Nem azt mondom hogy játszon a nagycsapatban,csak a castillabol tunjon már ki azèrt a heti 100ezer fontèrt.Csak az a baj hogy a multkor is csak csere volt.Eleve irritál egy nagypofája volt egy legendával,de nyilván 15 èvesen nem tudja miket beszèl.
Azokat a játèkosokat meg azèrt hoztam fel,mert Remy megemlitette,hogy mondjak már valakit aki ennyi idosen igy ès stb...
Ès vegul...nèztem rola videokat,de semmi extra,pedig ott a lejobbakat vágják bele,de semmi extra.
Ezek után èn befejeztem.Nem várom hogy megèrtsenek,leirtam a vèlemènyem,aztán annyi.
Ja igen,ès Rafa valiban be tehette volna mára,sot,ilyen meccsre kotelezo lett volna,de szegèny már annyira meg van zavarodva hogy sztm eszèbe sem jutott
Azèrt harmadszorra kèrdem,hol olvastatok olyat hogy szerintem az elso csapatba kellene bizonyitania?Csak annyit irtam hogy mèg a castillabol dem tunik ki.Meg artol,hogy voltak olyanok akik ennyi idosen stabil elso csapat tagok voltak.Nyilván nem a Real Madridba,Rault kivève.Én sem vagyok bele szerelmes csak nem értem, hogy miért várjuk tőle, hogy az első csapatban bizonyítson.