![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Bundesliga
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Bundesliga
Darmstadt-Dárdai BSC 0-2 30 perc után
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
http://m.youtube.com/watch?v=voKvnfolfhYRealista24 írta:Azt ki tudta, hogy Lizarazu a visszavonulása után Jiu Jitsu Európa bajnok lett?
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
LEGIO PATRIA NOSTRA
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt ki tudta, hogy Lizarazu a visszavonulása után Jiu Jitsu Európa bajnok lett?
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk ezzel tuti több idő megy el mint visszanézni egy-egy kétes esetet.realistahuni írta:Én meg azt vezetném be a videobíró mellé, hogy aki 20 másodpercnél tovább szenved a pályán az már többet nem játszhat. Ha van csere lecserélik, hanem így jártak. Ezeknek a szenvedéseknek 99%-a kamu színészkedés, hogy időt húzzanak, a hányás jön rám mikor az ilyen alvesek meg neymarok 20 métert gurulnak, 2 percet jajveszékelnek mintha törésük lenne, aztán a következő pillanatban semmi bajuk nincs.
De amúgy tényleg bosszantó.
Nekem ez a kamu 11-es az egyik kedvencem.
Nem tudom hogy agyonverném inkább vagy csak szánalmasan kinevetném, ha az ellenfele/csapattársa lettem volna.
Off vége.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én meg azt vezetném be a videobíró mellé, hogy aki 20 másodpercnél tovább szenved a pályán az már többet nem játszhat. Ha van csere lecserélik, hanem így jártak. Ezeknek a szenvedéseknek 99%-a kamu színészkedés, hogy időt húzzanak, a hányás jön rám mikor az ilyen alvesek meg neymarok 20 métert gurulnak, 2 percet jajveszékelnek mintha törésük lenne, aztán a következő pillanatban semmi bajuk nincs.
Nem tudom eldönteni hogy a szűklátókörűség/konzervatív gondolkodás maximuma ez, vagy a bundázási lehetőségek szűkítésének elkerülése miatt nincs még videóbíró.
A legcsóróbb topligás csapatnak is lenne erre pénze.
Olyan szinten fejlett a technika már, hogy ez kb kihívásnak abszolút nem nevezhető feladat.
Remélhetőleg hamar lecserélődik az a buta, konzervatív bagázs akik ezt keményen befolyásolják/akadályozzák.
Azzal takarózni hogy régen sem volt, akkor most miért legyen.... annak meg azt üzenem, hogy menjen költözzön ki az erdőre aztán vadásszon az állatokra és boldoguljon egyedül. Ne élvezze a technológia vívmányait. Régen is megvoltak az emberek ezek nélkül.
Komolyan döbbenet hogy a realitás az, hogy még évek múlva se biztos hogy lesz videóbíró. Talán még megélem...
A legcsóróbb topligás csapatnak is lenne erre pénze.
Olyan szinten fejlett a technika már, hogy ez kb kihívásnak abszolút nem nevezhető feladat.
Remélhetőleg hamar lecserélődik az a buta, konzervatív bagázs akik ezt keményen befolyásolják/akadályozzák.
Azzal takarózni hogy régen sem volt, akkor most miért legyen.... annak meg azt üzenem, hogy menjen költözzön ki az erdőre aztán vadásszon az állatokra és boldoguljon egyedül. Ne élvezze a technológia vívmányait. Régen is megvoltak az emberek ezek nélkül.
Komolyan döbbenet hogy a realitás az, hogy még évek múlva se biztos hogy lesz videóbíró. Talán még megélem...
http://index.hu/sport/kezilabda/2015/12 ... ta_a_golt/
Itt egy kicsit máshogy van előadva.
Én is a videóbíró mellett vagyok, engem egy kcsit sem zavarna, ha lassítaná a játékot. Engem az idegesít, amikor valaki úgy adja elő, mintha akármelyik falusi alkesz is kiszúrná az 5 centin múló leshelyzeteket, meg csak a hatodik lassított visszajátszásnál látható kontaktot.
Itt egy kicsit máshogy van előadva.
Én is a videóbíró mellett vagyok, engem egy kcsit sem zavarna, ha lassítaná a játékot. Engem az idegesít, amikor valaki úgy adja elő, mintha akármelyik falusi alkesz is kiszúrná az 5 centin múló leshelyzeteket, meg csak a hatodik lassított visszajátszásnál látható kontaktot.
- András93
Ha jól vettem ki, nem csak a bírákat rúgták ki, de a videórendszert is.
Szóval emberi mulasztás miatt a rendszer rossz.nso.hu írta:A férfi világbajnokságon és a női világbajnokság első napjaiban sikeresen működő Video Proof System használatát a torna további részében nem engedélyezzük, mivel az eset rámutatott, hogy nem lehet százszázalékosan kizárni a hibát.
![Puszi :-*](./images/smilies/kiss.gif)
erre mond azt hogy nem érdemelték megCS0ki írta:És miután pár hónapon belül az összes profi bíró elfogyna, akkor ki vezetni a meccseket, Te?én meg eltiltanám az összes sporit ha elfúj egy meccset vagy elnéz 1-2 tizit.
A lenti cucc meg nálam sem fér bele, amellett, hogy a rúgó is észrevehette volna talán.
bocs az offért. de ez pont a beszélgetéshez jött.
nem érdekel. én már rég a videobíró mellett vagyok, mert így semmi értelme. gyakorlatilag messi kezes gólja az espanyol ellen jöttem rá hogy a sporik itt max a video után hozhatnának végleges döntést. lehet itt félidőnkénti 2-2 sasszemet kérni akár vagy más megoldás de ez a szabad kéz a bíróknak régen rossz. amig övrebők szabadon szaladgálnak és röhögnek bele másnak az arcába...
És miután pár hónapon belül az összes profi bíró elfogyna, akkor ki vezetni a meccseket, Te?én meg eltiltanám az összes sporit ha elfúj egy meccset vagy elnéz 1-2 tizit.
A lenti cucc meg nálam sem fér bele, amellett, hogy a rúgó is észrevehette volna talán.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kicsit belegondol az ember, más szemszögből látja az esetet és elgondolkodik.sentry írta:Szerintem az ilyen hipotézisek csak feszültség generálásra jók
![Nem biztos :kivagyhe:](./images/smilies/unsure.gif)
Mindenki látta, reklamáltak is.. Ezért kellett volna ballábbassal rúgatni, nekik büntetőnél nekik "nincs közük" ahhoz a területhez.palesz77 írta:De a lovo jatekos nem lat jol amugy vagy mi?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
De a lovo jatekos nem lat jol amugy vagy mi? Kapus akkor szedte szet a fuvet, amikor a labda meg az o kezeben volt. Amikor meg lerakom a labdat csak meg nezem milyen a talaj.. Itt meg meg azt se lehet mondani, hogy jol be is takarta, mert lathatoan szet volt cseszve a fu.. Persze nem szep dolog meg minden, de nem ertem ezt hogy nem vette eszre.
Szerintem az ilyen hipotézisek csak feszültség generálásra jók. Az életben hány "mi lenne/lett volna ha .." mondatod lehet generálni? Mi értelmük? (Persze a tervezés vagy prevenció hasonló dolgok ezek alól kivételek. De az élet sztochasztikus úgysem lehet megjósolni. Ezt a "buta" kérdésed sem)kelemen.istvan írta:Kivancsi lennek, hogy ha a real ily modon nyerne 11es parbajban a bl dontoben, akkor ki maradna objektiv a temaban?
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Navas ilyenek nélkül is megfogja a tizenegyest, neki mindegy
![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
Kivancsi lennek, hogy ha a real ily modon nyerne 11es parbajban a bl dontoben, akkor ki maradna objektiv a temaban?
![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
Szerintem ez is a fair play része. Az ilyen csibészségek (ennél durvább jelzőt használnék, de nem ide való, hanem kocsmába) maradjanak meg a primitív (elnézést, de ez jellemző) mennyei megyei legalsóbb osztályaiban. Ez nem profi ligás viselkedés.... okádék.
Persze ugyan így a kis sunyi viselkedések (Diego Costa és társai) illetve a színészkedések stb.
Én is eltiltanám pár meccsre, csak hogy érezze a törődést...
Persze ugyan így a kis sunyi viselkedések (Diego Costa és társai) illetve a színészkedések stb.
Én is eltiltanám pár meccsre, csak hogy érezze a törődést...
- ikelemen5
En pedig ballabassal rugattam volna.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
én meg eltiltanám az összes sporit ha elfúj egy meccset vagy elnéz 1-2 tizit. ha libalegelőn játszanak ott is ilyen szar lehet a tizipont. át kell nézni a rúgónak, meg kell taposni. ezek a kis csínyek nálam simán benne vannak.rashidm írta:Az ilyeneket is eltiltanám vagy 5 meccsre. Ezt felfoghatjuk csalásnak is. Elég gáz, ha valaki csak így tud nyerni...sebydani írta:ne már![]()
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én csak a kapus "alakítását" láttam, arra értettem. De a műesésre is mehetne ennyi.Realista24 írta:A műesésre gondolsz, ami miatt a büntető volt?