HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. november 24., kedd 22:57
Hat en nem is tudom mit írjak...egyetlen reményem van, a tavalyi őszi menetelést fogjuk bemutatni tavasszal! Es meg egy pohár sort sem ittam...de ennyi, en nagyon nem bízom abban ami ebben a szezonban érni fog! Lesznek meg szép győzelmek, sikeres utolsó percben megnyert meccsek...de őszintén úgy ahogyan tavaly ilyenkor toltuk, a barca ellen is pl...hat nem akarok lehangoló lenni, de elég nagy összegbe mernek fogadni hogy nem fogunk ugy játszani az elkövetkező hónapokban! Es tudjuk mar, ha ott van egy kis rotációs dolog akkor ki tudja mi történik tavasszal...
Ah az igazolások...máig fel nem foghatom hogy nekünk mire nem kellett Neymar, tudom bale nagy arc, óriási reklám értéke van...de azert elég frusztrálo h mit engedjünk ki a kezünkből! Suarez...igen harapott, undorítóan is tud viselkedni...de hogy érzi a kaput es mennyi gólt lo...szomorú vagyok, van egy nagyszerű benzema aki ha nem sérült akkor isteni játékot jatszik...de idén meg azt sem tudjuk milyen lessz...bar idén a sérüléseig szépen tolta a gólokat! En megis bánom nem jött Suarez! Ez van, tovább kell lepni...es itt van ami ami nagyon elszomorít...egyszerűen nem bízom a vezetőségben hogy a következő igazolás is 100%ban a fociról fog szólni, lessz ott minden, marketing, piac, nézettség...csak foci nem. Es meg hogy elottem van amikor azt taglaltuk hogy a Messi neymar Suarez trió sosem fog működni, meg fogjak egymás játékát...na azert most rendesen rankcafolnak! Megjegyzem, ettől független nagyon utálom őket, tisztelem mint csapat, de annyira el tudok keseredni amikor látom a meccseket amiket játszanak es érzem mi ettől kurva messze vagyunk es azt sem tudom közeledünk vagy távolodunk! Szomorú vagyok, ha tudtunk volna értelmesen igazolni tavaly nyáron...ehelyett egy ev alatt tönkretettek mindent a vezetőség! Tudom a meccseket a játékosok játszák, ludasak benne ok is...de ez annál több! Sajnos! Attól független Hála Madrid, egyedül annyi bizalmam van tavasszal mi elutjuk őket a cimvedestol...de a jelenleg hatalmas különbség van...es sajnos ha tavasszal is igy tolják sérülés nélkül...ah, bízok inkább egy hatalmas álomban, Hála Madrid
- Hasta el final, Vamos Real -