Megy a meccs!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Az edzőbuktatást kizárnám. Simán ennyire gyenge az edzői stáb. Még egy Nápolyba is kevés volt.
Plusz pár játékos is elmehet a... Meccs elején mintha egy haknimeccs lettek volna, annyira nehézkesen mozogtak. Aztán picit megpróbálták felpörgetni, de annyira felhúzták a Barcát, hogy azok már rutinból is bevágták a másodikat, és majndem a harmadikat is.
Az elejétől nincs meg a kémia az edző és a csapat közt, amit pl. Ancelottinál rögtön lehetett érezni, még a TV-n keresztül is. Kár, hogy a tavaszt elcseszte Modric és Karim sérülései, Bale, plusz még Ronaldo hepciáskodása (most már bátran kijelentem, tavaly még csak furcsán néztem).
Nem tudom, van-e kiút. Marad a remény, hogy tavaszra minden OK lesz. Ismét
Plusz pár játékos is elmehet a... Meccs elején mintha egy haknimeccs lettek volna, annyira nehézkesen mozogtak. Aztán picit megpróbálták felpörgetni, de annyira felhúzták a Barcát, hogy azok már rutinból is bevágták a másodikat, és majndem a harmadikat is.
Az elejétől nincs meg a kémia az edző és a csapat közt, amit pl. Ancelottinál rögtön lehetett érezni, még a TV-n keresztül is. Kár, hogy a tavaszt elcseszte Modric és Karim sérülései, Bale, plusz még Ronaldo hepciáskodása (most már bátran kijelentem, tavaly még csak furcsán néztem).
Nem tudom, van-e kiút. Marad a remény, hogy tavaszra minden OK lesz. Ismét
Merci Zizou!
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ja. Jó eredmények is jöttek benitezzel..csak navasnak meg az isteneknek köszönheti a real h nincs a középmezőnyben. Kroos azt se tudja milyen poszton kell játszania. Cr már január óta használhatatlan, bélt hagyjuk, benzema csak nem rég tért vissza igy érthető a szar forma. Modric gyenge teljesitményét meg meg se kell emliteni. A gond benitez rakás fos angol focija mellett az a gond hogy a csapat már nem bir el ennyi hónapok (évek is) óta szar teljesitmenyt nyujtó játékost.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Beállni a sorba, igen. Mi akart ez a mai taktika lenni. Hazai pályán szétpasszolnak minket. Nem lehet félpályától tovább menni. Most már a játékosok csesznek a taktikára és próbálnak előre menni. De ez az alap taktika szégyen. Real Madrid hazai pályán felvállalja, hogy alárendelt szerepet játszik.Mike írta:hagyjuk már... inkább a csapatot kéne kicserélni. Ezeknek semmi sem jó. Ha valami nem tetszik már sírnak és változtatni akarnak. Benitezzel jöttek azért az eredmények, a legfontosabb az ez. Erre durcáskodik mindenki. Hát így nem lehet dolgozni. Kislányok. A barcánál is voltak problémák az edzővel, csak ott értelmesebb és profibb játékosok vannak. Nem edzőt kell buktatni hanem beállni a sorba, és a játékra koncentrálni. Jött is a triplázás.
gyökerek
Nem beszélve Danilorol aki a játékhoz képtelen hozzátenni, sőt a védekezés se megy neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára metalBOY 2015. november 21., szombat 19:16-kor.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ez a meccs eddig gyönyörűen keretbe foglalja az idei évet.
2 hónapja írtam ezt:
0 játék
0 csapat
0 akarás
Akkor ki lettem oktatva, hogy a hiányzók miatt van ez...
Akkor azt mondtam ok megértem, várok.
Most már nem tudok tovább várni.
Nem a Las Palmasszal kell meccselni. Ha megvernek hazai pályán akkor azt lekell verni valakin majd. Ez nem elfogadható, nem nézhető, nem élvezhető.
Van egy félidő abban lehet bizonyítani, ha már az elsőben lehajoltak a szappanért.
2 hónapja írtam ezt:
0 játék
0 csapat
0 akarás
Akkor ki lettem oktatva, hogy a hiányzók miatt van ez...
Akkor azt mondtam ok megértem, várok.
Most már nem tudok tovább várni.
Nem a Las Palmasszal kell meccselni. Ha megvernek hazai pályán akkor azt lekell verni valakin majd. Ez nem elfogadható, nem nézhető, nem élvezhető.
Van egy félidő abban lehet bizonyítani, ha már az elsőben lehajoltak a szappanért.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Viszont így még meg lehet menteni a szezont. Ha kikapunk a bajnokságban valami kisebb csapattól az senkit se érdekel annyira, mint ha itt aláznak meg minket. Beniteztől meg kupákat nem kell várni. A sevilla meccs végén is tökéletesen látszott mennyire leszarják a játékosok amikor megálltak a pályán.PEEtör írta:Nem tudom mi a helyzet ezzel az edzőbuktatással, de ha a Real Madrid játékosai egy El Clasicon edzőbuktatásra hajtanak, akkor bizony a jó k anyját az összesnek, és az összeset vágják ki a francba.
Ja, és mindezt a Bernabeuban.
-
- Kedvenc játékosaid: messi
- Kedvenc csapatod: real madrid
Valaki tudd egy linkert kuldeni ahol tudom nezni a meccset ? lehetoleg olyant ami nem csak M.o. megy
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hagyjuk már... inkább a csapatot kéne kicserélni. Ezeknek semmi sem jó. Ha valami nem tetszik már sírnak és változtatni akarnak. Benitezzel jöttek azért az eredmények, a legfontosabb az ez. Erre durcáskodik mindenki. Hát így nem lehet dolgozni. Kislányok. A barcánál is voltak problémák az edzővel, csak ott értelmesebb és profibb játékosok vannak. Nem edzőt kell buktatni hanem beállni a sorba, és a játékra koncentrálni. Jött is a triplázás.
gyökerek
gyökerek
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Ha a Real Madrid elnökéről okkal feltételezhető és elvárható, hogy szereti a csapatát, akkor itt nem az egója a lényeg és nem is az, hogy ő kit nevezne ki. Egyszerűen szezon végén fel kéne állnia a székből, bejelentenie, hogy elkúrtam nem kicsit-nagyon, köszönöm ennyi volt. Csók.Perez egója nagyobb annál.
Amit Csabi mond meg szintén igaz, a katalánok magasan fölöttünk - és a világ fölött - voltak az elmúlt 10 év nagy részében, egyszerűen konstansan hozzák magukat és most már nem egy generációról van szó. Elmúlt a Dinho-Eto-Deco féle vonulat, nincs már Xavi se, erre az elöl lévő hármasuk megint jó úton van afelé, hogy korszakos csapat lehetősége meglegyen bennük.
A tvben meg megy a trashtalk, eléggé csábít, hogy a továbbiakban inkább az irányított savat nézzem, semmit a nem vártat de mégis a nyakba ömlőt.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tehát Benitez megmondta nekik, hogy fussanak! Ok meg szarnak bele es nem futnak.. Ertem.realistahuni írta:Miért Benitez a hibás amiért a kisasszonyok nem hajlandóak még FUTNI sem?
szaros állófoci az egész, azt sem tartom kizártnak hogy edzőbuktatásra mennek.
Egy szar ez a taktika, amivel ismét előrukkolt.. Nincs középpálya, a védelemben Danilo homály, elől meg Ronaldo teszi a legtöbbet.. Kevés, nagyon kevés..
Mi ez a marhaság, hogy nem elhozatala? Tudtommal ő(k) választották a Barcát minden más ellenére.ziro4vr írta: Neymar nem elhozatala hatalmas hiba volt.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Két szinttel lassabbak vagyunk, de kb mindenki...Nehéz megmagyarázni. Benzemánál van ok talán, de a többiek? Benzemát le kell szedni, nagyon nincs képben, de mondjuk Bale-nél feleslegesebb ember az egész stadionban nincs.
Taktikailag is iszonyú gyengék vagyunk, vagy nem is tudom mi kell ahhoz, hogy normálisan zárjuk a passzsávokat, kövessük az embert meg ilyenek. Olyan lazán passzolgatnak, hogy nem is értem.
Mindenki nagyon lassú, még Modric is, és ez azért valamit jelent. Talán nem edzőt akarnak azért buktatni, de valami nagyon nincs rendben.
Taktikailag is iszonyú gyengék vagyunk, vagy nem is tudom mi kell ahhoz, hogy normálisan zárjuk a passzsávokat, kövessük az embert meg ilyenek. Olyan lazán passzolgatnak, hogy nem is értem.
Mindenki nagyon lassú, még Modric is, és ez azért valamit jelent. Talán nem edzőt akarnak azért buktatni, de valami nagyon nincs rendben.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
mit nézek mást, mondd már el?Megint mast nezel...vagy nem tudom
de igen, ő a hibás amiért elvárja hogy dolgozzanak és nem puszipajtárskodik.Akkor nem Benítez a hibás, hogy annyira kezében tartja a csapatot, hogy a játákosok "edző buktatásra" mennek?
amúgy meg leszarom menjen, nekem nem volt kedvencem soha, bár nem is utáltam.
Csak Zidanet ne nevezzék ki könyörgöm az az ember nem érdemli meg hogy nap mint nap gennyezzék olyan miatt ami nem az ő hibája.
közbe meg:
SZÓL A FLORENTINO DIMISION!!!
MEGTISZTULÁST!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem kommentálnám a csapatot. De szét lehet hideg fejjel hogy mi az edző hibája és mi nem. Messze nem csak Benitez a ludas.
Neymar nem elhozatala hatalmas hiba volt.
Neymar nem elhozatala hatalmas hiba volt.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az egyik legjobb emberünk, Casemiro miért nincs a kezdőben egyébként?
#askbenitez
#askbenitez
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kapjuk be a harmadikat igazatok van. Mint a moziba. Ezt a brazil srácot meg hogy nem bírtuk idehozni...
Szégyent hozunk a mezre megint.
Szégyent hozunk a mezre megint.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Gyerekek,ez a Danilo tényleg ekkora nulla?...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ez a meccs még csak nem is hasonlít egy ElClassicora...
max mezszínekben.
max mezszínekben.
Nem tudom mi a helyzet ezzel az edzőbuktatással, de ha a Real Madrid játékosai egy El Clasicon edzőbuktatásra hajtanak, akkor bizony a jó k anyját az összesnek, és az összeset vágják ki a francba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2015. november 21., szombat 19:05-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Carlo nem lesz visszahívva, Perez egója nagyobb annál. Zidane viszont készülhet az előléptetésre.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
carvajal és isco be, danilo és benzema le
mer mi vagyunk mi, óvoda, árvaház?Ide nem edző kell hanem inkább egy társ egy pót apa felfogású edző.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2015. november 21., szombat 19:05-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane