Javíts ki légyszíves ha azt írtam volna, hogy morientes ezt írta vagy azt írta, vagy véletlen Töled idéztem volna és így úgy tünne, hogy Neked reagáltam bármire is. Ha így lenne javíts ki nyugodtan.morientes írta:Mondjuk èn ilyesmit nem irtam.Más sem nagyon azt hiszem.De mèg csak fel sem vagyok háborodva ha valaki máshogy gondolja.Az,meg ha valaki fel van háborodva,mert èn nem ugy gondolom,----???????az nem tud èrdekelni.Viszont elég kellemetlen,ez a nem vagy Madridista, divatszurkoló, mehetsz a Barcának tapsikolni ...ez a szövegelés elég felhúzó.
Àltalanosságban írtam le a véleményemet, összefogva az x oldalon általam olvasottakat és arra összességében reagáltam. Még csak eszembe sem jutott Rád reagálni csak. Azt akkor a mondandód külön kiemelésével jeleztem volna.
A véleményemet leírtam. Mindenki mindenfélélét itt hozzátesz a maga szájíze szerint és ahogy nézem mindenki mindenféleképpen kisarkít dolgokat. Természetesen erröl szól a fórum. Mindenkinek szíve joga dolgokat a maga gondolkodása szerint értelmezni.
A magam részéröl annyit tudok hozzátenni, hogy én régebb óta vagyok szurkoló, mint itt páran megszülettek. Ennek a csapatnak vannak pozitív értékei, Beníteznek is voltak pozitív húzásai. Jelenleg Perez ügyködése sem visz arra, hogy kapát-kaszát ragadjak, de nem tetszik sok dolog.
A Realtól nem hiszem, hogy elrordulok, azt eddig sem tettem.
Viszont a meccseket edzötöl, játékos személyétöl szeretném élvezni, mert számomra a foci a lényeg.
..számomra itt a vallás, a szentimentalizmus és mindenféle érzelmek belekeverése, ki madridista ki nem..az blabla..
Az az igazság, hogy a varázslatos szemetgyönyörködtetö fociról nem tudunk beszélni, ezért megy itt a szófosás minden másról, érzelmekröl, egyebekröl. Èn annyit akartam írni, hogy számomra a foci lenne a fontos, nem az hogy ki mennyire és milyen szurkoló, mert az nem érdekel.
A magam részéröl erröl többet nem nagyon fogok írni, mert nincs mit érdemben hozzátennem, ha meg a mondandóm nem releváns valakinek ez ügyben, akkor nyilván nem változtatom meg a véleményét és nem is akarom diktátorként az én látásvilágom másra kényszeríteni. "Többet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki"