Ez a női válogatott keretet nézve top4-es csapat, de szerintem az edzőn fognak elbukni.
Veszprém
Mivel van időm (zh-ra kéne tanulnom
) ezért leírom min változtatnék, hátha hallgatnak rám.
Kapu:hagynám a mostani párost, bár megjegyzem, Miklert világklasszis szinten védeni, fontos, nem hazai mérkőzésen még nem láttam, Alilovic meg teljesen lutri milyen napot fog ki, de nincs tele a piac elérhető klasszis kapusokkal
Balszél:azonnal hoznám a svéd csapat balszélsőjét, 20 éves srác, valami Tollbring vagy hogy hívják, nagyon penge a gyerek és még csak 20 éves. Ugalde nekem nagy csalódás, egy átlagosan jó játékos, cserélném azonnal Rivérára, de ő a Barcába fog menni. Iváncsik cserének még jó lesz egy évig, úgy se lenne sok magyar. Szóval Tollbring+Iváncsik
Balátlövő:Ilic, Jamali, Sliskovic. Terzic nem kell már, klasszis védő, de nem lehet ennyire a védekezésre elvinni a csapatot. Sliskovic már most hasolnóan jó védő, támadásban több van benne, bár itt szkeptikus vagyok. Ilic meg pótolhatatlan, Hansen nem fog idejönni, csak ő jelentene pluszt. Jamali helyett igazából Bodónak örülnék, de ő szegedi lesz úgy néz ki
Irányító:Palmarssonnak egy új edző kéne, világklasszis. Chema, Lékai mehet ahová akar, utóbbi egy szimpatikus, de nagyon túlértékelt játékos, nem BL győztes szint. Azonnal hoznám kettejük helyett Bombacot.
Jobbátlövő:Nagy alap, mögé jövőre jön elvileg Ancsin, hát mit ne mondjak..ha fent lesz egyszerre Sliskoviccal, ki fog lőni egy Kiel ellen? Nagyon nem kéne. Stepancic kellett volna, de Zeitzzel elcseszték.
Jobbszél:Marguc alap, Gulyás mögé elmegy, csak ne játsszon sokat a legjobbak ellen.
Nilsson, Sulic, Schuch sor is korrekt, bár a horvát szerintem vissza fog esni rohamosan, nem bírja már ezt az iramot.
Szóval sok változtatás nem kéne, csak egy normális irányító a két fél helyett, meg a két sztár lövő mögé gátlástalan és bátor lövők.
Ja meg nálam Sabate másodedző lenne, vezetőedző meg hát nem tudom..Valero Rivera, Manolo Cadenas, Onesta hármas közül talán egy, bár Rivera visszamondta elvileg, hozzá mentek először.
Nem illik.