Mike írta:én sem bentezt veszem elő. Oké, lehet h ennyit tud, de ezt nem tudhatjuk, itt Madridban még nem. Amíg a játékosok nem "lázadtak" fel, igenis látszott a munkája, szervezett volt a csapat, igen, a támadójáték még döcögött, de nem is lehetett várni hogy egyből lehengerlünk mindenkit. A támadójáték hangolása az utolsó fázis egy új edző munkába állásánál. De jöttek a sérülések, méghozzá rengeteg, folyamatosan kényszerhelyzetben volt, majd a játékosok is átmentek hisztis picsába. Egyszerűen el sem juthatott, juthat odáig h olyanra formálja a csapatot amilyenre szeretné.
LEHET hogy ha semmi hátráltató körülmény nem lenne, akkor is értékelhetetlen lenne az egész, de ezt nem tudhatjuk. A múltból nem lehet biztosra megítélni, ilyen kerettel sosem dolgozhatott.
Pedig pontosan lehetett tudni mi fog történni, ezt leírtuk nagyon sokan Ancelotti menesztésekor.Lehet akármekkora szakember benítez ez önmagában madridba kevés, és nem nem azért mert itt zsoldosok vannak... Egy Real Madrid játékosnak megvan a saját egója, van is mire, olyanokat fog szó nélkül követni akik minimum annyit pakolt az asztalra edzőként vagy játékosként.Benítez Pellegrini Juande ramos, mind jó edzők, de nincs meg az a respect feléjük okkal egy Real játékostól ami egy 4szeres bek győztes ancelotti felé vagy egy triplázó mourinho felé megvan.
És akkor tegyük hozzá,hogy kit cseréltünk kire, egy edzőt aki mindenki imád és elhozta a tizediket egy olyan edzőre aki önmagában is megosztó, szakmai sikerei 10 évesek már.Úgy nyit,hogy a 3szoros aranylabdást más posztra rakja és Bale köré akarja építeni a csapatot, aztán csodálkozunk,hogy ezzel mindkét játékost kiheréltük.CR ilyen ótvarul nem játszott tavaly mint idén és ez nem rossz forma vagy öregedés, nem érzi jól magát itt.
Mind1 igazából ennek a generációnak reszeltek,gg Perez.Mivel minden valamire való edzőt elfogyasztottunk már csak Zizu maradt, ő adhat egy olyan impulzust ennek a csaaptnak,hogy idén még utóljára sikeresek legyenek aztán nyáron meg ellehet kezdeni építeni a jövő madridját.
Én is féltem Zidane-t de pont leszarom jelen helyzetben...Valaminek történnie kell és talán Perez Zizu-t még boldogan tenné le a padra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams