Talán èszhez tėrne tole,de ahhoz Rafának nincs elèg toke.az lenne a legjobb ha benitez letehetné a padra
+1év végén meg ha lelép akkor köszönjük szépen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 13., péntek 12:02
Talán èszhez tėrne tole,de ahhoz Rafának nincs elèg toke.az lenne a legjobb ha benitez letehetné a padra
+1év végén meg ha lelép akkor köszönjük szépen...
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 13., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 13., péntek 11:22
Nem is mondtam.Azt viszont igen,hogy sokan akkor is vèdik ha keresztul szalmát nem csinált.Lásd u.a. topicban...lestat írta:Nem magamtól találtam ki...csak pörgesd egy darabig a topikját.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 13., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 13., péntek 11:18
Igaz,de mondjuk ott a másik vèglet,amelyik akkor is ot teszi MoM-nak ha èppen sèrult...Cr topikjaban azert lehet olvasni hajmeresztő dolgokat...ensem azt mondtam h marha fasza iden..sőt.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 13., péntek 11:07
Ezt mondjuk nem tudom, hol olvastad. Szerintem senki sem mondta, hogy semmit nem tett a csapatért. Kezd ez is olyan lenni, mint amikor Casillas elment...lestat írta:
Persze engem nem az zavar hogy fikázzák en is szidom a TV előtt nem a védelmere akarok kelni csak van aki már addig tolja hogy a 6 evben semmit nem tett a csapatért...nonszensz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 13., péntek 10:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 13., péntek 10:40
Szerintem mindenki így gondolja, de hülyén hangzana minden bűn rossz meccse után elmondani, hogy CR ma is nulla volt, de köszönjük meg neki az eddigieket.lestat írta:Cr topikjaban azert lehet olvasni hajmeresztő dolgokat...ensem azt mondtam h marha fasza iden..sőt.
Elkell adni ha ez év végeig igy marad amit mondjuk én kétlek de kitudja..ha meg lelép szerintem megérdemel annyit hogy egy koszonomot elnyomjunk a topikjába.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 13., péntek 10:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 13., péntek 9:52
De most ki kezeli retekkènt?Annyira magyaros már megint,hogy nincs kozèp,csak kèt vèglet...ha valaki kiállt èrte,èn aztán nagyon,mèg most is azt mondom tavaszra jo lehet,de ne magyarázzuk már bele a rakás szart amit mostanában nyujt hogy nem ott játszatják meg nem jo taktikában meg nem jo edzoi elkèpzelèssel...egyszeruen kajak nem itt van mostanában,dekoncentrált,indiszponált.nem pedig mint egy utolsó retek játékost kezelni..
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. november 13., péntek 8:48
Állítólag Ancelotti is kérte Khedira és Illarra helyett Verrattit, sőt Rakiticet is szorgalmazta. Legalábbis rémlik nekem egy ilyen hír Rakitic leigazolásakor. Jobb hátvédet is ő kért (hogy Danliot-e az jó kérdés).Reaper's Scythe írta:Azért van ilyen keret, mert Benitez ezeket a játékosokat kérte Pereztől. Egyáltalán nem biztos, hogy Ancelotti is így erősítette volna meg a keretet, mint a spanyol. Ugye középcsatárt is szeretett volna Rafa, Benzema mögé, de azt ugye nem kapott.
Bízni? Bízzon , aki akar. De én nem bízom. Reménykedem benne, hogy lesz valami szezon végére, de nem hiszek benne.Reaper's Scythe írta:Már sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha Carlo marad. Bízzunk Benitezben legalább tavaszig. Ha addigra sem áll össze a csapat rendesen, akkor elő lehet megint venni, de legalább ennyi időt adjunk neki.
Ott nem del Bosque ül? Vagy itt egy segítőjére gondoltak?madridom.hu írta:A Cadena COPE beszámolója szerint, amennyiben Benítezt elküldik a nyáron, úgy a spanyol válogatott kispadjáról érkezhet majd az utódja.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 12., csütörtök 20:01
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. november 12., csütörtök 19:36
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 12., csütörtök 19:01
Nem adott ő annyit a csapatnak, mint amennyit hirdetnek, vagy amennyit sokan hinni szeretnének. Sok gólt lőtt, de nem telt meg a trófeás szekrény.lestat írta:Persze biztosan nem tudhatjul...ez az egy evet még megnézzük hogy alakul...ha egész évben ilyen lesz mehet tőlem...de megkell neki koszonni amit tett mert par ember itt a forumon kicsit elszállt vele kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 12., csütörtök 18:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 12., csütörtök 18:29
Lehet.De szerintem meg egyszwruen nem èrdekli az egèsz.Eddig vèdtem nagyon,de amit mostanában lemuvel...èg a bor a pofámrol komolyan.Ez már nem hiszem hogy arrol szol hogy hol játszik vagy hogy ki az edzo...lestat írta:Azert mondtam mert CR formaja SZerintem annak is betudhato h mashol jatszatja Benitez es szerintem a pincert sem es a taktikajat sem birja..Bale elso 30 perce mar biztato volt meg a serulese elott is...tobbet kuzditt mint tavaly egybeveve.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 12., csütörtök 17:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 12., csütörtök 17:03
Ez mondjuk merèsz kijelentès,mivel Bale-Ronaldo nála is alap lett volna,aztán látjuk mire megyunk veluk az utobbi idoben...Ezzel a kerettel ő tarolna szerintem..
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. november 12., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 12., csütörtök 13:48
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem