Caraway írta:Tudnátok nekem mondani néhány dolgot a BME nemzetközi gazdálkodás és a gazdálkodási és menedzsment szakjairől? Milyen a képzés, ér-e valamit vagy csak töltelék szak, hasonlók. Köszi!
Én a BME-n vagyok GM-es. Szerintem a képzés maga jó, amennyira én tudom a követelmények még durvábbak mint a Corvinuson( nem azt mondtam ezzel, hogy ez jobb mint a Corvinusos) elég jó karrierlehetőségek vannak vele, de mint mondták a srácok is, tenni is kell érte, meg kihozni belőle a legtöbbet. Azt viszont tudnod kell, hogy nem egy gyermekmegörző, nagyon sok energiát kell belefektetni, meg tényleg kell tanulni, viszont ahogy jelenleg látom a lehetőségeimet, megéri, jól megfizetik általában a végzetteket
Ha érdekel valami külön nyugodtan írj PÜ-t is.
Még egy utolsó kérdésem lenne. Ha mondjuk önköltségesen kezdi az ember az egyetemet(pl. Bme), legyen az bármelyik, és jól tanul, átraknak államira?
Vannak ilyen legendák, hogy van ilyen lehetőség és nem a kedved akarom elvenni, de én is így kezdtem, hogy majd átkerülök, aztán rájöttem, hogy itt túlélésért kell játszani
Van rá mód, valahol le is van írva ez, hogy mik a követelmények, de nem véletlen, hogy amikor én kezdtem 400-ból kb. 15-20 ember volt államis, és amennyire tudom azóta se került át senki, az én ismerőseim közül legalábbis biztos nem. Kivan az találva, hogy azt a mérhetetlenül sok tandíjat beszedjék mindenkitől akitől tudják.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa