Ha el lenne tiltva betennè,de igy....Remy írta:Na, vajon Ödegaardot bedobja Rafa a keretbe a Malmö ellen? Megint egy újabb alkalom, hogy mutasson valamit a kicsi, ki kéne használni...
.
Ha el lenne tiltva betennè,de igy....Remy írta:Na, vajon Ödegaardot bedobja Rafa a keretbe a Malmö ellen? Megint egy újabb alkalom, hogy mutasson valamit a kicsi, ki kéne használni...
Kategorikusan nem lehet kijelenteni, hogy az első 20 PL csapat ütné az első 20 La Liga csapatot. Értem én, hogy több tévés jogdíjuk van, de náluk is ugyan az a helyzet a minden évben egy középcsapat csodaformát produkálásával. Jelenleg a Leicester vezeti a bajnokságot. A BL pedig más kávéház, jelzem a PL középcsapatai is max annyit produkálnának mint a Valencia vagy a Sevilla, hova tovább a nagy csapataik sem érnek egy forintot sem a BL-ben, ha kövi fordulóban a Wolfburg üti a MU-t a PSV pedig a CSKA-t, akkor konkrétan búcsúznak. Arsenal 3. helyen a csoportjában. Ezek alapján nem értem a feltételezést, hogy mitől ők jönnének ki győztesen a dologból.Norbii írta:...
MesQueUnClub írta:...
Matt viszont itt jön képbe is amit én is írtam meg amit most te, Európa legerősebb triója, ez azt is eredményezi, hogy könnyebben verik meg a kisebb csapatokat, tehát nem biztos, hogy a spanyol alsóházi csapatok gyengébbek mint a PL-esek, de a 3 nagy viszont erősebb mint az ottani nagyok.
De ha összejön akkor tuti bevásárol belőled a München.András93 írta:A németet a legnehezebb megnyerni, ha nem te vagy a Bayern.Matt009 írta:A legnehezebb a La Ligát megnyerni, mert a Barca-Real-Atma trió a legerősebb trió az Európai bajnokságokban.
A németet a legnehezebb megnyerni, ha nem te vagy a Bayern.Matt009 írta:A legnehezebb a La Ligát megnyerni, mert a Barca-Real-Atma trió a legerősebb trió az Európai bajnokságokban.
Matt viszont itt jön képbe is amit én is írtam meg amit most te, Európa legerősebb triója, ez azt is eredményezi, hogy könnyebben verik meg a kisebb csapatokat, tehát nem biztos, hogy a spanyol alsóházi csapatok gyengébbek mint a PL-esek, de a 3 nagy viszont erősebb mint az ottani nagyok.Matt009 írta:A legnehezebb a La Ligát megnyerni, mert a Barca-Real-Atma trió a legerősebb trió az Európai bajnokságokban.
Abban viszont igazuk van sokaknak, hogy a legkönnyebben verhető kicsit a La Ligában vannak. Talán itt a legnagyobb a szakadék a felsőházi és az alsóházi csapatok között. A felsőházi csapatok baromi erősek, de az alsóháziak relative gyengék, és kevésbé szervezettek.
Ugyan már, OTP Liga > La liga... Abba amúgy nem gondoltak bele, hogy ennek az lehet az oka, hogy a "nagy" csapatok sem érnek többnyire lópikulát sem? Ráadásul ha csukott szemmel azt jelented ki, hogy a BL legjobb 4-ben a RM/Barca/Bayern bent lesz, akkor többnyire 2-t mindenképp eltalálsz? Érdekesek ezek a PL fanok.KAG írta: Én is egyből ezt hoztam fel nekik, de arra kontráztak rá azzal a szöveggel, hogy de a PL-ben és a Seria A-ban nem verik bucira a kiscsapatokat. Tehát azok sokkal keményebbek!
Menthetetlen esetek... Mondom én a PL>La Ligat már megszoktam...... dehogy Seria A>La Liga
MesQueUnClub írta: Jaja, olyan gyenge, hogy 5 spanyol csapat indulhatott a BL-ben, és tavaly is BL/EL fronton Spanyol győztes lett, nem is értem ezek után, hogy tudnak tükörbe nézni?! A PL 10-15 éve teljesen más volt mint jelenleg, mostmár csak a marketing értéke nagy, a csapatok színvonala azonban, ezzel ellentétes arányban változik.
Jaja, olyan gyenge, hogy 5 spanyol csapat indulhatott a BL-ben, és tavaly is BL/EL fronton Spanyol győztes lett, nem is értem ezek után, hogy tudnak tükörbe nézni?! A PL 10-15 éve teljesen más volt mint jelenleg, mostmár csak a marketing értéke nagy, a csapatok színvonala azonban, ezzel ellentétes arányban változik.KAG írta: És még mindig hányszor hallom azt, hogy a Real meg a Barca nem virgonckodna úgy a PL-ben... Mert az sokkal keményebb!!
Ja várjunk, legutóbb azt is mondták nekem, hogy amúgy a Seria A-t is nehezebbe húznánk be ti is meg mi is, mivel a spanyol kis-és középcsapatok sokkal gyengébbek!
És még mindig hányszor hallom azt, hogy a Real meg a Barca nem virgonckodna úgy a PL-ben... Mert az sokkal keményebb!!MesQueUnClub írta:Angol csapatok ismét virgonckodnak ebben a BL kiírásban.
Az a ciki mikor euro 100 milliós költségvetéssel, azon kell imádkozniuk, hogy jól jöjjön ki a lépés.András93 írta:Amilyen mákos a United, kikapnak a Wolfsburgtól és még úgy is továbbmennek.
Utána a fifába is elég nagy potenciállal volt megáldva.lestat írta:Akinfejev
Huhh a 2008 as EB-n ahol az oroszok egész jol nyomták nagy meccsei voltak...akkor volt kb 22 eces vagy 24 eleg fiatal..reméltem h majd egy angol vagy bundesliga csapat elviszi de masfel eve rajottem hogy.meg mindig a ruszkiknál nyomja.
Elég csalodás szerintem..bar biztos jol megfizetik.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég