Totál hasonló elképzelésem van nekem is a felállást tekintveRealMadridFanatic írta:---------------------López----------------------
Carvajal-----Varane-----Ramos-----Marcelo
------------------Kondogbia(?)-----------------
----------Illarramendi---------Modric---------
--Isco/Özil--------------------------------Cé--
--------------------Benzema-------------------
Amúgy Isco ára teljesen reális ár volt. BL negyeddöntős csapat vezére volt 21 évesen ( ha jól rémlik annyi ) ami nem kis dolog + év felfedezettje volt és az u21-es EB-n is kimagasló volt... Nagyon olcsóbban jó játékosokat nem veszel most. Főleg úgy, hogy az ilyen City,Monaco,PSG röhögve kifizeti... Elég csak Lucast felhozni példának, hogy mennyibe vette meg a PSG és, hogy Isco-hoz képest mennyire alul marad a szemebe.
Illaramendi nem lesz olcsó, de fiatal és benne van, hogy óriásit nyerjen vele a csapat, amennyiben úgy mozgatja a kp-t mint az u21-es EB-n + védekezésben is odateszi magát.
Carvajal óriási + lesz a jobboson, mert viszonylag gyors játékos és ütközni is képes. Én kicsit Jordi Albához hasonlítom csak nem olyan kis alamuszi sz rkupac szerencsére...
Casemiro csak töltelék, de akármi lehet belőle. Láttunk tőle eddig 1 meccset a nagy csapatban ahol hozott 1 átlagos teljesítményt, de én még nem írnám le egyáltalán.
Kondogbiát hoznám még és nálam itt le is záródni a nyári igazolás. Jövőre meg durrantanék 1 csatárt amennyiben Benzema nem hozza a szintet meg hoznék még 1 Bale-t talán és ennyi...
Coentraot eladnám, mert ez a nyávogás, hogy engem nem szeret senki meg őrit! Kaká eladása alap + Higuain, Callejón meg talán Di Maria is mehet NORMÁLIS áron...
Gálacsapat
------------------------Casillas/Lópes------------------------
Carvajal----Varane------------------Ramos-------Marcelo-
-----------------------Kondogbia------------------------------
-----------Illaramendi-------------Modric--------------------
Isco-----------------------------------------------------CR---
----------------------Benzema--------------------------------
Cserék
-----------------------Casillas/Lópes------------------------
Arbeloa---------Pepe---------------Albiol---------Nacho--
------------------------Alonso-------------------------------
-----------Khedira----------------------Casemiro----------
Özil/DM---------------------------------------------Jesé---
-------------------------Morata-----------------------------
Annyi, hogy Jesét én tesztelném azon a bizonyos 9-es poszton is, mert van egy olyan érzésem, hogy beválna. Moratát nem érzem annyira toppnak, de, ha másért nem is azért marasztalnám 1 évre, hogy ha nem is váll be legalább növelne az ázsióján és nem 10 milláért lehetne eladni, hanem akár 20-25-ért jövőre...