Megy le a szint, először még a csapatnak szurkolt, aztán Ronaldonak csak, most már az ellenfélnek, büszkén, vigyorogva.mocsok írta:Azert az korrekt ha az ellenfelnek szurkoltok.
Igazi szurkolok vagytok skacok, pacsi.
Aztan ha jon a szep jatek meg a siker akkor ti lesztek a legbuszkebb madridistak.
Megy a meccs!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Nem illik.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én azt nem értem, hogy miért ragaszkodunk a 443-hoz (talán ez is Perez agymenése?)? Most is, ha James behúzódna a kétszázmilla mögé, nem csak ott poroszkálna jobbszélne, szerintem sokkal jobban járnánk. A szélsők úgy sem zárnak vissza védekezésben, akkor minek erőltetjük? 4312 és had szóljon a muzsika!
- mocsok
Azert az korrekt ha az ellenfelnek szurkoltok.
Aztan ha jon a szep jatek meg a siker akkor ti lesztek a legbuszkebb madridistak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Büszke lehetsz magadra.hamesz írta:Látom nem csak én szurkolok az Eibarnak.Kerlon írta:Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Látom nem csak én szurkolok az Eibarnak.Kerlon írta:Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
de csak a hajának köszönhetiNorbii írta:Bééél. Ügyes.
Kezdőbe vele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Persze, a 3. probléma Benítez, a 4. meg Perez.ToniKroos írta:Nagyon adom, én nem is emlékszem olyanra, h meccs közbe felálltam volna valamikor valamiért. Most meg, minden eszembe jut, csak a meccs nem.
Ja és ismét egy csapat aki ver minket futómennyiségben. Én nem értem, hogy lehet ezt eltűrni egy ekkora csapatnál, h néhányan ennyire szarjanak bele a futásba.
De a pályán a 2 gond az főleg ez a 2 ember. Míg itt vannak, addig itt nem lesz foci, csak ilyen fejesek ívelések után... De legalább bement, jöhetne a többi!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Kár, még egy két kínos vereség és lehetne egy kevés remény a változásra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Bééél. Ügyes.
Kezdőbe vele.
Kezdőbe vele.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Lehet csűrni, csavarni, de véleményem szerint a jó védekezéshez kell védekezni jól tudó játékos. Azért egy szervező nem ugyan azokkal a kvalitásokkal bír, mint egy védekező, romboló.ziro4vr írta: Azt is meg lehet oldani, megszervezett csapatvédekezéssel, visszazárással, fegyelmezettséggel.
Vagy csak simén kiépíteni egy játékrendszert amiben az ellenfél el van nyomva, támadni sem tud, de hát ezek már komoly elvárások jelenleg.
GZ Béla.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Ekkora bombagól után vétek lenne elküldeni a walesit.ziro4vr írta:Egyre inkább radikálissá tesz ez a csapat, és azt mondom lassan, menjen a BBC 2.0. (Bale, Benitez, Cristiano)
13
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Végre már
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Gareth
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyre inkább radikálissá tesz ez a csapat, és azt mondom lassan, menjen a BBC 2.0. (Bale, Benitez, Cristiano)
Erre jön Bale, tudtam.
Erre jön Bale, tudtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2015. november 29., vasárnap 16:43-kor.
Nem illik.
Nagyon adom, én nem is emlékszem olyanra, h meccs közbe felálltam volna valamikor valamiért. Most meg, minden eszembe jut, csak a meccs nem.Takesz írta:Nem hiszem el, hogy ilyen képességű játékosok csupán erre a nézhetetlen sz@rra képesek, hogy meccsek óta gyötrelem a játékunk, hogy ha akarok se bírok csak a meccsünkre koncentrálni.
Voltak már mélypontok, volt már 2-6 és 5-0 is, de ez most más. Ez gyomorforgató. A vezetőedzőtől kezdve a nagyarcú játékosokon át az elnökünkig.
2002 óta először érzek érdektelenséget a csapat iránt és ez sok mindent elmond a mostani helyzetről.
Na de reménykedjünk tovább...
Ja és ismét egy csapat aki ver minket futómennyiségben. Én nem értem, hogy lehet ezt eltűrni egy ekkora csapatnál, h néhányan ennyire szarjanak bele a futásba.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem azért, mert védem Balet Meg Ronaldot mert egyik szarabb mint a másik. De eddig se zártak vissza és nem idén jöttek a csapathoz. Egyedül Beniteznek vannak gondjai még a kis csapatokkal is, mert fogalma sincs mit csinál, de szerintem a játékosainak se. Én így látom legalábbis, de attól az is nagy igazság, amit te írtál.M1Ö írta:Meg lehet köszönni a 2 szupersztárnak....sebydani írta:Vicc, hogy az Eibar ellen nem bírjuk passzolva kihozni a labdát hanem csak előre tudjuk vágni.Gusztustalan nézhetetlen szar az egész.
Egy szaros középcsapat eredményesen támad le ellenünk és pont miattuk. Ketten vannak a k.pályán (Modric-Krood) és folyamat 4en támadják le őket. Így nem lehet.... A másik meg, hogy a mi letámadásunk sem megy, szintén a 2 100 millás miatt.... Hányinger az egész...
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Nem hiszem el, hogy ilyen képességű játékosok csupán erre a nézhetetlen sz@rra képesek, hogy meccsek óta gyötrelem a játékunk, hogy ha akarok se bírok csak a meccsünkre koncentrálni.
Voltak már mélypontok, volt már 2-6 és 5-0 is, de ez most más. Ez gyomorforgató. A vezetőedzőtől kezdve a nagyarcú játékosokon át az elnökünkig.
2002 óta először érzek érdektelenséget a csapat iránt és ez sok mindent elmond a mostani helyzetről.
13
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az eibaros gyereknek se tetszett.lordgabi írta:Danilo ma is bombaformában...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg lehet köszönni a 2 szupersztárnak....sebydani írta:Vicc, hogy az Eibar ellen nem bírjuk passzolva kihozni a labdát hanem csak előre tudjuk vágni.Gusztustalan nézhetetlen szar az egész.
Egy szaros középcsapat eredményesen támad le ellenünk és pont miattuk. Ketten vannak a k.pályán (Modric-Krood) és folyamat 4en támadják le őket. Így nem lehet.... A másik meg, hogy a mi letámadásunk sem megy, szintén a 2 100 millás miatt.... Hányinger az egész...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2015. november 29., vasárnap 16:33-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero