Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Edző legyen a talpán aki majd ezt megoldja, de ha Bale marad akkor rá kell építeni, hát ha nem lesz fék...Jelenlegi Bale mindenképp játszik helyzetben megvagyunk lőve, ha egyszerűen nem tudja kihozni magából azt ami benne van. Mögötte egy Isco, James, Modric, Kroos, Casemiro vonal tartaná a kp-t simán, a védelem adott. Baleben van sebesség is, CR-ben már az sincs, de leginkább az akarat hiányzik. Legszívesebben mindkettőt más mezben nézném meg jövőre, és nem mert utálom őket, nekik is ez lenne jó. CR bármit csinál, bárhová megy úgy is betámadják majd hogy váltott egy könnyebb bajnokságba ahol még király lehet. Bale meg angliában pl kihozhatná magából a maximumot, kupákat nyerhetne, és ha a csapat is összeáll mögötte BL négy közé is juthatnak, ahol már bármi megtörténhet. Nekünk meg csapatot kellene építeni, az alapok ott vannak Madridban.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cé-ben én még egy hangyaf@sznyit bízom amúgy nem hiszem el, hogy elfelejtett focizni illetve a Barca ellen ha 10 perc, ha nem. De láthattuk, hogy képes még megverni embert/embereket, ha ott van a motiváció.
Kérdés, hogy ezt megtalálja e újra. Kevés esélyt adok rá mint már mondtam
Baleről már rég lemondtam, az első szezont betudom annak, hogy ideigazolt bizonyítani akart. De ott is láthattuk, hogy nem kompatibilis Ő azzal a játékkal amit mi szeretnénk látni a csapattól.
Kérdés, hogy ezt megtalálja e újra. Kevés esélyt adok rá mint már mondtam
Baleről már rég lemondtam, az első szezont betudom annak, hogy ideigazolt bizonyítani akart. De ott is láthattuk, hogy nem kompatibilis Ő azzal a játékkal amit mi szeretnénk látni a csapattól.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kezdjen el focizni inkább, mert amit CR-el ketten leművelnek az több mint égőSüti írta:Gareth Bale nem aprózza el: a Real Madrid futballistája egy három lyukú golfpályát építtet walesi otthona kertjében.
...
„Próbálok annyit golfozni, amennyit csak lehet, teljesen magával ragadt ez a sport. Ha egyszer felhagyok a labdarúgással, szeretném a golfpályán folytatni sportpályafutásomat” – nyilatkozta Gareth Bale.
Ilyen is csak nálunk lehet, a kapuba nem talál be de egy 10 centis lyukba igen...
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Végülis mindegy, téltől már folytathatná azon a téren azt a bizonyos sportkarriert
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Süti
Gareth Bale nem aprózza el: a Real Madrid futballistája egy három lyukú golfpályát építtet walesi otthona kertjében.
...
„Próbálok annyit golfozni, amennyit csak lehet, teljesen magával ragadt ez a sport. Ha egyszer felhagyok a labdarúgással, szeretném a golfpályán folytatni sportpályafutásomat” – nyilatkozta Gareth Bale.
Ilyen is csak nálunk lehet, a kapuba nem talál be de egy 10 centis lyukba igen...
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem ez a bizonygatás, hogy Neymar megbukik inkább csak önhitegetés volt. Én is nagyon szerettem volna lenyomni a torkomon, hogy Bale tuti igazolás, bizonyított Angliában stb. Már nem emlékszem, de a talán a végén még magammal is elhitettem, hogy így jobb. Egyébként meg egy Real szurkoló nyilván a Neymar-típusú játékosokért ül TV elé.
Voltak amúgy kétségeim Neymart illetően, de nagyobb zseni a gyerek, annál, minthogy ezek problémát okoztak volna neki Európában (testalkat, flegmaság).
Suarezt nagyon akartam én is. Az a szerencse, hogy James tud focizni és nem 3 meccses játékos, mint kiderült. Mert a VB miatt így is úgy is itt lenne.
Egyre inkább azt gondolom, hogy amíg Perez itt lesz és végigveri az akaratát a hülye igazolásaival, edzőcseréivel folyamatosan inogni fog a csapat teljesítménye. Egy hasonlóan határozott, nagy befolyású, de olyan elnök kéne aki szakmai kérdésekben nem akar okosabb lenni, mint akikre ez tartozik.
Voltak amúgy kétségeim Neymart illetően, de nagyobb zseni a gyerek, annál, minthogy ezek problémát okoztak volna neki Európában (testalkat, flegmaság).
Suarezt nagyon akartam én is. Az a szerencse, hogy James tud focizni és nem 3 meccses játékos, mint kiderült. Mert a VB miatt így is úgy is itt lenne.
Egyre inkább azt gondolom, hogy amíg Perez itt lesz és végigveri az akaratát a hülye igazolásaival, edzőcseréivel folyamatosan inogni fog a csapat teljesítménye. Egy hasonlóan határozott, nagy befolyású, de olyan elnök kéne aki szakmai kérdésekben nem akar okosabb lenni, mint akikre ez tartozik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Balet mindenkèppen,sokszor sokan felsorolták már,(koztuk èn is),hogy mièrt,hol vannak azok az idok mikor sokan hosszan taglalták,hogy na,jon Neymar a bohocligábol,ès csufosan megbukik,de majd Bale,a PL legjobbja,aki minden poszton universalis,na majd o vele aztán nagyot huzunk
Aztán Ronaldo,nálam o mèg szo-szo,benne ott lehet egy 180°-os fordulat,tavasszal,bár egyre kisebb az esèly...Ameddig Rafa itt van,sajnos csak azèrt sem fogja odatenni magát ahogy kellene,ami valljuk meg,nem egy profi hozzáállás egy alitolag vèrprofitol...
Aztán Danilo.Aki látja,az tudja.Nem is ragozom.
Aztán Ronaldo,nálam o mèg szo-szo,benne ott lehet egy 180°-os fordulat,tavasszal,bár egyre kisebb az esèly...Ameddig Rafa itt van,sajnos csak azèrt sem fogja odatenni magát ahogy kellene,ami valljuk meg,nem egy profi hozzáállás egy alitolag vèrprofitol...
Aztán Danilo.Aki látja,az tudja.Nem is ragozom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bale-t és CR-t adnám el, kérdezés nélkül, egyet tudok érteni teljes mértékben a CR-es érvvel, amit Anthony írt. Igaz, én már nyáron eladtam volna, de ez már lényegtelen.
Ahhoz, hogy megváltozzon a véleményem, valami olyan fordulatra lenne szüksége, amire 1% esélyt látok. De mivel nyárnál előbb nem téma a távozása, ezért csak reménykedni tudok, hogy ha nem is lesz Aranylabdás (nem Aranycipős....) formában, de változni fog pozitív irányba.
Ahhoz, hogy megváltozzon a véleményem, valami olyan fordulatra lenne szüksége, amire 1% esélyt látok. De mivel nyárnál előbb nem téma a távozása, ezért csak reménykedni tudok, hogy ha nem is lesz Aranylabdás (nem Aranycipős....) formában, de változni fog pozitív irányba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mint írtam a január 3-ai Valencia elleni meccsig elég sima sorsolása van a csapatnak, addig biztonságban van Benitez. A kirúgása inkább a BL kiesés után jöhet el, vagy kihúzza akár egész nyárig is sajnos.
Kit adnák el:
- Balet biztosan, minden körülmények között
- CR-t: ha menni akar, van jó ajánlat érte, és továbbra sem találja meg nyárig a formáját (bár talán mindegy is, mert rá már nem érdemes egy új projektet alapozni)
- Iscót: ha nem szedi össze magát nyárig felőlem akár mehet is. Egy Bale és CR mentes madridban megnézném mit tud, de ameddig ennyire rátekeredik a labdára akkor sem látom sokkal hasznosabbnak. James barátom messze jobb nála.
- Benzemát nem adnám el.
Kit adnák el:
- Balet biztosan, minden körülmények között
- CR-t: ha menni akar, van jó ajánlat érte, és továbbra sem találja meg nyárig a formáját (bár talán mindegy is, mert rá már nem érdemes egy új projektet alapozni)
- Iscót: ha nem szedi össze magát nyárig felőlem akár mehet is. Egy Bale és CR mentes madridban megnézném mit tud, de ameddig ennyire rátekeredik a labdára akkor sem látom sokkal hasznosabbnak. James barátom messze jobb nála.
- Benzemát nem adnám el.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Bale-re szavaztam. Sajnos nem kompatibilis a Reallal, és az, hogy első perctől kezdve érinthetetlen státuszt kapott rá nem volt jó hatással. Lenne benne potenciál, de itt már nem fog megváltozni soha. A többiek simán maradhatnának, még CR is. Egy jó csapattal mögötte simán van még benne jó pár év. Az én véleményem szerint nem ő a legsürgetőbb probléma.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm karácsonyig nem igen fogják kirugni,de utánna ha nem alakul semmi jo,elkèpzelheto.Az ilyen nyilatkozatok mindig a sajtó kedélyeinek a lehűtésére szolgálnak, adni rájuk nem sokat lehet. Ez kb. annyit jelent, hogy a következő meccsen még mindig ő vezeti a csapatot, de nem többet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alacsonyabb a színvonal gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Itt a videó is a cikkről, van még benne néhány dolog ezen kívül is, angoltudás szükségeltetik hozzá sajnos. Szerintem érdemes megnézni, nem feltétlenül a tartalma miatt, az ki lett itt már vesézve nagyjából, de a műsor színvonala azért kicsit más ahhoz képest mint amit Ottóék produkáltak a Cláscionál..Carragher: “Nem Benítez állította össze a Clásicóra a Real Madrid kezdőjét!” http://madridom.hu/?p=81299
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az ilyen nyilatkozatok mindig a sajtó kedélyeinek a lehűtésére szolgálnak, adni rájuk nem sokat lehet. Ez kb. annyit jelent, hogy a következő meccsen még mindig ő vezeti a csapatot, de nem többet.___Samy___ írta:Pont ez jutott nekem is az eszembe. Semmit nem adok én erre a sajtótájékoztatóra.Eléggé kamuszagú Perez nyilatkozata.
Érdekes, Ancelotti menesztése előtt is kb ez a duma ment, hogy maximálisan kiáll az edző mellett meg hasonlók...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Becksy23 írta:Bármennyire is fáj, az utolsóra kellett nyomnom. Az tenne leginkább jót a csapatnak, persze kérdés kivel, kikkel lenne CR pótolva. Benzema meg el ne menjen, tisztázza magát aztán szedje össze magát.
Szerk: milyen logika alapján nyomott valaki arra, hogy Benzema? Tehát maradjon Cé és Bale is, de Karim ne? Miért?
Tuti csak azért, hogy baszogassák R24-et
Trollok
ZIDANE
- ___Samy___
Pont ez jutott nekem is az eszembe. Semmit nem adok én erre a sajtótájékoztatóra.Eléggé kamuszagú Perez nyilatkozata.
Érdekes, Ancelotti menesztése előtt is kb ez a duma ment, hogy maximálisan kiáll az edző mellett meg hasonlók...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nálam pont úgy jönne ki, hogy Cé 80 körül, viszont eszméletlen fizetésre menne el még sok pénz, Bale meg 100 körül, a Munak nagyon kellene, meg is érné nagyjából. De részletkérdés, kijönne a 200.KAG írta:Csatlakozom azokhoz, akik szerint jönne összesen 200 körül a két játékosért.
Mondjuk nálam inkább úgy nézne ki hogy Cé 90-110
Bale 80-90
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Bármennyire is fáj, az utolsóra kellett nyomnom. Az tenne leginkább jót a csapatnak, persze kérdés kivel, kikkel lenne CR pótolva. Benzema meg el ne menjen, tisztázza magát aztán szedje össze magát.
Szerk: milyen logika alapján nyomott valaki arra, hogy Benzema? Tehát maradjon Cé és Bale is, de Karim ne? Miért?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Eléggé kamuszagú Perez nyilatkozata.