Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem tom, én sosem csíptem, ritka tenyérbemászó képe van Atma meg jól csinálta megint...
És mi értelme van Villa 50%át megtartani? Ha monjduk 3 év múlva 35évesen tovább adják annak a felét megkapni, az nem nagy összeg
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ezen besírtam Amúgy valóban... felettébb szimpatikus klubba igazolt. Mindig is csíptem Villát,de hát,róla is lemaradtunk,utál minket bla bla bla... Sok sikert neki!Sok sikert Villának. Én drukkolok neki, attól függetlenül, hogy a Barca után újabb rendkívül szimpatikus csapatba igazolt...
Ui: szegény Villát is elfogyasztotta Messi
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem semmi, és akkor képzeld el, hogy én a trollfootballról értesültem erről.Buitre írta:erről egyébként én semmit nem hallottam pletykaszinten. volt ilyen?
hát nagyon jó volt.
a bojan biznisz egy kis kamatú hitel volt.Bojan üggyel amúgy mi a helyzet?
Nso szerint 13 milláért visszavette a barca...ez sem egy egetverő üzlet akkor.
eladtuk 12-ért, visszavettük 13-ért, 2 évig kölcsönben volt, effektíve 1 millát buktunk rajta.
most majd az ajaxban van esélye kicsit emelni az értékén, de a mai napból kiindulva úgyis ingyé' megy.
nem hiszem ,hogy egy majdani 32-33-34 éves játékosért (még akkor is, ha nagy szezont fut) olyan ajánlat jönne be az atmának, aminek a felét hozzáadva ehhez a 2.1-5.1 millió euróig, meghaladnánk a 10 millert.Abban bízik Rosellbácsi hogy lesz egy jó szezonja (amire azért van esély) és jövőre bejelentkezik érte pl. a Mahacskala !
addig pedig bárki bármit mond, a mai árak mellett megint egy balfék üzlet.
szerintem ilyen vicc összegért még ti is elnéztétek volna benzema mögé cserecsatárnak.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
erről egyébként én semmit nem hallottam pletykaszinten. volt ilyen?
- h3x0r
A barca hivatalos oldala szerint ebben az evben 2.1-et, jovore 2-t, utana pedig meg 1 milliot kaphat a klub. E mellett Villa jatekjoganak fele a katalanoknal maradt.F.C.B. írta:Egyébkét az újságok is össze vissza írják a vételárat. Olvastam már egy ilyen verziót is:
"Az Atlético Madrid 5.1 millió euróért veszi meg Villát, aki ha a 2013–2014-es szezon után marad a fővárosiaknál, további 2.1 millió euró üti a katalánok markát, újabb egy idény után kétmillió euró, három madridi szezon után pedig további egymillió eurót kap a Barcelona. Ráadásul a Barcelona megkapja Villa átigazolási díjának a felét, ha az Atlético továbbadja."
- F.C.B.
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Abban bízik Rosellbácsi hogy lesz egy jó szezonja (amire azért van esély) és jövőre bejelentkezik érte pl. a Mahacskala !
Egyébkét az újságok is össze vissza írják a vételárat. Olvastam már egy ilyen verziót is:
"Az Atlético Madrid 5.1 millió euróért veszi meg Villát, aki ha a 2013–2014-es szezon után marad a fővárosiaknál, további 2.1 millió euró üti a katalánok markát, újabb egy idény után kétmillió euró, három madridi szezon után pedig további egymillió eurót kap a Barcelona. Ráadásul a Barcelona megkapja Villa átigazolási díjának a felét, ha az Atlético továbbadja."
Egyébkét az újságok is össze vissza írják a vételárat. Olvastam már egy ilyen verziót is:
Sok sikert Villának. Én drukkolok neki, attól függetlenül, hogy a Barca után újabb rendkívül szimpatikus csapatba igazolt...
Bojan kölcsönben elment az Ajaxba.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bojan üggyel amúgy mi a helyzet?
Jó áron meg szvsz nehéz lesz elpasszolni majd, hiszen egy olyan bajnokságba volt flop ahol már alig vannak egyéniségek.
Jó áron meg szvsz nehéz lesz elpasszolni majd, hiszen egy olyan bajnokságba volt flop ahol már alig vannak egyéniségek.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
én viszont érzem az iróniát. főleg annak fényében, hogy állítólag a barca kevesellte a spurs 9 millás ajánlatát.czier írta:Nem erzem az ironiat benne, ezert megkerdezem, h miert is jobb az az 5 millio?GT37 írta:Jó munka a vezetőség részéről, gratuláció hozzá.
Jobban járunk ezzel, mintha eladtuk volna 9 millió euróért a Spursnek.
Az is csak abban az esetben 5 millio, ha 3 evig az Atletiben marad.
Ketlem, h kozben megvalnanak tole, szoval az az 50% semmit sem fog hozni a Barca konyhajara...
- 'shutterisland
szokás szerint ingyen, vagy egy marék lepke áráért megy el egy játékos.
hihetetlen, mennyire nem tudják értékesíteni a játékosokat.
ez a csodálatos 2.1-5.1 milla villáért is illik az utóbbi évek sormintájába.
caceres,keita,marquez,henry,abidal,milito,maxwell,hleb,eto'o,jövőre valdes, bla-bla.
sok sikert neki az atleticoban, azt hiszem nem kis bizniszt csaptak vele a matracosok.
a szuperkupán 100, hogy legalább egyet talál.
hihetetlen, mennyire nem tudják értékesíteni a játékosokat.
ez a csodálatos 2.1-5.1 milla villáért is illik az utóbbi évek sormintájába.
caceres,keita,marquez,henry,abidal,milito,maxwell,hleb,eto'o,jövőre valdes, bla-bla.
sok sikert neki az atleticoban, azt hiszem nem kis bizniszt csaptak vele a matracosok.
a szuperkupán 100, hogy legalább egyet talál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. július 8., hétfő 18:15-kor.
- h3x0r
Foleg, hogy Villa jelenleg 31 es fel eves.czier írta:Nem erzem az ironiat benne, ezert megkerdezem, h miert is jobb az az 5 millio? Az is csak abban az esetben 5 millio, ha 3 evig az Atletiben marad. Ketlem, h kozben megvalnanak tole, szoval az az 50% semmit sem fog hozni a Barca konyhajara...GT37 írta:Jó munka a vezetőség részéről, gratuláció hozzá. Jobban járunk ezzel, mintha eladtuk volna 9 millió euróért a Spursnek.
Nem erzem az ironiat benne, ezert megkerdezem, h miert is jobb az az 5 millio?GT37 írta:Jó munka a vezetőség részéről, gratuláció hozzá.
Az is csak abban az esetben 5 millio, ha 3 evig az Atletiben marad.
Ketlem, h kozben megvalnanak tole, szoval az az 50% semmit sem fog hozni a Barca konyhajara...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem Villa ki fog virágozni az AtMaban. Gondolom alapember lesz és hosszú idő után végre a posztján játszhat. Sajnálom, hogy 3 riválisnál is megfordult míg nálunk nem. 2008 körül hozni kellett volna. A legjobb jelenet ami beugrik róla, ahogy Ramos és Arbeloa felkapták és ennek ellenére is szimpi a csávó, ritka az ilyen
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Villa:
The deal is set to bring Barça a maximum of 5.1 million Euros, with 2.1 due this season, 2 more if Villa stays at Atletico next year and another million should he be at the Madrid club the season after. Barça also reserve the right to 50% of any sell on fee in the future.
Jó munka a vezetőség részéről, gratuláció hozzá.
The deal is set to bring Barça a maximum of 5.1 million Euros, with 2.1 due this season, 2 more if Villa stays at Atletico next year and another million should he be at the Madrid club the season after. Barça also reserve the right to 50% of any sell on fee in the future.
Jó munka a vezetőség részéről, gratuláció hozzá.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Messi, Iniesta, Mascherano
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én Cesc-et nem tudom a jövő Xavi-ja ként elképzelni, inkább Iniesta, bár lehet bennem van a hiba'shutterisland írta:az még mindig inkább cesc.szerintem hozni kell a helyére a megfelelő középpályást, aki a szépen, lassan kiöregedő Xavi helyére tud megfelelő alternatíva lenni.
thiago helyére amúgy nem hiszem, hogy hoznának valakit, pedig ha jds is megy, akkor a kettő helyett azért kellene egy ember.
ha feljön rafinha vagy roberto, akkor oké.
Viszont a kicsikből személy szerint nem sok fantáziát látok a játékosokban. Tello kiemelkedik a többi közül, mert nagyon jó képességei vannak, a szélre tökéletes, de ez a Dulifuli, Rafinha, Sergi Roberto dolog valahogy nem jön át annyira. JDS meg végképp. Nincs senki, aki igazán kiemelkedőt tudna nyújtani, pedig ebbe a csapatba olyan(ok) kellenek, mint ahogy a Madridba is.
-
A Barcelona bejelentette, hogy David Villa Az Atlético Madridba igazol, 5,1millió eurót fizetnek az 50%-ért.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hivatalos: Abidal a Monacóban folytatja!
http://www.asm-fc.com/en/news/team/eric ... comes-back
Sok sikert neki ott is.
http://www.asm-fc.com/en/news/team/eric ... comes-back
Sok sikert neki ott is.
- 'shutterisland
az még mindig inkább cesc.szerintem hozni kell a helyére a megfelelő középpályást, aki a szépen, lassan kiöregedő Xavi helyére tud megfelelő alternatíva lenni.
thiago helyére amúgy nem hiszem, hogy hoznának valakit, pedig ha jds is megy, akkor a kettő helyett azért kellene egy ember.
ha feljön rafinha vagy roberto, akkor oké.