Szerintem ez az eset, ami teljesen esélytelen. Ez nem MO, meg a mennyei megyei, hogy egy óvás után 3-0 a másiknak. Ha más döntés lesz az csak az lehet, hogy nem vétettünk, de szerintem ebben is felesleges reménykedni. Grat mindenkinek aki ebben közre játszott.Pipita írta:Én azért reménykedtem benne, hogy csak odaadják nekik 3-0-ra a meccset, és végre láthatjuk, tud-e küzdeni idén a csapat.
De nem.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én azért reménykedtem benne, hogy csak odaadják nekik 3-0-ra a meccset, és végre láthatjuk, tud-e küzdeni idén a csapat.
De nem.
De nem.
Ugyanmár.Úgy látszik, Pérez olvassa a fórumot, és meg is válaszolta a kérdésemet.
Ez viszont csak megerősíti a teóriámat, miszerint edzőbuktatásról van szó. Szinte biztos, h Pérez szólt ennek a menedzsmentnek, h intézzék el, legyen valami botrány. Így legalább van indoka kirúgni Benitezt. Amúgy zseniálisan megtervezte a pali.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nah, a realt kizárták. Várható volt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ezen én is hangosan felnevettem!Hungarokatalán írta:Ez viszont csak megerősíti a teóriámat, miszerint edzőbuktatásról van szó. Szinte biztos, h Pérez szólt ennek a menedzsmentnek, h intézzék el, legyen valami botrány. Így legalább van indoka kirúgni Benitezt. Amúgy zseniálisan megtervezte a pali.
Perez az antikrisztus, meg minden, de nem tudom elképzelni, hogy ilyeneket csinálna. Meg szerintem alapból nem leszünk kizárva, már csak emiatt is bukik a teóriád.
Ennyi, egy született zseni ez a Perez cimboránk!morientes írta:Szoval,azt akarod mondani,hogy mindenki tudott arrol a kèt mailrol amit kuldtek a csapatnak,(a biro is),miszerint az orosz el van tiltva,csak Benitez nem?
Vagy esetleg utasitotta,tegye be az oroszt a kezdobe,hogy azután ráverve a balhèt kirughassa?
Ennyire azèrt Rafa sem hulye hogy ilyesmirol ne tudna...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szoval,azt akarod mondani,hogy mindenki tudott arrol a kèt mailrol amit kuldtek a csapatnak,(a biro is),miszerint az orosz el van tiltva,csak Benitez nem?Hungarokatalán írta:Úgy látszik, Pérez olvassa a fórumot, és meg is válaszolta a kérdésemet.Pérez: "Van egy menedzsment, akiknek a kifejezett feladata ezeket ellenőrizni. Úgy hisszük, hogy nálunk senki nem végzett hanyag munkát".
Ez viszont csak megerősíti a teóriámat, miszerint edzőbuktatásról van szó. Szinte biztos, h Pérez szólt ennek a menedzsmentnek, h intézzék el, legyen valami botrány. Így legalább van indoka kirúgni Benitezt. Amúgy zseniálisan megtervezte a pali.
Vagy esetleg utasitotta,tegye be az oroszt a kezdobe,hogy azután ráverve a balhèt kirughassa?
Ennyire azèrt Rafa sem hulye hogy ilyesmirol ne tudna...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Különösebben nem kommentálnám a történteket..ez mar tragikomédia ami zajlik nálunk! Van egy barcas es egy Juventusos haverom, ma beszéltünk az esetről es egy nagyon értékes es számomra egyáltalán nem provokáló dolgot jelentettek ki: ha egyszer egy Bale szintű "galaktikus" helyett inkább szeretnénk egy normális elnököt, melle egy tökéletes menedzsmentet, egy edző akit dolgozni hagynak,orvosi stábot...na akkor mi lennénk az aki tonkreveri a világot...mert hogy pénz az mindig lessz es sztárok is!
Az a helyzet hogy ez a szezon nagyon csúfosan fog végeztetni...nem temetni akarom a csapatot..dehogy! Azzal viszont nem mondok nagy hujeseget szerintem ha azt kijelentem, 100 milliót adnék ha lenne pénzem csak vki tudna egy Bayern tipusú közeget csinálni a pályán kívül! A legszomorúbb az hogy a sorozatos rossz lépések miatt olyan játékosok oregednek ki akik sokkal többet érdemeltek volna...sokkal több címet...sokkal több elismerést!!! Mert abban biztos vagyok hogy Dimaria nem akart menni, nem sírom en vissza, csak dupla tudovel kevesebben vagyunk...egy jo menedzsment xabit sem engedi el...Xabi meg annál profibb hogy duzzogjon...de akkor mit írjak amcelottirol...aki bar rengeteget hibázott megis évek óta a legszebb focit toltuk eredményesen a múlt őszig-telig! Es az idén ugyebár a degea ugy...írtátok mar a cikkben, nem azt akarom felsorolni...de nagyon bánt ami a klub körül történik! Es nem azt mondom hogy utálom Perezt emiatt, hanem csak azt hogy nincs gerinc benne...nem tud félre állni...csak abban bízom nem ugy hagyja itt a klubot mint legutóbb! De hogy azon az úton járunk az tény...ea ez elszomorító! Foggal körömmel ragaszkodik az elnöki székhez mint egy szenilis öregember...ez mar elkeserit! Azt is olvastam hogy szeretne második Santiago Bernabeu lenni...na pedig az sosem lessz! Hála Madrid
Az a helyzet hogy ez a szezon nagyon csúfosan fog végeztetni...nem temetni akarom a csapatot..dehogy! Azzal viszont nem mondok nagy hujeseget szerintem ha azt kijelentem, 100 milliót adnék ha lenne pénzem csak vki tudna egy Bayern tipusú közeget csinálni a pályán kívül! A legszomorúbb az hogy a sorozatos rossz lépések miatt olyan játékosok oregednek ki akik sokkal többet érdemeltek volna...sokkal több címet...sokkal több elismerést!!! Mert abban biztos vagyok hogy Dimaria nem akart menni, nem sírom en vissza, csak dupla tudovel kevesebben vagyunk...egy jo menedzsment xabit sem engedi el...Xabi meg annál profibb hogy duzzogjon...de akkor mit írjak amcelottirol...aki bar rengeteget hibázott megis évek óta a legszebb focit toltuk eredményesen a múlt őszig-telig! Es az idén ugyebár a degea ugy...írtátok mar a cikkben, nem azt akarom felsorolni...de nagyon bánt ami a klub körül történik! Es nem azt mondom hogy utálom Perezt emiatt, hanem csak azt hogy nincs gerinc benne...nem tud félre állni...csak abban bízom nem ugy hagyja itt a klubot mint legutóbb! De hogy azon az úton járunk az tény...ea ez elszomorító! Foggal körömmel ragaszkodik az elnöki székhez mint egy szenilis öregember...ez mar elkeserit! Azt is olvastam hogy szeretne második Santiago Bernabeu lenni...na pedig az sosem lessz! Hála Madrid
- Hasta el final, Vamos Real -
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Úgy látszik, Pérez olvassa a fórumot, és meg is válaszolta a kérdésemet.Pérez: "Van egy menedzsment, akiknek a kifejezett feladata ezeket ellenőrizni. Úgy hisszük, hogy nálunk senki nem végzett hanyag munkát".
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor ebből nyár lesz.Pérez: "Zidane, mint a következő edző? Ha majd megtörténik, az szép lenne, de most Rafa Benítez a Real Madrid vezetőedzője".
Enzo be fog mutatkozni a nagyoknál és Luca lesz a kapuban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor megyek is vissza tanulniPérez: "Van egy menedzsment, akiknek a kifejezett feladata ezeket ellenőrizni. Úgy hisszük, hogy nálunk senki nem végzett hanyag munkát".
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hát ez van... azért kíváncsi vagyok, holnap milyen döntés születikPérez a sajtótájékoztatón a szabálykönyv paragrafusaival takarózik, a klubnál nem tekintik hatályosnak a klub kizárását a kupasorozatból.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet online követni, ha igen akkor miről beszél az öreg?
Esetleg valami spanyolos röviden beírná?
Esetleg valami spanyolos röviden beírná?
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Picit lemaradtam az eseményekkel. Akkor pontosan ez kinek a hibája is volt? Egyáltalán nincs 1 olyan ember a csapatnál, aki csak ezeket az eltiltásokat figyeli?
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Személyeskedni fogok, de gyűlölöm a hozzászólásaid.egyébként meg látatlanba,előre bemondom hogy Halilovic sokkal jobb futballista lesz.
Ember... Ha te így látatlanban megmondod, hogy Haliloviccsal jobban járt a Barca, mi meg beszoptuk Ödegaarddal, akkor miért nem próbálkozol játékosmegfigyeléssel? Nem, nem kell egy Barcanál vagy egy REalnál, csak egy Mezőkövesdnél, vagy mit tudom én hol... Ödegaar egy zseni, ettől még nem feltétlen lesz belőle valaki, de hogy te így kijelented, hogy a Barca sokkal jobban járt Haliloviccsal (mikor amúgy szerintem kurvára nem követed a karrierjüket) az hányinger...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Gondolom erre egy ekkora klubnál csak van egy csapat aki foglalkozik a játékosok papírjaival legyen az orvosi játék engedélyek stb de valakinek el kell ezt a balhét vinni ha Benitez akkor ő ha Perez akkor ő de komolyan történjen valami!!!!!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ikarus93 írta:Nagyon remélem azért, hogy a jövőben nem jutunk a Milan sorsára, ott Berlusconi tette tönkre a csapatot, Itt meg Perez az aki kezd kicsit hasonlítani Berlusconira.
Minket tán annyi ment meg, hogy itt mindig is lesz pénz, nem úgy mint a Milannal.
Ott azért első körben Berlusconi tette magát tönkre. És ahogy fogyott a pénze úgy fogyott a pénz a Milán felé is
ZIDANE
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Piqué-től ez megszokott, nincs mit ezen csodálkozni... még én is elnevettem magam szégyenérzetemben, hogy ilyen hiba egy ekkora nemes és profi klubnál megtörténhet. Felfoghatatlan, hogy a csapatból vicc lesz szép lassan, mert mindenki rólunk beszél és rajtunk nevet már május óta. Kezdődött Ancelotti kirúgásával, már itt nevettek rajtunk...Remy írta:Ilyen amatőr baki után még meg is értem. Meg is érdemlik Perezék. Én is röhögök, mégis Real drukker vagyok. Szánalmas az egész helyzet...ikarus93 írta:Piquét igazán leüthetné már valaki, még a twitteren is a Madridon röhög...
- ikarus93
Nagyon remélem azért, hogy a jövőben nem jutunk a Milan sorsára, ott Berlusconi tette tönkre a csapatot, Itt meg Perez az aki kezd kicsit hasonlítani Berlusconira.
Minket tán annyi ment meg, hogy itt mindig is lesz pénz, nem úgy mint a Milannal.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyen amatőr baki után még meg is értem. Meg is érdemlik Perezék. Én is röhögök, mégis Real drukker vagyok. Szánalmas az egész helyzet...ikarus93 írta:Piquét igazán leüthetné már valaki, még a twitteren is a Madridon röhög...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ráadásul két hete az ő csapata alázta meg a madridot a bernabeuban. Elkap az idegbetegség ha erre gondolok.ikarus93 írta:Piquét igazán leüthetné már valaki, még a twitteren is a Madridon röhög...