Zeneklub
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Re: Zeneklub
Hollywood Undead - Swan Songs
metálica után hallgattam egyből, kellemesen változatos volt, 7.5/10.
Bohemian Betyars - Boros u. 1.
fuu, baromi jó album, kétszer is végigment. mr2-n hallottam már róluk. imádom a népzenét, a punkot is, úgyhogy minden adott egy jó pontozáshoz: 9.5/10.
Magashegyi Underground - Tegnapután
nem rossz, de az előző jobban tetszett (talán az ezer erdő). 7/10.
bocsi, h csak ilyen rövid szösszeneteket írok, de eléggé szerteágazó elfoglaltságaim vannak mostanság.
metálica után hallgattam egyből, kellemesen változatos volt, 7.5/10.
fuu, baromi jó album, kétszer is végigment. mr2-n hallottam már róluk. imádom a népzenét, a punkot is, úgyhogy minden adott egy jó pontozáshoz: 9.5/10.
nem rossz, de az előző jobban tetszett (talán az ezer erdő). 7/10.
bocsi, h csak ilyen rövid szösszeneteket írok, de eléggé szerteágazó elfoglaltságaim vannak mostanság.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jövök az aktuális albumokkal:
Vegyesek az érzéseim az albummal kapcsolatban, helyenként fantasztikus, máskor pedig már azt vártam, hogy vége legyen.
Ez a gypsy-punk, etno-punk dolog elég érdekes ötlet volt, a kivitelezés helyenként jó, mint említettem, helyenként nem.
Sok elemben hasonlított a Kistehén Tánczenekarra, ez volt az érzésem. Többet nem tudok róla írni,
6/10
Azon kevés együttesek egyike, amelyet nem szeretek hallgatni, Péterfi Bori projektjeivel együtt. Pár éve egyenesen utáltam őket, annyira alternatívnak találtam.
Ez sem került közel a szívemhez, bár a Beck Zolival közös szám elég jó volt, plusz az Álmatlanságot már ismertem az MR2 jóvoltából. Még letöltöttem az Ezer erdő c. lemezüket is, az mintha valamennyire tetszett is
6,5/10
Kérem a következőt
Vegyesek az érzéseim az albummal kapcsolatban, helyenként fantasztikus, máskor pedig már azt vártam, hogy vége legyen.
Ez a gypsy-punk, etno-punk dolog elég érdekes ötlet volt, a kivitelezés helyenként jó, mint említettem, helyenként nem.
Sok elemben hasonlított a Kistehén Tánczenekarra, ez volt az érzésem. Többet nem tudok róla írni,
6/10
Azon kevés együttesek egyike, amelyet nem szeretek hallgatni, Péterfi Bori projektjeivel együtt. Pár éve egyenesen utáltam őket, annyira alternatívnak találtam.
Ez sem került közel a szívemhez, bár a Beck Zolival közös szám elég jó volt, plusz az Álmatlanságot már ismertem az MR2 jóvoltából. Még letöltöttem az Ezer erdő c. lemezüket is, az mintha valamennyire tetszett is
6,5/10
Kérem a következőt
"And my heart will leave you never."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hadd javítsalak ki titeket, többen is elírtátok. Körkorkép és nem korkörkép
- Munki_
Nobody Moves - Living For The Weekend
mindennél jobban szeretem az elektronikus zenét, de ez nem tetszett. bírom androékat, viszont a zenéjüket csak benarkózva, vagy bebaszva tudom értékelni buliban. most nem úgy hallgattam. jó kis fapados electro, 5/10.
Fanka és Kowa - Expedíció
nem-nem. fankaferi hangjától hülyét kapok. kap egy közepest ő is, mert a mostani zenéitől viszont jobb. 5/10.
Mentha - Ismerd meg az énemet
tetszett. "jó" volt ez a melankolikus hangvétel, ebéd után belefért egy kicsit elnyúlni, és hallgatni. 7/10.
Punnany Massif - Korkörkép
kevésbé populáris, mint a mostani számok, ettől függetlenül jó. 7.5/10.
Metallica - Master Of Puppets
nem kérdés, 9/10.
többit a hét második felében!
mindennél jobban szeretem az elektronikus zenét, de ez nem tetszett. bírom androékat, viszont a zenéjüket csak benarkózva, vagy bebaszva tudom értékelni buliban. most nem úgy hallgattam. jó kis fapados electro, 5/10.
nem-nem. fankaferi hangjától hülyét kapok. kap egy közepest ő is, mert a mostani zenéitől viszont jobb. 5/10.
tetszett. "jó" volt ez a melankolikus hangvétel, ebéd után belefért egy kicsit elnyúlni, és hallgatni. 7/10.
kevésbé populáris, mint a mostani számok, ettől függetlenül jó. 7.5/10.
Metallica - Master Of Puppets
nem kérdés, 9/10.
többit a hét második felében!
- Munki_
teljesen kiment a fejemből ez a topic, úgyhogy bocsi. ma meghallgatok mindent, amivel lógok.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Metallicát alapvetően szeretem, úgyhogy annyira csak nem lehet rossz. Azért köszi a figyelmeztetést.soadroli írta:Akkor ezt meg se hallgasd Mondjuk más rock, de akkor is
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Akkor ezt meg se hallgasd Mondjuk más rock, de akkor isGT37 írta: túlságosan rockos részek nem annyira jöttek be
Hamarosan sorra kerül a Master of Puppets is.
- GT37
Rosszabbra számítottam, a túlságosan rockos részek nem annyira jöttek be, de a hiphop-részek el lettek találva, volt pár szám, amit rögtön egymás után kétszer is meghallgattam: Everywhere I Go, No.5, California. Nem volt tehát rossz, de nem hiszem, hogy még egyszer végig fogom pörgetni.
7/10
Rosszabbra számítottam, a túlságosan rockos részek nem annyira jöttek be, de a hiphop-részek el lettek találva, volt pár szám, amit rögtön egymás után kétszer is meghallgattam: Everywhere I Go, No.5, California. Nem volt tehát rossz, de nem hiszem, hogy még egyszer végig fogom pörgetni.
7/10
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
aztacsillagát.
6 albummal vagyok elmaradva.
na de hamar fog menni
nocsak, Punnany Massif
számomra ők játszik az igazi magyar hip-hop zenét.
szerencsésnek tartom magam, mert már az "Élvezd" szám előtt ismertem/hallgattam a Punnany dalokat.
és pont erről az albumról hallottam dalokat (Tisztelet, Vallomás, Alap hogy Normál, Nyál a.k.a. rom antika stb)
8,5/10
ma még mindenképp jövök legalább 1 albummal
6 albummal vagyok elmaradva.
na de hamar fog menni
nocsak, Punnany Massif
számomra ők játszik az igazi magyar hip-hop zenét.
szerencsésnek tartom magam, mert már az "Élvezd" szám előtt ismertem/hallgattam a Punnany dalokat.
és pont erről az albumról hallottam dalokat (Tisztelet, Vallomás, Alap hogy Normál, Nyál a.k.a. rom antika stb)
8,5/10
ma még mindenképp jövök legalább 1 albummal
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Inkább leírom most az ajánlásomat, mert a héten utána már nem hiszem, hogy lesz rá időm. Nagyon sokat rágódtam miket ajánljak. Ők lettek volna az egyik biztos befutók, csak sajnos nem adtak ki még albumot.
Bohemian Betyars-Boros u. 1.
Egy miskolci punk együttes, kiegészítve a kedvenc hangszeremmel a hegedővel. Szó szerint húzzák a talp alá valót, a számok nagyrészt a gondtalan bulizós életről szólnak, amire az embernek magától beindul a lábmozgása. Ha már egy embernek is tetszeni fog az album már azzal is elégedett leszek...
http://www.youtube.com/watch?v=XSy0465C ... 96A6B7B445
Magashegyi Underground-Tegnapután
Ők valószínűleg már mindenki számára ismertek lesznek. Szerintem az ország legminőségibb együttese. Bíborka hangja és stílusa egyszerűen utánozhatatlan. Élőben, szimfonikus kísérettel pedig maga az orgazmus.
http://www.youtube.com/watch?v=XWUgoK4j ... nAkcrH2b62
A lemaradásaimat próbálom majd minél előbb pótolni.
Bohemian Betyars-Boros u. 1.
Egy miskolci punk együttes, kiegészítve a kedvenc hangszeremmel a hegedővel. Szó szerint húzzák a talp alá valót, a számok nagyrészt a gondtalan bulizós életről szólnak, amire az embernek magától beindul a lábmozgása. Ha már egy embernek is tetszeni fog az album már azzal is elégedett leszek...
http://www.youtube.com/watch?v=XSy0465C ... 96A6B7B445
Magashegyi Underground-Tegnapután
Ők valószínűleg már mindenki számára ismertek lesznek. Szerintem az ország legminőségibb együttese. Bíborka hangja és stílusa egyszerűen utánozhatatlan. Élőben, szimfonikus kísérettel pedig maga az orgazmus.
http://www.youtube.com/watch?v=XWUgoK4j ... nAkcrH2b62
A lemaradásaimat próbálom majd minél előbb pótolni.
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
- GT37
Na, itt vagyok ismét, távollétemben azért meghallgattam a két pheco-féle albumot is.
Nem tetszett, egysíkú volt az egész, a szövegek sem adtak hozzá sokat. A Hősökkel egyébként semmi bajom, sőt, de Mentha egyedül kevés volt nekem.
4/10
Ez sem az igazi, de ez előzőnél mindenképpen jobb volt, a Korkörkép és a Turist gájd bejött. De az biztos, hogy tudnak ők ennél jobbat is.
Legyen egy
6,5/10
Roli ajánlását igyekszem minél hamarabb meghallgatni.
Metallica.
A táblázat: https://docs.google.com/file/d/0B5lKJ-m ... sp=sharing
Nem tetszett, egysíkú volt az egész, a szövegek sem adtak hozzá sokat. A Hősökkel egyébként semmi bajom, sőt, de Mentha egyedül kevés volt nekem.
4/10
Ez sem az igazi, de ez előzőnél mindenképpen jobb volt, a Korkörkép és a Turist gájd bejött. De az biztos, hogy tudnak ők ennél jobbat is.
Legyen egy
6,5/10
Roli ajánlását igyekszem minél hamarabb meghallgatni.
Metallica.
A táblázat: https://docs.google.com/file/d/0B5lKJ-m ... sp=sharing
- soadroli
Depresszió - Vízválasztó
1-2 számot imádok tőlük, de ezeket nem ismertem még. A zene 10/10, de mikor a csávó elkezd énekelni, nálam az rontott az élményen De mondom, a zene az kurvajó, összességében jó kis album. 8/10
Mumford & Sons - Sigh no more
Hát ez nem igazán az én stílusom. Az első szám tetszett a legjobban, de amúgy untam a többit. 5,5/10
Fall out boy - Save Rock and Roll
Tehetségesek a srácok, volt 1-2 jó elem a számokban, de nekem ez elég langyi. Nem volt rossz, egyszer megérte meghallgatni, 6,5/10.
Daft Punk - Discovery
Fú de nagyon tré volt ez Nem is tudom mit írhatnék erről. 3/10, jóindulat sorry.
Nobody Moves -Living for the weekend
Ez előtt inni kellett volna pár felest De nem volt rossz, bár a tuc-tuc elég messze áll tőlem, de 1-2-t szeretek.
A Rocket fuel volt a legjobb sztem. 6,5/10 Nem is tudtam hogy magyarok
Fanka és Kowa - Expedícíó
Nem nagyon hallgatok magyar zenét, de őket bírom. Volt 1-2 jó szám, a szöveg is tetszetős néha, de minek 19 szám egy albumra? Néha már untam, de annyira nem volt rossz. 6,5/10
Ezek a magyar rappek...egyáltalán nem tetszett. Semmi nem fogott meg benne. Idegesítő zene, szöveg. 4/10, mert hallottam már rosszabbat is.
Punnany Massif - Körkorkép
Nem jutok szóhoz, az eljén majdnem kinyomtam a picsába, de erőt vettem magamon A szöveg itt valamivel jobb volt, mint az előzőnél, de a rappelés, vagy mi ez, rohadt idegesítő. Elveszett barátság az jó volt, de az is rossz, csak még így is kitűnt a többiből. Sorry, ez is 3,5/10.
1-2 számot imádok tőlük, de ezeket nem ismertem még. A zene 10/10, de mikor a csávó elkezd énekelni, nálam az rontott az élményen De mondom, a zene az kurvajó, összességében jó kis album. 8/10
Mumford & Sons - Sigh no more
Hát ez nem igazán az én stílusom. Az első szám tetszett a legjobban, de amúgy untam a többit. 5,5/10
Fall out boy - Save Rock and Roll
Tehetségesek a srácok, volt 1-2 jó elem a számokban, de nekem ez elég langyi. Nem volt rossz, egyszer megérte meghallgatni, 6,5/10.
Daft Punk - Discovery
Fú de nagyon tré volt ez Nem is tudom mit írhatnék erről. 3/10, jóindulat sorry.
Nobody Moves -Living for the weekend
Ez előtt inni kellett volna pár felest De nem volt rossz, bár a tuc-tuc elég messze áll tőlem, de 1-2-t szeretek.
A Rocket fuel volt a legjobb sztem. 6,5/10 Nem is tudtam hogy magyarok
Fanka és Kowa - Expedícíó
Nem nagyon hallgatok magyar zenét, de őket bírom. Volt 1-2 jó szám, a szöveg is tetszetős néha, de minek 19 szám egy albumra? Néha már untam, de annyira nem volt rossz. 6,5/10
Ezek a magyar rappek...egyáltalán nem tetszett. Semmi nem fogott meg benne. Idegesítő zene, szöveg. 4/10, mert hallottam már rosszabbat is.
Nem jutok szóhoz, az eljén majdnem kinyomtam a picsába, de erőt vettem magamon A szöveg itt valamivel jobb volt, mint az előzőnél, de a rappelés, vagy mi ez, rohadt idegesítő. Elveszett barátság az jó volt, de az is rossz, csak még így is kitűnt a többiből. Sorry, ez is 3,5/10.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát, továbbra sem kedveltem meg a Punnany-t. Nem igazán jött át a zenéjük most sem. Itt is vártam már, hogy minél előbb vége legyen. Valahol a előző kettő között van számomra, inkább az előbbihez közelebb.
3,5/10
Hát, továbbra sem kedveltem meg a Punnany-t. Nem igazán jött át a zenéjük most sem. Itt is vártam már, hogy minél előbb vége legyen. Valahol a előző kettő között van számomra, inkább az előbbihez közelebb.
3,5/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- RealRaúl77
Na ez sokkal jobb volt, mint az előző. A stílusából kiindulva nem gondoltam volna, de sokkal jobban tetszett, mint amire számítottam. A szövegek tetszettek legtöbbször. És volt egy-két szám, amit még igazán élveztem is. Nem volt rossz, bár úgy igazán jó sem. Azért a néhány számért, meg, hogy a stílusa ellenére is tetszett:
5,5/10
Na ez sokkal jobb volt, mint az előző. A stílusából kiindulva nem gondoltam volna, de sokkal jobban tetszett, mint amire számítottam. A szövegek tetszettek legtöbbször. És volt egy-két szám, amit még igazán élveztem is. Nem volt rossz, bár úgy igazán jó sem. Azért a néhány számért, meg, hogy a stílusa ellenére is tetszett:
5,5/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- RealRaúl77
Nobody Moves - Living For The Weekend
Bocs, nem igazán jött be, szenvedés volt, semmi értékelhető dolgot nem találtam benne.
2/10
Elnézést a lemaradásért, elkezdem pótolni, hamarosan utolérem magam.
Bocs, nem igazán jött be, szenvedés volt, semmi értékelhető dolgot nem találtam benne.
2/10
Elnézést a lemaradásért, elkezdem pótolni, hamarosan utolérem magam.
-
Metallica - Master of puppets
Szeretem a Metallicat, ennek is ismertem nagy részét. Viszonylag rövid az album terjedelme, pedig nagyon magas szintet hoz
8/10
Meglepően jó volt, Roli barátomat ismerve valami zúzós dologra számítottam, de pozitívan csalódtam. Van pár fülbemászó muzsika közöttük. Jó volt hallgatni, bár nem leszek rajongójuk, de egynek elment.
7/10
Szeretem a Metallicat, ennek is ismertem nagy részét. Viszonylag rövid az album terjedelme, pedig nagyon magas szintet hoz
8/10
Meglepően jó volt, Roli barátomat ismerve valami zúzós dologra számítottam, de pozitívan csalódtam. Van pár fülbemászó muzsika közöttük. Jó volt hallgatni, bár nem leszek rajongójuk, de egynek elment.
7/10
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na,most már nekem is van elmaradásom.Szombaton lesz időm,aztán mehet a zene a Hősőktől a Metallicáig. .
szerk:most látom,hogy nem kimondottan egy Hősök albumról van szó..rosszul emlékeztem..
szerk:most látom,hogy nem kimondottan egy Hősök albumról van szó..rosszul emlékeztem..
-
Két értékelés:
Mentha - Ismerd meg az énem
A Hősök a kedvenc magyarországi hip-hop formációm, de kellet volna még Eckü, és a többiek is, hogy komplett, kész album jöjjön ki. Nem volt így sem rossz, nem zavarta a fülem, de semmi extra.
6/10
Valahogy ez semmilyen sem volt. Néha van jó szöveg bennük, az alapok a szokásos magas szintet hozzák, próbálnak belesűríteni valamilyen társadalomkritika-féleséget, de erőtlenül és érzésem szerint gyáván. Nagyon bírom őket, de ez nem igazán jött be.
6/10
Most pedig szól a Metallica
Mentha - Ismerd meg az énem
A Hősök a kedvenc magyarországi hip-hop formációm, de kellet volna még Eckü, és a többiek is, hogy komplett, kész album jöjjön ki. Nem volt így sem rossz, nem zavarta a fülem, de semmi extra.
6/10
Valahogy ez semmilyen sem volt. Néha van jó szöveg bennük, az alapok a szokásos magas szintet hozzák, próbálnak belesűríteni valamilyen társadalomkritika-féleséget, de erőtlenül és érzésem szerint gyáván. Nagyon bírom őket, de ez nem igazán jött be.
6/10
Most pedig szól a Metallica
- soadroli
Na szóval, akkor bedobom az ajánlást, bár még van pár elmaradásom, de holnapig tuti végzek velük.
Szóval az első album:
Metallica - Master of Puppets
Ez a 3. albumuk, a thrash metal történetének egyik legfontosabb lemeze
Na EZ zene gyerekek, tessék hallgatni, és rászokni
Második:
Ez az első albumuk, baromi jó. Alternatív rock, hip-hop és dance elemekből állnak a számok.
Az én kedvenceim erről: az első 8 szám, és 10., 11. (így rövidebb )
Jó szórakozást, remélem tetszeni fog a többségnek.
Szóval az első album:
Metallica - Master of Puppets
Ez a 3. albumuk, a thrash metal történetének egyik legfontosabb lemeze
Na EZ zene gyerekek, tessék hallgatni, és rászokni
Második:
Ez az első albumuk, baromi jó. Alternatív rock, hip-hop és dance elemekből állnak a számok.
Az én kedvenceim erről: az első 8 szám, és 10., 11. (így rövidebb )
Jó szórakozást, remélem tetszeni fog a többségnek.
-
A további sorrend:
10. pheco
11. soadroli
12. Tarsi88
13. tubatibi
14. RealRaúl77
Már nincs sok hátra, bírjuk ki
10. pheco
11. soadroli