Aztán meg bekenem barnítóvalziro4vr írta:Neked is hasprésezned kéne vele mint Cé a fiával, meg súlyzózgatni.Realista24 írta:Vajon más is ilyenekre tanítja két és fél évesen a gyerekét?
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neked is hasprésezned kéne vele mint Cé a fiával, meg súlyzózgatni.Realista24 írta:Vajon más is ilyenekre tanítja két és fél évesen a gyerekét?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vajon más is ilyenekre tanítja két és fél évesen a gyerekét?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
menj mááááárRealista24 írta:Nagyképű köcsög leszek, de ez a kisfiammal kezdődik
https://twitter.com/realmadriden/status ... 2554683392
mekkora celeb lett már a kiskrapek, benzema osztogatja a képét, meg a real madrid videóban is benne van....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
Realista24 írta:Nagyképű köcsög leszek, de ez a kisfiammal kezdődik
Már többre vitte mint a fater, aki hozzám hasonló retardáltakat szabályoz egy fórumon.
Nem illik.
a vessző előtti rész könnyen leüthető , amúgy gratRealista24 írta:Nagyképű köcsög leszek, de ez a kisfiammal kezdődik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyképű köcsög leszek, de ez a kisfiammal kezdődik
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Hát szerintem ha ezek megtámadják az oroszokat, hogy utána még ők is elgondolkodnak. Ha az van az oroszok a nyugatról ment katonákat családját is likvidálni fogják, meg úgy kb. az egész területet legyalulják. Putyin nem fog finomkodni.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát ezt tényleg csak kötélidegzetűek indítsák el, pfff...elég durva videó
Annyira, hogy nem is ide való szerintem...
Amúgy ahhoz képest, hogy a nyugat az isis fő ellensége eléggé az oroszokra van kihegyezve ez a video.
Hát az amcsi az kemény, kérdés hogy valójában kivel vannak. Ha ki akarnák csinálni az oroszokat akkor végülis az is lehet egy stratégia, hogy az isis-t használva mérnék rájuk az elsődleges csapást. Persze ennek akkor lenne "értelme" ha az oroszok nem kapnának Európától támogatást.Sokkal erősebb az amcsi, orosz, francia haderő... ezeknek csúzlijuk van a fejlett nyugati/orosz haderőhöz képest.
Na de ez már nagyon elrugaszkodott feltevés...
-
Nálam is a képmutatás viszi a prímet ezekben a sztorikban (a Hebdonál is ugyanez volt). Tény és való rengetegen meghaltak és valószínűleg a sérültek nagy száma miatt még fognak is, ez tiszta sor. Viszont mikor hangoztatjuk a minden ember egyenlő mantrát akkor mégis belehazudunk a világ arcába. Afrika elfeledett részein meg a Közel-Keleten is meghalnak ennyien kb heti rendszerességgel ilyen-olyan robbantásokban, merényletekben, az oroszok is kb 2 hete pottyantak le repülővel - amit szintén az ISIS vállalt - mégsem borult orosz, szíriai...akármilyen színekbe a facebook, nem volt hatalmas összefogás - most is csak szavakban van - meg egymás vendégkönyveibe írogatás. Ment tovább mindenki.Én csippantom őket, sokszor voltam, focijukat is lávolom, stb.stb...mégsem érzek késztetést arra, hogy cseréljek. Igaz, nem vagyok nagy fb matyi.
Szóval vagy fel kéne vállalnia az USA-EU tengelynek, hogy bizony itt 1-2-3 generációs emberi jogok szem előtt vannak tartva, meg mindenkit szeretünk, csak nem egyformán. És kimondanák, hogy bezony többre értékeljük a nyugati életünket egy másik földrészen és világlátásban élőtől, ez a polkorrekt beszédek feladását jelentené.
A másik megoldás, hogy a lobogót napi rendszerességgel eresztjük félárbócra és rívunk reggeltől-napestig, hogy a világban embereket ölnek amihez mi is tevékenyen hozzájárulunk, persze mi már kinőttük ezt az amatőr "odamész-lelőlek" eljárást és mi legalább civilizáltan rakétázgatunk meg küldjük a drónokat elvégezni amit el kéne.
- ziro4vr
A Coelho idézeteket szépen leváltotta Martin Luther King. Akik szivárványos képpel űzték, azok most színt cseréltek. Hirtelen mindenki nagyon okos és együttérző lett. Így megy ez.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Amúgy se vagyok egy nagy fb betyár, így még se megyek fel, mert már a könyökömön jön ki. Viszont szegényekhez nem tudok mit szólni, a videó is elég durva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem az a kedvencem, hogy amúgy mindenki csigazabálózik, meg köcsög franciázik, meg nyomatja a történelmet, most meg facebook.fr lett az oldalból.
Én csippantom őket, sokszor voltam, focijukat is lávolom, stb.stb...mégsem érzek késztetést arra, hogy cseréljek. Igaz, nem vagyok nagy fb matyi.
Én csippantom őket, sokszor voltam, focijukat is lávolom, stb.stb...mégsem érzek késztetést arra, hogy cseréljek. Igaz, nem vagyok nagy fb matyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
köcsögöm széken, hányni tudnék a dologtólziro4vr írta:Mióta "ismerlek", az első értelmes kommented.Kerlon írta:Annyira képmutató ez a átszínezés.
Csúnyábban is fogalmaznék, de ne erről szóljon most ez a topik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Annyira, hogy nem is ide való szerintem...fiore írta:elég durva videó
De leírtam már délután, hogy ezzel semmi más céljuk nincs mit megfélemlíteni az embereket.
Ahogy ezt megosztják az emberek, el is érik a céljukat.... tökéletesen működik, amit akarnak.
Szerintem sajnos előfordulhat még olyan mint tegnap történt Párizsban.
De az is biztos, hogy most keményebben fel fognak lépni ellenük. Ez 100%.
Ráadásul szerintem kevesen olvasták még, hogy pár órával a párizsi merénylet előtt a libanoni vezetőjüket kilőtte USA. Ez csak a kezdet volt. Sokkal erősebb az amcsi, orosz, francia haderő... ezeknek csúzlijuk van a fejlett nyugati/orosz haderőhöz képest. Keménykednek, fitogtatják, hogy mennyire erősek. De ennek egy célja van, hogy féljen tőlük Európa.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ma este van a karom bálja, ami éjféltől a szolidaritás jegyében lefújásra kerül majd. Ez volt a közlemény:
Dear Students, Dear Guests of the Economist Ball,
The community of the Faculty of Economics and Business Administration would like to offer condolences on the Paris attacks. Considering the national day of mourning (15/11/2015) the dance music program of the Economist Ball will be finished at midnight.
Thank you for your understanding!
Márton Vilmányi PhD
dean
-------------
Egyik évfolyamtársam párja írta erre válaszként:
I am a fifth year medical student and i am going to the prom
First of all i feel really bad for all the families who lost all of their loved ones but i really would like to ask why this national day of mourning was not mentioned when 2 days ago similar events occured by the same group of terrorists in Beirut(Lebanon)
Everyday much more inoccent people die and nobody really cares about them
What about the war in Palestine?
Last israeli attack on Gaza killed almost 2000 people in 24 days and 500 of them were children who did not get the opportunity to enjoy their childhood and nobody really cared about them and thought about making a day for them .
Elgondolkodtató, az biztos, és szomorú is, hogy az ottani dolgokkal nem foglalkozunk annyira, mert "nem Európa". Sajnálom nagyon a párizsiakat, alig aludtam az éjjel, főleg úgy, hogy a szívemhez két közel álló ismerősöm is kint van Párizsban Erasmusszal... Szörnyű világban élünk
Dear Students, Dear Guests of the Economist Ball,
The community of the Faculty of Economics and Business Administration would like to offer condolences on the Paris attacks. Considering the national day of mourning (15/11/2015) the dance music program of the Economist Ball will be finished at midnight.
Thank you for your understanding!
Márton Vilmányi PhD
dean
-------------
Egyik évfolyamtársam párja írta erre válaszként:
I am a fifth year medical student and i am going to the prom
First of all i feel really bad for all the families who lost all of their loved ones but i really would like to ask why this national day of mourning was not mentioned when 2 days ago similar events occured by the same group of terrorists in Beirut(Lebanon)
Everyday much more inoccent people die and nobody really cares about them
What about the war in Palestine?
Last israeli attack on Gaza killed almost 2000 people in 24 days and 500 of them were children who did not get the opportunity to enjoy their childhood and nobody really cared about them and thought about making a day for them .
Elgondolkodtató, az biztos, és szomorú is, hogy az ottani dolgokkal nem foglalkozunk annyira, mert "nem Európa". Sajnálom nagyon a párizsiakat, alig aludtam az éjjel, főleg úgy, hogy a szívemhez két közel álló ismerősöm is kint van Párizsban Erasmusszal... Szörnyű világban élünk