Honnét lenne garancia? Te irod csak, hogy nem lesz belőle semmi. Arra honnét van garancia?
3X olvastam magam vissza,nem irtam ilyet.Csak rákèrdeztem mi támasztja alá a heti 100ezer euro jogosságát,mikor mèg a castillabol sem tunik ki.Ès nem a gyereket szapultam ezzel,hanem mint jelensèget,hogy már megint elment valakinek a jozan esze a fehèr oldalon.Erre megkaptam hogy utálom,gyulolom,meg szexualisan zaklatom,holott asszem ezek jogos kèrdèsek.Valamint nem èrtettem,hogy egy fiatalember,akinek volt 5 jo meccse a válogatottban,hogy lehet azonnal ekkora kedvenc,hogy mèg,uram bocsá,kritizálni sem lehet.
Ha lenne garancia, akkor nem ennyit kellett volna fizetni érte. Ha lehetne ezt tudni, akkor a 14 éves messiért lehetett volna ajánlani 300 milliót is.
Èrtem,azèrt invesztált bele a klub ennyit,hogy majd csak lesz belole valami.Vagy nem.
Szerintem nem lenne jo ha precedensè vállna mert tonkre fogunk menni
Egy vásárlást meg nem utólag kell megindokolni, annak abban a percben kell indokoltnak lenni, amikor kifizették a pénzt. Mert az akkori információkon alapszik az egész vásárlás. És tökmindegy, hogy később aranylabdás lesz a játékos, vagy 20 évesen már nem sportol profi szinten.
Akkor ezt vegyuk figyelembe Gareth Balenèl,vagy Danilonál is
Meg ezentul minden elbaltázott,(mèg mielott valaki,nem a Martinra gondolok),igazolásnál.Megvettuk,mienk,eszi,nem eszi,nem kap mást
Silencio