Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Taktikai háború (Legyél Benítez)
Ebből lesz egy akkora melléfogás mint Barcáéknál Mascherano esete. Casemiro a kp-ra kell. Carvajal, Pepe, Nacho adott. Az edző ott van, látnia kell hogy Nacho a szélen vagy középen jobb, aki nem vak az tudja. A maradék posztra kell lőni valakit. De ha már meredek ötletek akkor....
Megyünk egy Carvajal-Pepe-Nacho hármassal, előttük a James-Modric-Casemiro-Kroos-Isco vonallal
Esetleg Bale bevállalja a védő posztot ismét.
Ott van még a spártai is, kisebb ellenfelek ellen bőven jó lesz
Megyünk egy Carvajal-Pepe-Nacho hármassal, előttük a James-Modric-Casemiro-Kroos-Isco vonallal
Esetleg Bale bevállalja a védő posztot ismét.
Ott van még a spártai is, kisebb ellenfelek ellen bőven jó lesz
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hátul benne van a hiba.Látszott a shaktar ellen is.Szuronek viszont Modricek mellett szinte perfect.defender3 írta:Majd úgy beválik, hogy ki se lehet robbantani középsővédő pozícióból. És Varane Casemiro védőpáros lesz az alapkezdőtök.morientes írta:Állitolag Casemiro belsovèdo !!! lesz,Nachot meg kiteszi szèlre....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Majd úgy beválik, hogy ki se lehet robbantani középsővédő pozícióból. És Varane Casemiro védőpáros lesz az alapkezdőtök.morientes írta:Állitolag Casemiro belsovèdo !!! lesz,Nachot meg kiteszi szèlre....
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De akkor legalább danilo nem játszik
- morientes
Állitolag Casemiro belsovèdo !!! lesz,Nachot meg kiteszi szèlre....realistahuni írta:defender3 írta:Egy kérdés most, hogy Varane kidőlt ahogy olvasom 3 hétre Ramos meg a válla miatt nem játszik meg Marcelo is sérült kik lesznek a cserék védőposztra meg úgy, hogy áll majd össze a védelem.
Carvajal-Pepe-Nacho-Danilo(ő elvileg tud baloson is, sokkal szarabb már nem is lehet mondjuk mint jhv-ként )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Lehet leírtátok már többször is, de én most kerültem géphez, így a Barca és a Sahktar elleni meccsekre reagálnék.
Benítez igen csúnyán felsült a classicó-n, de minden logikát nélkülözött több játékos kezdetése is, valamint a VKP nélküli felállás.
Egyszerűen nem fér a fejembe hogy ha Casemiro játszik a legkisebb csapatok ellen is, szinte túlbiztosítva a védekezést, akkor az effektíven legnagyobb támadóerővel rendelkező csapat ellen milyen szempontból tűnt okos döntésnek, hogy felállunk 3 támadó szelleműbb KP-sal??
Szintén baklövésnek tartom hogy sérülésből visszatérve kezdett Benz, Marcelo és James se volt 100as (megjegyzem a játékával nem volt bajom, de mivel cserélni kellett 60 perc után, ennyi erővel Isco is kezdhetett volna.)
Danilo viszont az volt aki eddig nem győzött meg, most igen, de rossz irányba.
Varane az előző 2 szezon alatt csinált annyi hibát összesen mint a szombati meccsen, ez is rosszul jött ki.
Ramos inekciózva sem volt jó ötlet, szerintem Pepe vagy Nacho is megtette volna, és akkor nincs további sérülés kockáztatva.
Szerdán meglepetésemre nagyjából megkaptam a kezdőt amit szerettem volna szombaton, kivéve a kapuscserét.
2. fi-t láttam, voltak biztató támadások és labdaszerzések a kp-n, Kovacic tetszett. A végén csúnya bealvás volt, ilyet senki ellen nem szabad.
Benítez igen csúnyán felsült a classicó-n, de minden logikát nélkülözött több játékos kezdetése is, valamint a VKP nélküli felállás.
Egyszerűen nem fér a fejembe hogy ha Casemiro játszik a legkisebb csapatok ellen is, szinte túlbiztosítva a védekezést, akkor az effektíven legnagyobb támadóerővel rendelkező csapat ellen milyen szempontból tűnt okos döntésnek, hogy felállunk 3 támadó szelleműbb KP-sal??
Szintén baklövésnek tartom hogy sérülésből visszatérve kezdett Benz, Marcelo és James se volt 100as (megjegyzem a játékával nem volt bajom, de mivel cserélni kellett 60 perc után, ennyi erővel Isco is kezdhetett volna.)
Danilo viszont az volt aki eddig nem győzött meg, most igen, de rossz irányba.
Varane az előző 2 szezon alatt csinált annyi hibát összesen mint a szombati meccsen, ez is rosszul jött ki.
Ramos inekciózva sem volt jó ötlet, szerintem Pepe vagy Nacho is megtette volna, és akkor nincs további sérülés kockáztatva.
Szerdán meglepetésemre nagyjából megkaptam a kezdőt amit szerettem volna szombaton, kivéve a kapuscserét.
2. fi-t láttam, voltak biztató támadások és labdaszerzések a kp-n, Kovacic tetszett. A végén csúnya bealvás volt, ilyet senki ellen nem szabad.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
defender3 írta:Egy kérdés most, hogy Varane kidőlt ahogy olvasom 3 hétre Ramos meg a válla miatt nem játszik meg Marcelo is sérült kik lesznek a cserék védőposztra meg úgy, hogy áll majd össze a védelem.
Carvajal-Pepe-Nacho-Danilo(ő elvileg tud baloson is, sokkal szarabb már nem is lehet mondjuk mint jhv-ként )
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Egy kérdés most, hogy Varane kidőlt ahogy olvasom 3 hétre Ramos meg a válla miatt nem játszik meg Marcelo is sérült kik lesznek a cserék védőposztra meg úgy, hogy áll majd össze a védelem.
- morientes
Lassan 70 èves a Maestro,nem gondolom hogy kell neki egy infarktus,vagy egy agyvèrzèsDanderan írta:Ha sormintát akarunk csinálni akkor jövőre esedékes Capello. Ha jól emlékszem a 97-es és a 2007-es bajnoki címet nyertük vele.
Úgyhogy most itt az ideje a következő regnálásnak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Ha sormintát akarunk csinálni akkor jövőre esedékes Capello. Ha jól emlékszem a 97-es és a 2007-es bajnoki címet nyertük vele.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ugyanezeken gondolkodtam én is,de már nem írtam le.Toky írta:Én is. De nem azért mert ő nem akarna jönni. Hanem mert Péreznek ez felérne egy felmondással.Marci77 írta:Carlo? Meglepodnek ha visszajonne...
Többen mondták, hogy ha év végén kirúgja Benitezt, az is azt jelentené. Szerintem nem. Máskor is váltogatott edzőt évente. Nem új ez neki. De ha visszahívna egy olyan edzőt, akit ő rúgott ki, ráadásul pont egy éve, az már teljesen más tészta. Szóval Ancelotti (sajnos) kilőve.
Capelloval mi lesz jövőre? Van melója?
(Kétszer rúgták ki tőlünk, de Pérez még nem. )
Carlo biztos jönne szívesen egyrészről,máskérdés,hogy azért én becsületből kicsit elgondolkoznék,hogy ez gáz.. Perez se foja beismerni a hibáját. De Carloval se lennénk sokkal előbbre ha visszaállna a tavalyi helyzet.
Capello meg szabad,ja de nemtudom,hogy nem-e vonul vissza,a stílusát se szeretik sokan éppenséggel,meg már 2szer elküldték
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig én pont ebben az esetben tudnék "megbocsájtani" Pereznek, ha elkezdené beismerni a hibáit.
Carlo,Gareth,stb . . .
Carlo,Gareth,stb . . .
ZIDANE
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is. De nem azért mert ő nem akarna jönni. Hanem mert Péreznek ez felérne egy felmondással.Marci77 írta:Carlo? Meglepodnek ha visszajonne...
Többen mondták, hogy ha év végén kirúgja Benitezt, az is azt jelentené. Szerintem nem. Máskor is váltogatott edzőt évente. Nem új ez neki. De ha visszahívna egy olyan edzőt, akit ő rúgott ki, ráadásul pont egy éve, az már teljesen más tészta. Szóval Ancelotti (sajnos) kilőve.
Capelloval mi lesz jövőre? Van melója?
(Kétszer rúgták ki tőlünk, de Pérez még nem. )
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Perezt ültetném a padra Rafa távozása esetén. Akkor legalább minden nyílt és őszinte lenne, a média eggyel kevesebb ok miatt fúrhatná a csapatot.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Egyreszt amig Perez itt van es asot a kezdo addig majdnem mindegy. Masreszt a nagyobb edzok is max masfel evig birtak kezelni oket hellyel kozzel,meg talan ez is tulzo kijelentes.Dupla D írta:és szerinted ezek az edzők akiket felsoroltál tudnák az egokirályainkat irányítani?wxyz írta:Semmi konkrét. A világon nem csak a néhány nagy nevű edző van, keresni kell
de, ha már nevek, a Celta edzője Berizzo, vagy szabad Favre, felhozta valaki a chilei kapitányt Sampaolit. Van még több is, lehet válogatni
En is kiprobalnek szivesen egy kisebb edzot ugymond. Ha meg minden marad ahogy eddig akkor kb mindegy.
Raadasul ki van elerheto nagyobb nevu/tekintelyu edzo? Carlo? Meglepodnek ha visszajonne...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Nemre szavaztam. NEM Benitez a probléma és nem is a játékosokban kell keresni a kivetnivalót. Ha megvalósulna itt pár ember álma és a Benitez, CR, Bale trió elköszönne, akkorát koppannának, hogy Madridban is hallanák. Jönne egy újabb báb edző, és újra nem értenék, hogy miért xy van játszatva, miért újra az aktuális fellángoló sztárocskát kell megvenni, stb. Ez a hal, most már évek óta a fejétől bűzlik.
Tavaly csesztette mindenki Carlot, aztán kiderült, hogy Perez irányít a háttérből (év vége felé a " Mostantól azt játszatsz akit akarsz!" kijelentése, majd év végén kirúgja Carlot). A Rafa féle álom 11 is hajaz a tavalyi Perez 11-re: CR, Benz, Bale, Kroos, Modric, James. Teljesen egyértelmű, hogy megint nem az edző a hunyó.
2 igazság van:
- 1: Perez jó elnök (inkább menedzser, ugye gazdaságilag jól állunk, de a piacon mi vagyunk Joe bácsi, akit úgy ver át mindenki, ahogy akar).
- 2: Perez rossz edző.
Ezt kéne megértetnie vele valakinek, vagy felállítani a székéből örökre.
Tavaly csesztette mindenki Carlot, aztán kiderült, hogy Perez irányít a háttérből (év vége felé a " Mostantól azt játszatsz akit akarsz!" kijelentése, majd év végén kirúgja Carlot). A Rafa féle álom 11 is hajaz a tavalyi Perez 11-re: CR, Benz, Bale, Kroos, Modric, James. Teljesen egyértelmű, hogy megint nem az edző a hunyó.
2 igazság van:
- 1: Perez jó elnök (inkább menedzser, ugye gazdaságilag jól állunk, de a piacon mi vagyunk Joe bácsi, akit úgy ver át mindenki, ahogy akar).
- 2: Perez rossz edző.
Ezt kéne megértetnie vele valakinek, vagy felállítani a székéből örökre.
- morientes
Eljon az az ido náluk is,mikor majd egyesek a klub folè akarják emelni magukat,Messi lehet az aki majd megbontja ezt a harmoniát,nyilván a barca Neymaral számol a jovoben,azt meg nem tudni hogy a Messi familia ezt hogy nyeli le.Nem baj majd megvesszuk mi,van mèg benne 3-4 jo szezonRealista24 írta:Szerintem is az állandóság, csak mas értelemben.
Állandóan nyomatva vannak a fix emberek, teljesítménytől függetlenül. En ebben látom a problémát. Na meg persze a sok nagypofájú miatt, akik többnek hiszik magukat klubnál es edzőnel neha.
De amugy a barcatol sem idegen ez a frakciozás,gondoljunk csak Ronaldinho,Deco vagy Eto'o esetère.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem is az állandóság, csak mas értelemben.
Állandóan nyomatva vannak a fix emberek, teljesítménytől függetlenül. En ebben látom a problémát. Na meg persze a sok nagypofájú miatt, akik többnek hiszik magukat klubnál es edzőnel neha.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Mondjuk nem értem, mi a baj azzal, ha valaki leírja a véleményét. Legyen az barcás vagy realos. Úgy gondolom, h ezekkel a véleménykifejtésekkel nem az a cél, h provokáljunk. Egyszerűen úgy gondolom én is, h az utóbbi években az állandóság jelenti a 2 csapat különbséget.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- mocsok
Jajj ne is mondd.ziro4vr írta:No offense de lassan átnevezhetjük az oldalt eurobarca kettőre, annyian vagytok. Ez a jófej megmondás, tanácskodás is kicsit kezd sok lenni, de inkább befogom mert megint én leszek a gonosz. Csak egy megjegyzés volt.
Es mindegyik nagyon aranyosy nagy korrekt. Le is irjak hogy nem akarnak semmi rosszat, majd jon a szokasos: tiperezmiattvagytokszarok mipedigazallandosagmiattgecijok.