![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Szomorú :-(](./images/smilies/sad.gif)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 6:05
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 27., péntek 1:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 1:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 0:34
Hja, imádja a kis tökös. A Bassiana hotel étterme meg olyan húb+ milyen jó kategória.sebydani írta:Jó már vágom bocsi, leeshetett volna hogy értedRealista24 írta: Jajajaja, utazást vettem most.![]()
![]()
Azigen, mekkora vétel volt már egyébkéntEnnyi pénzért nyugodtan befizethetnél fórumozókat is néha
![]()
Sárvár nagyon jó hely szerintem is, az egyik legjobb szálloda amiben voltam az országban az ott található.A fürdő is nagyon szuper , plusz gondolom neked a gyerkőc hatalmasat fog pancsolni
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 27., péntek 0:32
Jó már vágom bocsi, leeshetett volna hogy értedRealista24 írta: Jajajaja, utazást vettem most.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 0:26
Jajajaja, utazást vettem most. Minden 9.900 volt és szerintem mindenből egy darab, mert mire végeztem az elsővel, elfogyott minden más ami érdekes lehetett volnasebydani írta:Csak összezavarodtam, mert ugye a Tescoban reggeltől van black friday, te meg azt írtad hogyFélreérthettelek valahol útközbende szerencsére sikerült berántanom amit akartam
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 27., péntek 0:24
Félreérthettelek valahol útközbende szerencsére sikerült berántanom amit akartam
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 0:22
Mármint mit?sebydani írta:A Tescost hogy tudtad ilyenkor megoldani?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 27., péntek 0:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 27., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 27., péntek 0:04
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. november 26., csütörtök 23:39
Nekem egyik barátomnak van ez a Samsung.Nagyon jó kis gép, gyönyörű képet csinál.Bár ő Angliába vette olcsóbban.Meglátom majd mennyire lesz leárazva már ha le lesz.reeed_ati írta:Canon PowerShot SX410 60-ról elvileg 30-ra lesz leárazva.
Nem akarok ilyen több száz ezres tükörreflexes masinát, a pár alkalomra az évben szerintem bőven megtenné ez a canon is.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 26., csütörtök 23:35
Canon PowerShot SX410 60-ról elvileg 30-ra lesz leárazva.peadani írta:70 ezerért néztem ki a Samsung WB350F-et.Annyiért azért nem veszem meg de ha szépen le lesz árazva meglehet, hogy nálam előbb lesz karácsony.Te mit néztél?reeed_ati írta:Én is fényképezőt néztem ki emagon.
Te milyen árkategóriában néztél mediában?
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. november 26., csütörtök 23:20
70 ezerért néztem ki a Samsung WB350F-et.Annyiért azért nem veszem meg de ha szépen le lesz árazva meglehet, hogy nálam előbb lesz karácsony.Te mit néztél?reeed_ati írta:Én is fényképezőt néztem ki emagon.
Te milyen árkategóriában néztél mediában?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 26., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. november 26., csütörtök 22:52
Az mennyi pénzt takar?plusz 576-on elhozom olcsóba az aktuális FIFA-t mint tavaly
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 26., csütörtök 22:45
Én is fényképezőt néztem ki emagon.peadani írta:Én figyelem majd a Media Marktot, mert fényképezőt akarok.Viszont ott éjféltől kezdődik a black friday.sebydani írta:Én is tv-t akarok vadászni, plusz 576-on elhozom olcsóba az aktuális FIFA-t mint tavalyMedia Marktot érdemes lesz figyelni pl. vagy más webshopot, vagy ti csak az emagra koncentráltok majd?
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. november 26., csütörtök 22:32
Én figyelem majd a Media Marktot, mert fényképezőt akarok.Viszont ott éjféltől kezdődik a black friday.sebydani írta:Én is tv-t akarok vadászni, plusz 576-on elhozom olcsóba az aktuális FIFA-t mint tavalyMedia Marktot érdemes lesz figyelni pl. vagy más webshopot, vagy ti csak az emagra koncentráltok majd?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 26., csütörtök 22:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 26., csütörtök 22:14
Ja, aztán irány a tesco tv-ért :Đreeed_ati írta:Köszi skacok!, akkor koránkelés lesz.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem