Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem belekötésnek, szántam csak meglepő. CR szabadrúgásai miatt ég a pofám, hogy még engedjük is neki, amikor James belövi minden 7-et.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk amíg bombaformában van a csórigyerek, és húzza a csapatát előre, addig senkit nem érdekli mennyi szabadot rúg fölé. Max minket madridistákat, hogy beleköthessünk valamibe :Đ :Đ
az komoly. nem gondoltam volna hogy ennyire gyenge ő is ebben. mondjuk nem nézek barsza meccset szóval ezért is a meglepődés.
james 27 alatt hozta amit messi 70 alatt.
james 27 alatt hozta amit messi 70 alatt.
Szabadrúgás eredményekMessi is egy határ szar, ahogy látom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Arra nyomtam hogy nyerunk,mi másra nyomhattam volna...remèlem igy is lesz.
Mèg azt sem mondanám hogy barca papirforma,lesz James,a kp remèlhetoen felsuivja magát,Ronaldo èszbe kap,Balenek meg befelè pattan...otthon játszunk.Sok minden szol mellettunk...
Ramos sèrult válla idegesit mondjuk...az a baj hogy Pepe visszaesett,Nacho meg nem szint,bármilyen szorgos.Ilyen meccshez biztosan nem.
Mèg azt sem mondanám hogy barca papirforma,lesz James,a kp remèlhetoen felsuivja magát,Ronaldo èszbe kap,Balenek meg befelè pattan...otthon játszunk.Sok minden szol mellettunk...
Ramos sèrult válla idegesit mondjuk...az a baj hogy Pepe visszaesett,Nacho meg nem szint,bármilyen szorgos.Ilyen meccshez biztosan nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Miért az nem elég, hogy 2 évente új edző van, felpörög a csapat egy szintre, nem jön valami össze és egyből kezdődhet minden elöről? Hogy Isco tavaly balhátvédként biztosította Marcelot idén meg jobb támadó? Vagy, hogy egy félkegyelmű Bale-re akarja kihegyezni az edző a támadójátékot? És lehetne még sorolni. Pont az a bajunk, hogy hosszútávon semmi koncepció nincs a csapaton, míg például a Barcanál van egy alap, amire építkezik az aktuális edző, de soha nem kell túl sokat változtatni.VanillaSky írta:Milyen formálódó? A Madrid elmúlt évtizede majdhogynem formálódásból állt. Az edzőt kivéve hol történtek itt forradalmi változások a keretben? Sehol. Ha még ennyi idő után sem érzik egymást, akkor beleevett a rosseb és nyugtázhatják magukban, hogy megpróbálták, de vannak jobbak.Szerinted az logikus, hogy egy összeállt csapatot lenyom egy formálódó?
K
K
-
Milyen formálódó? A Madrid elmúlt évtizede majdhogynem formálódásból állt. Az edzőt kivéve hol történtek itt forradalmi változások a keretben? Sehol. Ha még ennyi idő után sem érzik egymást, akkor beleevett a rosseb és nyugtázhatják magukban, hogy megpróbálták, de vannak jobbak.Szerinted az logikus, hogy egy összeállt csapatot lenyom egy formálódó?
Pont, hogy hosszútávon jártak jobban. Megnyomják a meccsek első félóráját eltesznek 2-t, aztán lötyöghetnek. Mi meg 60 percekig brusztolunk, hogy meglegyen a két gólt. 2 hónapja jó meccsünk sem igazán volt, mert támadásban semmi koncepciónk nincs. A Sevilla Atma ellen meg bőven benne volt az 5 pont veszteség a másik két meccs meg a szokásos kicsik ellen teszetoszaság. Teljesen reálisak az eredmények és még így is volt rengeteg meccs, ahol szerencsénk volt vagy csak ritka fos játékkal is nyertünk valahogy.realistahuni írta:Egy meccsen nem, de hosszabb távon nekünk kellett volna profitálni abból, hogy több variációs lehetőségünk van, meg pihentebbek vagyunk.Szerinted az logikus, hogy egy összeállt csapatot lenyom egy formálódó?
A gijon és a malaga ellen nem kellett volna hibázni, a sevilla meg az atma ellen a 6 megszerezhető pontból legalább kellett volna 3 vagy 4, az egy helyett és mindjárt jobban állnánk.
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egy meccsen nem, de hosszabb távon nekünk kellett volna profitálni abból, hogy több variációs lehetőségünk van, meg pihentebbek vagyunk.Szerinted az logikus, hogy egy összeállt csapatot lenyom egy formálódó?
A gijon és a malaga ellen nem kellett volna hibázni, a sevilla meg az atma ellen a 6 megszerezhető pontból legalább kellett volna 3 vagy 4, az egy helyett és mindjárt jobban állnánk.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kerlonnak igaza van ebben,csak az a baj hogy mi formálódunk 10 éve.Kerlon írta: Szerinted az logikus, hogy egy összeállt csapatot lenyom egy formálódó?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Szerinted az logikus, hogy egy összeállt csapatot lenyom egy formálódó?realistahuni írta:Azt szerettem volna, és logikus is lett volna. Ha még így is mögöttük kullogunk, mit várjon az ember tavaszra?A szezon elején meg azt vártad, hogy majd a rövid pados Barcára verünk pár pontot a tavaszra...
Lófasz az egész úgy ahogy van, én már csak abban reménykedem hogy perezt valahogy kiütik a székből jövő nyárig.
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rég volt olyan klasszikus ahol magukhoz képest ennyire gyenge a 2 nagy.Szerintem behúzzuk de nem lepődnék meg más eredményen sem.
A Barca annyival van előrébb,hogy Neymar és Suarez formában vannak, amúgy náluk is elég sok probléma van.kíváncsi leszek.
A Barca annyival van előrébb,hogy Neymar és Suarez formában vannak, amúgy náluk is elég sok probléma van.kíváncsi leszek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem szeretek tippelni, mert amikor a saját csapatom eredményeire tippelek, többnyire az ellenkezője jön be.
De reálisan nézve a helyzetet én győzelmet vagy döntetlent várok. Utóbbira azért látok komoly esélyt, mert szerintem Rafa bőven kiegyezne egy x-szel, és talán a Barcának sem rossz eredmény az a körülményeket figyelembe véve. Mi biztos védeni fogjuk az x-et, ha tehetjük. Pedig ezt a Barcát most meg lehet verni. Messi úgy tűnik csak csere lesz, Rakitic nincs, vannak nehézségek a Barcánál bőven, el lehet kapni a grabancukat. Egyetlen okból mégis a győzelemre nyomtam, mivel a Barca-Realok általában el szoktak dőlni, és én több erőt érzek a tartalékos Realban, mint a tartalékos Barcában.
De reálisan nézve a helyzetet én győzelmet vagy döntetlent várok. Utóbbira azért látok komoly esélyt, mert szerintem Rafa bőven kiegyezne egy x-szel, és talán a Barcának sem rossz eredmény az a körülményeket figyelembe véve. Mi biztos védeni fogjuk az x-et, ha tehetjük. Pedig ezt a Barcát most meg lehet verni. Messi úgy tűnik csak csere lesz, Rakitic nincs, vannak nehézségek a Barcánál bőven, el lehet kapni a grabancukat. Egyetlen okból mégis a győzelemre nyomtam, mivel a Barca-Realok általában el szoktak dőlni, és én több erőt érzek a tartalékos Realban, mint a tartalékos Barcában.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azt szerettem volna, és logikus is lett volna. Ha még így is mögöttük kullogunk, mit várjon az ember tavaszra?A szezon elején meg azt vártad, hogy majd a rövid pados Barcára verünk pár pontot a tavaszra...
Lófasz az egész úgy ahogy van, én már csak abban reménykedem hogy perezt valahogy kiütik a székből jövő nyárig.
Én most Pesszimista22 vagyok, csúnyán kikapunk, de ne legyen igazam.
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
X-re nyomtam....nem erzem őket jobbnak nálunk de azt sem erzem hogy a mi támadó szekciónk tudna annyit elpakolni ezeknek hogy ne tudjanak válaszolni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, igazi profi. Ezért nem is erőlteti meg magát, tartalékol jövőre. Remélem a francia kiscsapatokra.BBeno írta:milyen jól mondja. ha mondja egyáltalán...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
milyen jól mondja. ha mondja egyáltalán...
A szezon elején meg azt vártad, hogy majd a rövid pados Barcára verünk pár pontot a tavaszra... Szép álom volt. Én megmondtam, hogy novemberre már körbe rajzolódik minden a csapat körül. Az sem meglepő, ha CR pont ezért a gondolkozásért baszik az egészre. Senki nem akarta Ancelotti menesztését, arról nem is beszélve, hogy senki nem gondolta volna, hogy egy Benítez miatt lesz a csere.realistahuni írta:Remélem ez a vereség is felnyit pár szemet Madridban.
Más:
Most Goals in 2015
Messi: 45 (Missed 12 games with injury)
Ronaldo: 45
Lewandowski: 43
Neymar: 42
Aubameyang: 41
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy végre elhiggyék, hogy megnyerhetjük a bajnokságotnmate írta:Egy Barca vereség miért nyitna fel szemeket? :Đ
>>>>>
"Benítezzel nem nyerünk semmit" - mondta Cristiano Péreznek a Marca szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema