FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. november 12., csütörtök 9:50

Marci77 írta:Eeees nost jott elo a hatulutoje az orosz Fifanak :lol: Uj frissitessel kiszedte az EA az angol nyelvet :D :lol: Jo is lesz lengyel nyelven karriert tolni... :D Meg szerencse, hogy mar vagom fejbol kb a nagyreszet a szovegeknek :D

nem csak fifa-val van ez így, hogy évek óta sokkal olcsóbb az orosz. csekkold redditet, hogy mikor lesz hozzá ENG language pack. Szerintem napokon belül, ha most volt a patch. Egy ideje nem fifázok, de utánanéztem és a 15-vel is ugyanígy volt. Patch=> full orosz lett majd 5 napra rá volt language pack.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 12., csütörtök 1:15

Eeees nost jott elo a hatulutoje az orosz Fifanak :lol: Uj frissitessel kiszedte az EA az angol nyelvet :D :lol: Jo is lesz lengyel nyelven karriert tolni... :D Meg szerencse, hogy mar vagom fejbol kb a nagyreszet a szovegeknek :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. november 11., szerda 18:02

Zedin írta:Nincs rá mód hogy kijátszd az origint, ha online akarsz játszani akkor sajnos meg kell venni eredetibe. Egyébként ajánlom a Fifa16-ot mert szerintem az eddigi legjobb fifa.A 15-öt kihagytam mert szerintem azt nagyon el...ták. :D Nem akartam megvenni de kipróbáltam a demót és az az igazság hogy nagyon megtetszett.Most még azért elég drága de egy fél éven belül ugyis leakciózzák.
Oroszoknál 2000 rubel :mrgreen: :shifty: Csak Moszkvába kell teleportálnod magad :kacsint:
De szerintem is jó,nekem megéri,úgyis csak ezzel játszok már manapság.

Zedin
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Zedin » 2015. november 11., szerda 17:40

Nincs rá mód hogy kijátszd az origint, ha online akarsz játszani akkor sajnos meg kell venni eredetibe. Egyébként ajánlom a Fifa16-ot mert szerintem az eddigi legjobb fifa.A 15-öt kihagytam mert szerintem azt nagyon el...ták. :D Nem akartam megvenni de kipróbáltam a demót és az az igazság hogy nagyon megtetszett.Most még azért elég drága de egy fél éven belül ugyis leakciózzák.

3,14sty
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: 3,14sty » 2015. november 11., szerda 16:07

Helló!

Ezt az Origin dolgot ki lehet játszani valahogy?

Bocsi, ha nagyon hülye kérdés, de csak az origin miatt nem akarok eredeti játékot beszerezni!

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. november 11., szerda 12:24

Srácok! Úgy néz ki, kapni fogok egy Xbox 360 készüléket. A kérdésem:
A FIFA 15 mennyivel másabb rajta, mint gépen?
Lehetséges ott is online játszani (én csak online szoktam)?
Joystick van ilyen fajtais hozzá ?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. november 5., csütörtök 23:06

azt hiszem, fifas palyafutasom leglomhabb jatekosa. :mrgreen:

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2015. október 26., hétfő 11:45

Tofi írta:
Sastre írta:Nekem is volt már olyan, hogy nem indult el a játék, és nem írt hibaüzenetet. Lejjebb vettem a felbontást, és utána már jó volt. Valahogy nem tetszett neki, hogy olyan felbontáson akartam elindítani a fifát, mint amin a windows van... leraktam eggyel kisebbre, és ment. Remélem segítettem.
Hát sajnos ez sem segített..:/

Nálam ugyanez a helyzet, tegnap óta nem indul el. Mindent végigpróbáltam, amit Te, de nem megy. Sikerült már megoldást találni? Én is próbálkozom tovább, írok ha van valami fejlemény.

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. október 25., vasárnap 14:12

Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Járt egy hónapos EA access az xbox one-omhoz. Aktiváltam is, de ezt hogy kell használni? Mit lehet vele csinálni?
Előre is köszönöm

Tofi

HozzászólásSzerző: Tofi » 2015. október 24., szombat 20:40

Sastre írta:Nekem is volt már olyan, hogy nem indult el a játék, és nem írt hibaüzenetet. Lejjebb vettem a felbontást, és utána már jó volt. Valahogy nem tetszett neki, hogy olyan felbontáson akartam elindítani a fifát, mint amin a windows van... leraktam eggyel kisebbre, és ment. Remélem segítettem.
Hát sajnos ez sem segített..:/

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. október 24., szombat 19:14

Savant írta:Srácok UT-ben miért csak tiszta és párás időben játszok? Eső, hó sehol...
Nálam volt esô, de hó az soha...mondjuk még a game többi módjában sem találkoztam vele, pedig letoltam minimum 50-60 meccset.

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2015. október 24., szombat 19:11

Srácok UT-ben miért csak tiszta és párás időben játszok? Eső, hó sehol...
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. október 24., szombat 15:05

Nekem is volt már olyan, hogy nem indult el a játék, és nem írt hibaüzenetet. Lejjebb vettem a felbontást, és utána már jó volt. Valahogy nem tetszett neki, hogy olyan felbontáson akartam elindítani a fifát, mint amin a windows van... leraktam eggyel kisebbre, és ment. Remélem segítettem.

Tofi

HozzászólásSzerző: Tofi » 2015. október 24., szombat 13:56

fehérlap írta:
Tofi írta:Sziasztok!

Lenne 1 olyan kérdésem, hogy felraktam a win 10-et és behozom az indító panelt rámegyek a play-re és nem történik semmi..nem indul el meg semmi...fifa ujratelepités, win10 driver,directx,visualc++ stb újrarakva de semmi... valakinek valami ötlet erre??

előre is köszönöm ha van valakinek valami tipp..

hibaüzenet nincs? ennyiből nehéz segíteni.
van egy tippem, hogy "syncing cloud data" majd eltűnik és nem történik semmi, ha ez akkor próbáld meg kikakcsolni a syncet. ha nem ez lenne.
törölted a demot? ha persze használtad. azt törölni kell vagy különben a full game nem fog működni.
másik: my documents mappából is törölni kell mindent a full telepítés előtt.
utolsó: alap helyre tedd fel a fifát és indítsd adminként Win 7 compatibility.

és 2 dolog, amit találtam neten és érdekes lehet:
directx12 technológiával nem működik a játék :D szerintem ez bullshit :mrgreen:
a másik viszont. próbáld meg úgy indítani a játékot, hogy nincs joystick csatlakoztatva a géphez. igazából semmi se legyen usb-be bedugva ;) ezt még el is hiszem, mert fifa13 vagy 14 nekem is ezen okból sz*rakodott :vivo:
Semmi hibaüzenet... ha lett volna legalább rá tudtam volna googlizni vagy valami de igy semmi ötletem már...syncet kikapcsoltam ugy se semmi. demót rég letöröltem..adminként megvolt.. de win7en ment működött minden.. rá frissitettem win10re és ez csinálja...

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 24., szombat 13:43

Tofi írta:Sziasztok!

Lenne 1 olyan kérdésem, hogy felraktam a win 10-et és behozom az indító panelt rámegyek a play-re és nem történik semmi..nem indul el meg semmi...fifa ujratelepités, win10 driver,directx,visualc++ stb újrarakva de semmi... valakinek valami ötlet erre??

hibaüzenet nincs? ennyiből nehéz segíteni.
van egy tippem, hogy "syncing cloud data" majd eltűnik és nem történik semmi, ha ez akkor próbáld meg kikakcsolni a syncet. ha nem ez lenne.
törölted a demot? ha persze használtad. azt törölni kell vagy különben a full game nem fog működni.
másik: my documents mappából is törölni kell mindent a full telepítés előtt.
utolsó: alap helyre tedd fel a fifát és indítsd adminként Win 7 compatibility.

és 2 dolog, amit találtam neten és érdekes lehet:
directx12 technológiával nem működik a játék :D szerintem ez bullshit :mrgreen:
a másik viszont. próbáld meg úgy indítani a játékot, hogy nincs joystick csatlakoztatva a géphez. igazából semmi se legyen usb-be bedugva ;) ezt még el is hiszem, mert fifa13 vagy 14 nekem is ezen okból sz*rakodott :vivo:

Tofi

HozzászólásSzerző: Tofi » 2015. október 24., szombat 12:49

Sziasztok!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. október 24., szombat 12:35

Én Arsenallal kezdtem egy karriert. Cech-Debuchy-Merte-Kosci-Monreal-Ramsey-Cazorla-Lucas-Özil-Sanchez-Griezmann a kezdőm. Cseréknél meg Wilshere, Oxlade, Walcott, Jesé, akik tudnak lendíteni a csapaton.
Viszont Merte valami iszonyat lassú és darabos, őt el fogom cserélni valakire.
Azért kezdtem velük, mert nem zavar annyira, ha megver a gép, mintha a Reallal kapnék ki. Még nem igazán érzem a legendás szintet :D

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 24., szombat 0:20

Hogy milyen hosszú? Jó kérdés, ahogy alakul. A Real-lal már kezdtem egyet, lement másfél szezon, James TR, a vezetőség meg eladta 36 millióért a hátam mögött, el is ment a kedvem attól, pedig a Bale+30=Neymar nagyot dobott a csapaton.

Akiket ajánlottál:
Támadók kilőve, ez a hatos nagyon erős, több meg felesleges. Max Tevez, de szerintem ő sem. Naldo sem fér be, a másik 4 CB jobb, még Caceres-en gondolkozom. Olyan játékost meg nem szívesen rakok be akit való életben nem is ismerek (vagy csak minimálisan), az első néhány szezonban jobb szeretem olyanokkal tolni, akik a való életben is elitek, ez amolyan délamcsi válogatott lesz. Ha meg tovább játszom pár szezonnál, akkor igazolok pár beért emberkét/tehetséget.

Természetesen játék előtt átviszem őket, nem szeretem ezt a fajta csalást, de máshogy lehetetlen lenne ezeket a Rayoba vagy valamelyik angol kiscsapatba vinni. Normál "csalásmentes" módnak meg ott a Real-os.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. október 23., péntek 23:52

Becksy23 írta:Holnap kezdek egy menedzser módot csak délamcsi játékossal (hagyomány szerint :mrgreen: ), szerintetek kihagytam valakit?

Bravo, Diego Alves

Thiago Silva, Otamendi, Godin, Marquinhos, Danilo, Cuadrado, Marcelo, Alex Sandro (Dani Alves, David Luiz)

Coutinho, Di Maria, Vidal, Mascherano, James (Pastore, Luiz Gustavo)

Neymar, Messi, Suarez, Aguero, Sanchez, Lucas Moura (Tevez)

A zárójeles embereken gondolkozok, nem akarok túl bő keretet, de a középpálya védekező részlege elég harmatos, nem ugrik be most senki :/

A felállás 4-2-4 szerűség, de a gyenge kp miatt lehet 5-2-3 lesz. (Egyébként a 3 cb, 2 wb, 2 cm, 1 am, 2 st felállás nagyon adja a 16-ban, legalábbis gép ellen)
Tevezt ajánlom,nagyon jó 16ban,csak nem fiatal. Dybalát ne hagyd ki szerintem. Én Juvával nyomom és imádom :) Ja és legyen elég fejleszthető fiatal,edzések megdobják őket. (pl egy fiatalabb kapus.(Rulli),meg mindne poszton 1-2.) Már ha nem 2-3 szezont nyomsz. De akár akkor is :D
Alex Teixeira mindenképpen. CMként is elvan bőven,ő nagy kedvencem kp-n. Esetleg Douglas Costa,Hulk,Naldo.
De a lényeg hogy milyen hosszú karrierbe gondolkozol. Meg hogy ezt a csapatot össze akarod vásárolni? :D

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 23., péntek 22:26

Holnap kezdek egy menedzser módot csak délamcsi játékossal (hagyomány szerint :mrgreen: ), szerintetek kihagytam valakit?

Bravo, Diego Alves

Thiago Silva, Otamendi, Godin, Marquinhos, Danilo, Cuadrado, Marcelo, Alex Sandro (Dani Alves, David Luiz)

Coutinho, Di Maria, Vidal, Mascherano, James (Pastore, Luiz Gustavo)

Neymar, Messi, Suarez, Aguero, Sanchez, Lucas Moura (Tevez)

A zárójeles embereken gondolkozok, nem akarok túl bő keretet, de a középpálya védekező részlege elég harmatos, nem ugrik be most senki :/

A felállás 4-2-4 szerűség, de a gyenge kp miatt lehet 5-2-3 lesz. (Egyébként a 3 cb, 2 wb, 2 cm, 1 am, 2 st felállás nagyon adja a 16-ban, legalábbis gép ellen)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: