OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Tavaly volt emagos BF szórólap már az akció előtti napokban. Ilyenbe nem futott bele valaki idén?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
http://moly.hu/konyvek/naszadi-kriszta- ... befogadtal
A borító bal felso sarkán levo kepen nem en, hanem Karim Benzema szerepel
A borító bal felso sarkán levo kepen nem en, hanem Karim Benzema szerepel
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. Nem az Osama Bin Ladenre gondolsz...?miro írta:Internet alap,műhold,lehet bármi.VanillaSky írta:
A konteók szintén érdekelnek. Egy internet alapú világban, ahol műholdak kalimpálnak a fejünk fölött hova rejtették el ezt a 100 ezer civilt? Mikor haltak meg és miért nem írnak róla?
Mind cenzúrázva van,és mind irányítva van.
Szerinted bármi fölkerülhet csak úgy a netre..?( Most nem a mónika showra és a polgár jenőre gondolok)
Okosan van ez megoldva...Úgy van az emberek szájába rágva,úgy van megfogalmazva,hogy ne is gondolkozz,csak a gyűlölet kapjon el,és az egy oldalú gondolkodás.
Vagy szerinted ezek a bombák amiket ledobálnak csak isis személyeket öl? Nem gondolom..
Kicsit más...
Hirosima?
Talán még mindig születnek "degenerált" emberek..
Arról még a történelem könyvekben is írnak,na de nem azt hogy ledobták és megöltek 2 millió embert vele...
Elismernék saját megoldásukban az óriási hibát,és egyezést a "rosszak" elveivel.
Az is fura,hogy bármi van,kell egy Bin Laden,vagy egy Osama..
Egy személy,akit fölruháznak ördögi tulajdonságokkal,csak is azért hogy a népet tudják uszítani ellenük.
Pl,amerikában a megkérdezettek 95%-a támogatta az Afganisztán elleni támadást és háborút,de csak 4%-uk tudta hogy hol is van ez az ország...
3. Szidod a netet, hogy manipulatív, de azt egybol benyeled hogy csak 4% tudja hogy hol van Afganisztán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
ebben is ki lehet,mert nem 2millió halt meg és a tankönyv is írja, szóval ebben az esetben pont hogy lehet kiindulni belőlecsababarca írta:Arról még a történelem könyvekben is írnak,na de nem azt hogy ledobták és megöltek 2 millió embert vele...
Ezt miro írta, én erre reagáltam.
Hogy nem feltétlen tankönyvből kell kiindulni ilyen esetben, mert indokolt az ha nincs benne. Az indok,hogy győztesek írják,meg eleve pozitivista történetszemlélet van azért, és Hirosimánál is azért az van kiemelve hogy győzelem,mert az volt a fontosabb, legalábbis a mi szempontunkból nézve.
Remélem érthető, ugyanarról beszélünk,és ugyanazon az oldalon vagyunk.
a többit értem és írtam is,de én most konkrétan Hirosimáról beszéltem,hogy ott nem olyan ördögien összeesküdve el van hallgatva az igazság, mert nincs, amit egy átlagembernek tudnia kell róla,az mind benne van(a legtöbben,természetesen mindet nem ismerem )
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Arról még a történelem könyvekben is írnak,na de nem azt hogy ledobták és megöltek 2 millió embert vele...
Hogy nem feltétlen tankönyvből kell kiindulni ilyen esetben, mert indokolt az ha nincs benne. Az indok,hogy győztesek írják,meg eleve pozitivista történetszemlélet van azért, és Hirosimánál is azért az van kiemelve hogy győzelem,mert az volt a fontosabb, legalábbis a mi szempontunkból nézve.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
az alap problémád,ha jól értelmezem, az volt, hogy Hirosimánál mi van hangsúlyozva, szerintem pedig azzal nincs probléma,történelem tankönyv, mit hangsúlyozzon?hogy az atombomba milyen elváltozásokat okoz?egy középiskolás tankönyvben szerintem igenis ez legyen hangsúlyozva,az áldozatok száma meg van említve,nincs semmi elhallgatva, még az is meg van,hogy egy fajta erődemonstráció volt, de elsődlegese,hogy véget ért egy világháború, ami szerintem egy elég fontos dolog történelmilegcsababarca írta:Realfan, lehet én vagyok fáradt de most elbeszélünk egymás ellen, és az alaptémától is messzire ment el a beszélgetés.
Én reflektáltam valamire, korábban, oda térjünk vissza gondolatban, és akkor láthatod hogy egyről beszélünk.
Nekem nincs bajom a tankönyvekkel, elnézést ha ez jött le, mondom nem egy embert személyesen ismerek aki ezzel foglalkozik.
És én sem a gyílemberes fajtàból:D
- csababarca
Realfan, lehet én vagyok fáradt de most elbeszélünk egymás ellen, és az alaptémától is messzire ment el a beszélgetés.
Én reflektáltam valamire, korábban, oda térjünk vissza gondolatban, és akkor láthatod hogy egyről beszélünk.
Nekem nincs bajom a tankönyvekkel, elnézést ha ez jött le, mondom nem egy embert személyesen ismerek aki ezzel foglalkozik.
-
akármilyen történelmi eseményről tudni akar valamit, nem a tankönyvet ajánlom, de a célnak teljesen megfelelő a legtöbb, mert nem is jobban kell tudni róla, ha érdekeli utána olvas az ember, ha nem,akkor jobban nem is kell tudniasoadroli írta:hát azért ha valaki pl. a holokausztról akar olvasni, annak nem a tankönyveket fogom ajánlanirealfan írta: valóban,de nem hamis adatok vannak benne, vagy valaminek a full ellenkezője, max nincs benne minden, vagy nem teljesen,de nem is hazudik
ezt nem igazán értem, mindkettő elég hangsúlyos, de mivel a fontosabb esemény a háború befejezése volt, mégis mit írjanak?hogy utána évekig vizsgáltak a túlélőket?szerintem ez egy középiskolás diáknak nem túl fontos tudni való, amit tudnia kell, az benne van,ha többet akar utána olvas vagy ezzel tanul tovább, nem tartom megfelelőnek a legtöbb tankönyvet, de azt sem, hogy minden áron le akarják őket húzni, mert van nagyon sok ténylegesen jó, amit nemzetközi szintű történészek írtak, nem pedig egy a magyarok a szíriszuról jöttek elméletben hívő ember,igen ilyen is van.....csababarca írta:De hát ezt írtam pont, hogy bizonyos szemszögből van írva, ami nem hazugság, egyáltalán nem. Csak hangsúlyosabban van kiemelve most megint maradok a Hirosimas esetnél, hogy Japán kapitulációját okozta, és a háború végét, az meg hogy meghaltak sokan meg van említve de nem az a hangsúlyos.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hát azért ha valaki pl. a holokausztról akar olvasni, annak nem a tankönyveket fogom ajánlanirealfan írta: valóban,de nem hamis adatok vannak benne, vagy valaminek a full ellenkezője, max nincs benne minden, vagy nem teljesen,de nem is hazudik
- csababarca
De hát ezt írtam pont, hogy bizonyos szemszögből van írva, ami nem hazugság, egyáltalán nem. Csak hangsúlyosabban van kiemelve most megint maradok a Hirosimas esetnél, hogy Japán kapitulációját okozta, és a háború végét, az meg hogy meghaltak sokan meg van említve de nem az a hangsúlyos.
-
valóban,de nem hamis adatok vannak benne, vagy valaminek a full ellenkezője, max nincs benne minden, vagy nem teljesen,de nem is hazudikcsababarca írta:realfan írta:
no no, ezt azért óvatosan, több szakembert is ismerek, aki történelem könyveket ír és nem csak úgy hasra ütés szerűen teszik, mint ahogy azt divatos hangoztatni.....
Én is ismerek, mivel jópár tanított, tanít is.
De pont ezt írtam egyébként én is, hogy szabályozva van azért...nagyon sok kritériumnak kell megfelelni itthon egy tankönyvnek, pl a NATnak feltétlen.
De más téma ez, lehetne erről is okfejteni, hogy jó e ez vagy sem.
- csababarca
realfan írta:
no no, ezt azért óvatosan, több szakembert is ismerek, aki történelem könyveket ír és nem csak úgy hasra ütés szerűen teszik, mint ahogy azt divatos hangoztatni.....
Én is ismerek, mivel jópár tanított, tanít is.
De pont ezt írtam egyébként én is, hogy szabályozva van azért...nagyon sok kritériumnak kell megfelelni itthon egy tankönyvnek, pl a NATnak feltétlen.
De más téma ez, lehetne erről is okfejteni, hogy jó e ez vagy sem.
-
csababarca írta:Mondjuk az,hogy mi van a történelemkönyvekben ne legyen kiindulópont, azt elég erősen szabályozzák ma már, meg szabályozták régen is. Meg úgy általában a történelmet a győztesek írják, a győztes szempontból, tehát Hirosima esetében se az van kiemelve,hogy meghalt a bombázás következtében 170ezer ember, hanem hogy ledobtuk,kapituláltak,nyertünk.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Pontosan.csababarca írta:Mondjuk az,hogy mi van a történelemkönyvekben ne legyen kiindulópont, azt elég erősen szabályozzák ma már, meg szabályozták régen is. Meg úgy általában a történelmet a győztesek írják, a győztes szempontból, tehát Hirosima esetében se az van kiemelve,hogy meghalt a bombázás következtében 170ezer ember, hanem hogy ledobtuk,kapituláltak,nyertünk.
De mint ez,ugyanúgy minden szabályozva van,illetve másként van kiemelve,ferdítve, szerintem...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- csababarca
Mondjuk az,hogy mi van a történelemkönyvekben ne legyen kiindulópont, azt elég erősen szabályozzák ma már, meg szabályozták régen is. Meg úgy általában a történelmet a győztesek írják, a győztes szempontból, tehát Hirosima esetében se az van kiemelve,hogy meghalt a bombázás következtében 170ezer ember, hanem hogy ledobtuk,kapituláltak,nyertünk.
- miro
Nem nagy kunszt,de ezek a bombák nem gondolod hogy 5 méteres körben is robbannak.Ma már nem nagy kunszt megoldani h akár több 100 kilométerről is 5 méteres pontossággal érjen célba egy rakéta.
------->az afganisztáni háborút azután támogatta az amerikai nép, hogy lerombolták az ikertornyokat.
Tehát ugyanott vagyunk ebben.Ami ugye kitudja h valójában kikek a műve
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem a civil lakosságot bombázzák, meg nem találomra ledobálgatnak bombákat, lesz ami lesz. Különböző isis állomásokat, raktárakat, stb bombáznak. Ma már nem nagy kunszt megoldani h akár több 100 kilométerről is 5 méteres pontossággal érjen célba egy rakéta.
nemtom milyen iskolába jártál, de érdekes hogy nem tanították h hányan haltak meg hirosimában
az afganisztáni háborút azután támogatta az amerikai nép, hogy lerombolták az ikertornyokat. Ami ugye kitudja h valójában kikek a műve
nemtom milyen iskolába jártál, de érdekes hogy nem tanították h hányan haltak meg hirosimában
az afganisztáni háborút azután támogatta az amerikai nép, hogy lerombolták az ikertornyokat. Ami ugye kitudja h valójában kikek a műve
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A "nyugat" csinálta ezt, nem a keresztények. Kérdezz meg amerikai őslakosokat. Nem azért gyaktak le 80-100 millió indiánt, mert nem keresztények voltak. Egyszerűen teret nyertek a "fehérek", ahogy most az arabok is próbálkoznak.VanillaSky írta:Másrészről ez a ma is felhozott, de "hát a keresztények is ezt" csinálták.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- miro
Internet alap,műhold,lehet bármi.VanillaSky írta:
A konteók szintén érdekelnek. Egy internet alapú világban, ahol műholdak kalimpálnak a fejünk fölött hova rejtették el ezt a 100 ezer civilt? Mikor haltak meg és miért nem írnak róla?
Mind cenzúrázva van,és mind irányítva van.
Szerinted bármi fölkerülhet csak úgy a netre..?( Most nem a mónika showra és a polgár jenőre gondolok)
Okosan van ez megoldva...Úgy van az emberek szájába rágva,úgy van megfogalmazva,hogy ne is gondolkozz,csak a gyűlölet kapjon el,és az egy oldalú gondolkodás.
Vagy szerinted ezek a bombák amiket ledobálnak csak isis személyeket öl? Nem gondolom..
Kicsit más...
Hirosima?
Talán még mindig születnek "degenerált" emberek..
Elismernék saját megoldásukban az óriási hibát,és egyezést a "rosszak" elveivel.
Az is fura,hogy bármi van,kell egy Bin Laden,vagy egy Osama..
Egy személy,akit fölruháznak ördögi tulajdonságokkal,csak is azért hogy a népet tudják uszítani ellenük.
Pl,amerikában a megkérdezettek 95%-a támogatta az Afganisztán elleni támadást és háborút,de csak 4%-uk tudta hogy hol is van ez az ország...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale