Nem rikácsolom tul,pláne nem menstruálok.Pláne nem beszèlek veled ugy mint egy kutyával.Neked lehet valami rejtett problèmád,ahogy jossz ezzel a rejtett agresszioval,mèghozzá ugy,hogy nem èrted mit irok,(vagy inkább nem akarod),de legfokèppen nem èn vagyok szerelmes a gyerekbe.fehérlap írta:légszíves mutasd meg, hogy hol vagy mikor jelentettem ki KATEGORIKUSAN? , hogy ő a jövő. Kicsit olyan érzése van az embernek, amikor olvassa a hozzászólásaid mintha, menstruálnál és ma (még?) nincs kit miért szidni, akkor vegyük elő a norvégotmi alapján jelented ki kategorikusan hogy ez a gyerek a jovo...
Most meg az a baj, hogy próbálunk húzni egyet egy fiatal sráccal. vicc b+. hány éve kell nézni elől Higu + Benzema ügyeskedését? (francia most 1-1,5 évig jó volt, de előtte kuka most meg a balhéja....) Én meg azt kérdem, hogy nem lehetett volna minden évben ~10M körül hozni valami éppen csodacsatárt a Castillába? Nem válik be, akkor ok csá mehet pár millióért a Getafebe vagy Rayoba.. nehogy már ezen csődöljön be a real kassza.
Ezt megint nem írta senki csak túlrikácsolod. 16 évesen NEM lehetsz a sportban toppon. Még fejlődik a teste, még gyerek! még változik. csak azt próbáljuk neked elmagyarázni, hogy nem 16 évesen kellene megítélni, hogy Messi szint vagy sem.minden idok leendo egyszer majd legjobbját.
Morientes szerintem meglátogathatsz egy két óvodát, hátha megtalálod az új Ronaldot. Aztán beférjen a kezdőbe
Orulj hogy nem vagyok vamzer,mert már ezekèrt a jelzokèrt pihengetnèl.