Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Hát mit csinált már a Warriors?
Az utolsó negyedben 8/9 tripla, a Clippers eléggé megfogta őket, de a végére elfáradtak gondolom.
Állatok
Az utolsó negyedben 8/9 tripla, a Clippers eléggé megfogta őket, de a végére elfáradtak gondolom.
Állatok
Mondjuk idén elég látványos edzőbuktatás folyt szerintem. Mikor Harden 10 rádobást vállal úgy, hogy 4/7-tel vagy hogyan triplázik, akkor ott azért el lehet gondolkodni. Más esetben ilyenkor 25 alatt nem áll meg. A látványos második félidei leolvadásokról, lélektelen játékról nem is beszélve. Ja meg tegnap vagy tegnap előtt volt egy külön játékostalálkozó. Szépen megfúrták az öreg Kevint, na. De valóban, kihozta a maxot.Galacticos írta: hála a jó istennek.
tavaly kihozta a maxot. de amit idén eddig mutatott a csapattal az kritikán aluli volt, azon a pár meccses fellángoláson kívül.
thibodeaut megnézném, össze lehetne ebből a keretből rakni egy jól védekező csapatot, mint tavaly a szezon elején.
Thibodeau meg borzasztó rossz fit lenne szerintem a csapathoz. Csapágyasra hajtana mindenkit, Howard szvsz PO-ra már le is sérülne. De a védelem jobb lenne, az fix. Ugyanakkor Morey filozófiájához nagyon nem passzolna Thibodeau. Meg van egy olyan érzésem hogy a habitusuk, filozófiájuk is jócskán ütné egymásét.
- Galacticos
hála a jó istennek.Zsombor írta:
McHalet meg kirúgták, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki veszi át a helyét.
tavaly kihozta a maxot. de amit idén eddig mutatott a csapattal az kritikán aluli volt, azon a pár meccses fellángoláson kívül.
thibodeaut megnézném, össze lehetne ebből a keretből rakni egy jól védekező csapatot, mint tavaly a szezon elején.
Én ugye pesszimista voltam vele kapcsolatban, de egyelőre tényleg nagyon kellemes meglepetés, ráadásul olyan dolgokat mutat, amikre tényleg nagyon komolyan lehet építkezni. Vajkezű, baromi jó pozíciós mozgása van és a kosár iq-ja is kiemelkedő. Ha magára szed egy kis súlyt és rutint, akkor védő legyen a talpán, aki megállítja.Zsombor írta:Godzingis már most a kedvencem a draft classból. Draft előtt is már nagyon szerettem volna, ha őt húzzuk, de amit éjszaka művelt, az egészen parádés volt. Az a dream shake Kaminskyn...
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Godzingis már most a kedvencem a draft classból. Draft előtt is már nagyon szerettem volna, ha őt húzzuk, de amit éjszaka művelt, az egészen parádés volt. Az a dream shake Kaminskyn...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azé' látszik Porzi most a liga legjobbja ellen nyomja, de egyébként így sem rossz szerintem.
Calderont csak el kéne cserélni.
Calderont csak el kéne cserélni.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Ha esetleg valakit érdekelne.
[url=sop://broker.sopcast.com:3912/259509]Pelicans - Knicks SopCast stream[/url]
nbastream
[url=sop://broker.sopcast.com:3912/259509]Pelicans - Knicks SopCast stream[/url]
nbastream
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mit leművel ez a Nowitzki közel 38 évesen, el nem hiszem.
Lakers meg szégyen eddig.
Clippers,Rockets zakó,Gsw win, szép nap a mai
Lakers meg szégyen eddig.
Clippers,Rockets zakó,Gsw win, szép nap a mai
- nmate
DAJ kapja az ívet
Közben Porzingis 15 perc játékidő alatt dupla-dupla. Kár a sok falt miatt.
Közben Porzingis 15 perc játékidő alatt dupla-dupla. Kár a sok falt miatt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Zsombor írta:Huertas. Ezt nem hiszem el.
Btw ez a Whiteside tőlem simán megkapná a maxot nyáron.
Shaq hogy örül most
Kobe: ez itt már showbiz...az NBA Pulse szerint szinte mindig róla beszélnek a legtöbbet, ott volt ugye a hír, hogyha elcserélik egy csomó Lakers bérletes nem veszi meg erre a szezonra a bérletet, stb. stb.
Kár, hogy nem tudott egy olyan veteránná válni, aki segíti, mentorálja a csapattársait...bármilyen népszerű is legyen 2-3 évvel visszaveti a Lakers, mint csapat fejlődését...
Huertas. Ezt nem hiszem el.
Az egy dolog hogy megalázza magát. Ami a kezébe kerül, ráveri, statisztikáit én is lehoznám(21% tripla, meccsenkéti 12 rádobás, 32 % mezőnyből, 45 TS%), emellett lehúzza a csapatot. Tavaly nyilván mindegy volt, mert volt egy szem Clakrson és annyi, lehetett menni a draftért, de most már top3 protected a pick, sokkal kevesebb az esély a megtartására
Itt van a Russell, Randle, Clarkson trió.
Russell konkrétan alig kap labdát, erősségei ki se tűnnek, mert nem attól irányító valaki, hogy felviszi a labdát a másik térfélre. Idei szezonja kuka. Kobe kapja a labdáit.
Randle teljesen korrekt eddig, harcol, nincs megilletődve akárki is áll vele szemben, én mindenképpen ráépítenék. Mikor benne van a játékban, akkor is Kobe kapja a labdáit.
Clarkson meg nagyon rapszodikus eddig, de azért vannak jelei, hogy bőven fejlődött ő is nyáron. Mikor benne van a játékban, akkor is Kobe kapja a labdáit.
Ezt a három srácot kéne orrba-szájba nyomni, aztán olyan lesz a szezon, amilyen.
Teljesen aláássa jelenleg a jövőjüket, nagyon remélem, hogy visszavonul idény végén, nem akarom többet a pályán látni. Nagyon ossz, hogy aki miatt elkezdtem követni a kosárlabdát, eléri lassan, hogy ne nézzem a kedvenc csapatom meccseit.
Scott meg akkora bohóc, hogy az nem igaz. Tudása messze nem haladja meg az NBA szintet, nem halad a korral, és ha ez még nem lenne elég, képes egymást követő két nap totál ellentéteset nyilatkozni. Vágnám ki a fenébe.
Rotáció az egyenesen szörnyű, ma is Bryant kapott 32 percet, Huertas meg Bass egyet se.
Itt van a Russell, Randle, Clarkson trió.
Russell konkrétan alig kap labdát, erősségei ki se tűnnek, mert nem attól irányító valaki, hogy felviszi a labdát a másik térfélre. Idei szezonja kuka. Kobe kapja a labdáit.
Randle teljesen korrekt eddig, harcol, nincs megilletődve akárki is áll vele szemben, én mindenképpen ráépítenék. Mikor benne van a játékban, akkor is Kobe kapja a labdáit.
Clarkson meg nagyon rapszodikus eddig, de azért vannak jelei, hogy bőven fejlődött ő is nyáron. Mikor benne van a játékban, akkor is Kobe kapja a labdáit.
Ezt a három srácot kéne orrba-szájba nyomni, aztán olyan lesz a szezon, amilyen.
Teljesen aláássa jelenleg a jövőjüket, nagyon remélem, hogy visszavonul idény végén, nem akarom többet a pályán látni. Nagyon ossz, hogy aki miatt elkezdtem követni a kosárlabdát, eléri lassan, hogy ne nézzem a kedvenc csapatom meccseit.
Scott meg akkora bohóc, hogy az nem igaz. Tudása messze nem haladja meg az NBA szintet, nem halad a korral, és ha ez még nem lenne elég, képes egymást követő két nap totál ellentéteset nyilatkozni. Vágnám ki a fenébe.
Rotáció az egyenesen szörnyű, ma is Bryant kapott 32 percet, Huertas meg Bass egyet se.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Á vicc az egész.. Hol van már az a Lakers ami tükör sima 4-1-el nyert bajnoki gyűrűt..Következő évben is végig oktatta a mezőnyt. 5 éve éles lejtmenet.. Kobe meg a saját nimbuszát rombolja csak, remélem ez lesz az utolsó szezonja az "Angyali Városban".
Som i Serem!
6oat
6oat
Ez a Kobe Bryant nem jobb már egy 7-8. számú játékosnál. Undorító, amit művel. Vezettünk 5 ponttal, folyt a labda. Bejött, rávert mindent, azóta talán mezőnykosarunk se volt. Vagy 4 perce.
- nmate
A hírek szerint a TeamJRSwish GM-je fontolgatja Marc Gasol elcserélését :Đ
- nmate
Jó lesz ez a Porzingis gyerek.
MSG már most csípi.
MSG már most csípi.
Kobe miatt kezdtem kosárlabdát nézni. Eléri, hogy ne nézzek olyan meccset, amin pályára lép. Nem elég, hogy saját magát és a pályafutása végét alázza meg, a saját csapatát is hátráltatja eddig nem látott módon. Nem gondoltam volna, hogy übereli(negatív szempontból) a tavalyi játékát.
Szoros azért az az eredmény egyelőre.nmate írta:Vannak nálam problémák a fantasyben, de Irving felépül meg Parsons és Matthews is 100%-os lesz talán nyerek is egy-két matchupot
Amúgy jó móka
Egyébként nem tudom mondtam-e már, de lehet cserélni is. Ha rámentek valaki más csapatára, akkor ott a játékos neve mellett lesz egy oda-vissza nyíl, ha arra ráklikkeltek, össze lehet dobni trade-eket.
A nagyon egyoldalú cseréket lehet vétózni, de egyébként részemről ha nem nyilvánvalóan megbeszélt a dolog, akkor nem nagyon akadékoskodok.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- nmate
Vannak nálam problémák a fantasyben, de Irving felépül meg Parsons és Matthews is 100%-os lesz talán nyerek is egy-két matchupot
Amúgy jó móka
Amúgy jó móka
Stephen Curry could go 0-for-88 from downtown in his next game and still have a higher 3FG% than James Harden.
Steph Curry has scored 10 more points than James Harden and Derrick Rose COMBINED this season ... with 50 fewer field goal attempts.
Nem normális.
Steph Curry has scored 10 more points than James Harden and Derrick Rose COMBINED this season ... with 50 fewer field goal attempts.
Nem normális.