OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
Ennyi erővel bárki kaphatta volna innen a fórumról is
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Merkel lett az év embere a The Time magazinnál. Talán kicsit meglepő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Milliomos leszel, vagy hajléktalan a jövő társadalmában? | VS.hu
Baromi jó és érdekes mini dokumentumfilm a tech világából... kicsit sötét, de legalább bemutatja, hogy nem csak habos torta a startup/tech világ, és mennyire is kemény valójában.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahol sejtettem én ezt, csak k_rvajól előadták sokan ezt a strartup dolgot. Igazából hányinger fogott el és sok-sok gondolat kering a fejemben, kérdések amikre nem ad választ a film. Igazából örülök hogy nem ez a terület (tech/info) ami vár engem, és szerintem nagyon rossz felé megy a világ ha ezt követi....
Baromi jó és érdekes mini dokumentumfilm a tech világából... kicsit sötét, de legalább bemutatja, hogy nem csak habos torta a startup/tech világ, és mennyire is kemény valójában.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahol sejtettem én ezt, csak k_rvajól előadták sokan ezt a strartup dolgot. Igazából hányinger fogott el és sok-sok gondolat kering a fejemben, kérdések amikre nem ad választ a film. Igazából örülök hogy nem ez a terület (tech/info) ami vár engem, és szerintem nagyon rossz felé megy a világ ha ezt követi....
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pedig gondold el mekkora forradalom ez. Jön majd az X-Faktor powered by Megasztár, RTL Híradó powered by Tények, Szombat esti láz powered by Felszálott a páva.h3x0r írta: Maga a musor egyaltalan nem erdekel, inkabb arra lennek kivancsi, hogy ki talalta ki az indominus rex, mechagodzilla parost.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
AKi érti a videóösszevágás művészetét aka Movie maker, és van is szabadideje,az küldjön egy privátot pls.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- P. Krisz
Ki más mint maga Philosoraptor .h3x0r írta: Maga a musor egyaltalan nem erdekel, inkabb arra lennek kivancsi, hogy ki talalta ki az indominus rex, mechagodzilla parost.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
Maga a musor egyaltalan nem erdekel, inkabb arra lennek kivancsi, hogy ki talalta ki az indominus rex, mechagodzilla parost.RTL-es közlemény
--
BRÉKING: AZ RTLII-N INDUL JÖVŐRE A „VALÓVILÁG POWERED BY BIG BROTHER”
Az RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a világszinten is fogalomnak számító Big Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven.
Az RTLII létrehozza a reality-k Indominus rexét, Mechagodzilláját, egy teljesen új fogalmat a valóságshow-k történetében. A ValóVilág márka eddig hét sikeres évadon van túl, míg a Big Brother eddig két szériát könyvelhetett el Magyarországon. A nézők jövőre egy teljesen megújult és új alapokra helyezett valóságshow-t láthatnak, ugyanis a Big Brother licenszére építkezve, ValóVilág márkanév alatt indít reality-t a csatorna. Egy dolog azonban nem változik: olyan jelentkezőket várnak a műsor készítői, akik nagybetűs KARAKTEREK.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Berlin - Egyiptom
Bombafenyegetés miatt szállt le egy utasszállító Ferihegyen, a repülőgépet két vadászgép kísérte a leszálláskor. Nem volt bomba a gépen, derült ki az átvizsgálás után.
Bombafenyegetés miatt szállt le egy utasszállító Ferihegyen, a repülőgépet két vadászgép kísérte a leszálláskor. Nem volt bomba a gépen, derült ki az átvizsgálás után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs. Azok a mezek az aliexpressrol jöttek.Aroninho írta:Régebben volt itt egy bejegyzés/oldal a madridomon (talán még fent is volt linkje), ahol mezrendeléssel kapcsolatban voltak infók. Nem találom most, valaki tudna segíteni? Vagy ez a "régi" oldalon volt még/nincs most már ilyen?
Köszi előre is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Aroninho
- Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma
Régebben volt itt egy bejegyzés/oldal a madridomon (talán még fent is volt linkje), ahol mezrendeléssel kapcsolatban voltak infók. Nem találom most, valaki tudna segíteni? Vagy ez a "régi" oldalon volt még/nincs most már ilyen?
Köszi előre is
Köszi előre is
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Na megcsináltam ezzel a programmal a tisztítást,viszont most ugye fogalmam sincs hogy melyik kéne..
AMD Radeon 6650M
Amd Radeon(TM) HD 6520G
Ez a két kártya van benne.
Hol a fszba találok hozzá drivert,és melyiket töltsem le?
AMD Radeon 6650M
Amd Radeon(TM) HD 6520G
Ez a két kártya van benne.
Hol a fszba találok hozzá drivert,és melyiket töltsem le?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
FM rengeteget crashelt,már nem tudtam vele játszani se gyakorlatilag,max 1 meccs és bumm.
Olvasgattam hogy mi lehet a bibi,aztán arra jutottam hogy vidikártya driver.
No neki lendültem,volt egy program az AMD-n amit elvileg ha letöltesz utána az megnézi hogy melyik driver kell neked,és letölti.
Na nekem egy kalap szart töltött le,most kicsit jobb,mert csökkentett módba törölgetek,de hát ettől gondolom nem lesz jobb..
Azt nem is tudom hogy melyik kell nekem egyáltalán most..
pübe már csabi írta azt a programot,most kipróbálom!
Olvasgattam hogy mi lehet a bibi,aztán arra jutottam hogy vidikártya driver.
No neki lendültem,volt egy program az AMD-n amit elvileg ha letöltesz utána az megnézi hogy melyik driver kell neked,és letölti.
Na nekem egy kalap szart töltött le,most kicsit jobb,mert csökkentett módba törölgetek,de hát ettől gondolom nem lesz jobb..
Azt nem is tudom hogy melyik kell nekem egyáltalán most..
pübe már csabi írta azt a programot,most kipróbálom!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale