HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. december 3., csütörtök 20:16
Különösebben nem kommentálnám a történteket..ez mar tragikomédia ami zajlik nálunk! Van egy barcas es egy Juventusos haverom, ma beszéltünk az esetről es egy nagyon értékes es számomra egyáltalán nem provokáló dolgot jelentettek ki: ha egyszer egy Bale szintű "galaktikus" helyett inkább szeretnénk egy normális elnököt, melle egy tökéletes menedzsmentet, egy edző akit dolgozni hagynak,orvosi stábot...na akkor mi lennénk az aki tonkreveri a világot...mert hogy pénz az mindig lessz es sztárok is!
Az a helyzet hogy ez a szezon nagyon csúfosan fog végeztetni...nem temetni akarom a csapatot..dehogy! Azzal viszont nem mondok nagy hujeseget szerintem ha azt kijelentem, 100 milliót adnék ha lenne pénzem csak vki tudna egy Bayern tipusú közeget csinálni a pályán kívül! A legszomorúbb az hogy a sorozatos rossz lépések miatt olyan játékosok oregednek ki akik sokkal többet érdemeltek volna...sokkal több címet...sokkal több elismerést!!! Mert abban biztos vagyok hogy Dimaria nem akart menni, nem sírom en vissza, csak dupla tudovel kevesebben vagyunk...egy jo menedzsment xabit sem engedi el...Xabi meg annál profibb hogy duzzogjon...de akkor mit írjak amcelottirol...aki bar rengeteget hibázott megis évek óta a legszebb focit toltuk eredményesen a múlt őszig-telig! Es az idén ugyebár a degea ugy...írtátok mar a cikkben, nem azt akarom felsorolni...de nagyon bánt ami a klub körül történik! Es nem azt mondom hogy utálom Perezt emiatt, hanem csak azt hogy nincs gerinc benne...nem tud félre állni...csak abban bízom nem ugy hagyja itt a klubot mint legutóbb! De hogy azon az úton járunk az tény...ea ez elszomorító! Foggal körömmel ragaszkodik az elnöki székhez mint egy szenilis öregember...ez mar elkeserit! Azt is olvastam hogy szeretne második Santiago Bernabeu lenni...na pedig az sosem lessz! Hála Madrid
- Hasta el final, Vamos Real -