mizéria. Mégis miért van ennek bármilyen jelentősége is??
Ahányszor ezzel kapcsolatban írtok a fórumra mindég meghal egy kiscica, jegyezzétek meg jól!!
Ahányszor ezzel kapcsolatban írtok a fórumra mindég meghal egy kiscica, jegyezzétek meg jól!!
- Victor
remélem kamu... Balottelire itt semmi szükség, akkora suttyó, mint a ház. van nálunk így is elég favágó
- Cr7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane
A Corriere Dello Sport szerint Carlo Ancelotti, a Real Madrid új vezetőedzője megkérte a blancók elöljáróit: tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy Mario Balotelli még a nyáron hófehérbe öltözzön.
azért mert nem akarják a legjobbjukat eladni nekünk?? ki az a marha, aki nem szeretné Balet megtartani??Victor írta:na, a Spursnek aztán van bőr a képén.
joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
tubatibi írta:"A legfrisebb hírek szerint megvárjuk ameddig Kaká lelép és Illarramendi a 8-as számot fogja megkapni. " - MARCA
Én Gündogannak szántam a 8-ast
- Victor
na, a Spursnek aztán van bőr a képén. ha jön bale, akkor lehet, hogy be kéne áldozni szerencsétlen jesét, de inkább amondó vagyok, maradjon jesé, igazoljunk még minimum egy védekezőközéppályást és verratitt és sz.rok balere
"A legfrisebb hírek szerint megvárjuk ameddig Kaká lelép és Illarramendi a 8-as számot fogja megkapni. " - MARCA
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
A Tottenham az menjen a....
Nem adunk nekik senkit abba biztosak lehetnek
Nem adunk nekik senkit abba biztosak lehetnek
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
csibi írta:kb ingyen fogjuk oda adni, hogy kicsi bale 100m euroért jöjjön hozzánk.
nem,szerintem mi fizetünk érte hogy elvigyék,és bale 140 lesz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
kb ingyen fogjuk oda adni, hogy kicsi bale 100m euroért jöjjön hozzánk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Angol információk szerint a Tottenham szemet vetett a Real Madrid fiatal tehetségére, Jesére. A spanyol játékos sorsa egyelőre bizonytalan a csapatnál, ezért az angolok 11.5 millió eurót kínálnak érte.
Tottenham-nek és Lévisz Úrnak 50 Millió alatt nem eladó Jesé.
Tottenham-nek és Lévisz Úrnak 50 Millió alatt nem eladó Jesé.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
bocs a duplaert:Remy írta: a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.
azert kell par ilyen arc mint Alonso, Ramos, CR v Pepe es Zizou(vagy Ancelotti akirol odakat zengnek a korabbi jatekosai) akik leteremtik a fiatalokat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
___Samy___ írta:hát ez a fajta rendszer itt már megbukott, nem akarom megint azt nézni, hogy középen erőltetünk minden akciótnem is lesz vagyis nem is kell szélső poszt.
dm ha a padról beszáll, tud lendületet vinni a játékba, többet mint a fiatalok perpill
egyetertek Los Blancossal, nem kell DM meg igy is tul sok a tkp itt. Ha pedig Perez es Ancelotti(Zidane) megigerte, h jatszatja Moratat es Jeset + Isco is annak fejeben valasztott minket, h kapni fogja a perceket(+Ozil)... tok felesleges itt tartani DM-t ugy, h CR baloldalon kirobbanthatatlan.Mariska pedig nagyon is az,bőven hasznos lehet jövőre,csak nem kell totál kezdőnek lennie...csereként sokszor hozhat majd pluszt a játékba.
Sokan megfeledkeznek egy dologrol, h DM jobboldalt jatszik ahol egyaltalan nem klasszikus szelso mivel allandoan befele cselez, nem tudja meghuzni a szelt mert nem tud mit kezdeni a jobblabaval...befele cselez igy mar bukik az az elmelet, h szethuzza szelt, vele csak tovabb tomorodnenk + azok a dolgai amitol itt agybajt lehet kapni... Ha baloldalt jatszana akkor igen akkor ott kifele viszi, de ott van CR ujra csak bukik DM jateka.
Felejtsuk el orokre, nekem eleg nehez tul tennem magam a dolgain(csak ugy sikerulne ha menne), emlekszem amikor beallt a padrol(sokat lenditett ) inditani akart bal kulivel 1 metert nem ment elore bent a palyan a labda olyan taccsot rugott utanna meg meghuzta a tizenhatoson belul es vissza sarkalta csak nem figyelt, h senki nem kiseri az akciojat(jol erezte, h tobben is jonnek mogotte ). Majd minden meccsen volt labda eladasa a mi tizenhatosunk elott...qrvara huzzon el. En szegyenlem magam, h ilyet kell latnom, es mar nincs az a szitok amit......
Abban sem vagyok biztos, h tobb lenduletet adna mint a 2 spanyol fiatal.
Majd Carvajal es Marcelo szethuzza a szelt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. július 8., hétfő 1:18-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Jesé nagy tehetség, de a legnagyobb baj vele az, hogy ezzel ő is tisztában van. Sőt, talán azt is érzi, hogy a klubnak nagyon kellene már egy igazi saját nevelésű klasszis, aminek eléréséhez hosszú ideje ő áll a legközelebb. A pályán tanúsított viselkedése, egy-egy nyilatkozata, illetve maga a fizimiskája is arra enged következtetni, hogy nem egy szerény gyerek, mint mondjuk Varane. Ez nem feltétlenül baj, ha képes egy bizonyos határon belül tartani az egóját.Remy írta:a példaképe (ha minden igaz) ott fog vele egy csapatban játszani, ez azért sokat segíthet neki. Ráadásul, ha jól emlékszem CRnek sem kellett nagyítóval keresni az arcát a pályán. Majd meglátjuk milyen hatással lesznek rá a nagyok és Zizouék... remélem kihozzák belőle a legjobbat.R.M.C.F írta:Az baj,ha valaki 20 évesen már ilyen,az nem sok jót ígér. Én bízom benne,hogy kifutja magát,de amit láttam(keveset)az nem biztat erre......
Viszont ha ez nem történik meg, akár még -kis túlzással- a spanyol Balotelli is lehet belőle, amitől mentsen meg minket az Úr.
A jövője egy nagyon szélsőséges végpontokat összekötő skálán van jelenleg, amelynek bármely részén megállapodhat idővel. Szurkoljunk neki, hogy a jobbik utat választja majd és nem lesz vele gondunk.