OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Re: OFF
Sziasztok!
Karácsonyra színházjegyet szeretnék ajándékozni a nővéremnek a Nemzeti Színházba és lenne pár kérdésem. A Szinbád és a Don Quijote között gondolkodom, valaki látta már valamelyiket? Ha igen mi a véleményed? Illetve még sosem voltam, úgyhogy az is kérdésem, hogy pl. az első sor mennyire gáz, vagy melyikek a legjobb helyek?
Karácsonyra színházjegyet szeretnék ajándékozni a nővéremnek a Nemzeti Színházba és lenne pár kérdésem. A Szinbád és a Don Quijote között gondolkodom, valaki látta már valamelyiket? Ha igen mi a véleményed? Illetve még sosem voltam, úgyhogy az is kérdésem, hogy pl. az első sor mennyire gáz, vagy melyikek a legjobb helyek?
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
http://www.police.hu/hirek-es-informaci ... u-jarmuvek
Feketén-fehéren.
Feketén-fehéren.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Hát, azért nehezen hiszem, hogy az ilyen egyszerű...Sőt, biztos, hogy nem, jobb lenne utánanézni a szabályoknak, pár papír biztosan kell róla.Használhatod.
Esetleg ha megállítanak,megmondod hogy az ismerősöd hazajött egy kicsit és most te használod..Ennyi.
Minden papír rendben van,semmi probléma nem lehet vele.
Viszont a biztosítás általában egy évre annyi Németbe mintha átíratnád..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok netpincérre van valakinek aktuális kuponja?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Használhatod.shoota írta:Valakinek van tapasztalata külföldi rendszámú autókkal? Mik most a jogszabályok erre vonatkozóan? Ha egy ismerősöm Németországban vesz egy autót és minden az ő nevén van (német állampolgár is, van saját lakása kint), akkor én itthon német rendszámmal használhatom azt huzamosabb ideig vagy felejtős?
Esetleg ha megállítanak,megmondod hogy az ismerősöd hazajött egy kicsit és most te használod..Ennyi.
Minden papír rendben van,semmi probléma nem lehet vele.
Viszont a biztosítás általában egy évre annyi Németbe mintha átíratnád..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- shoota
Valakinek van tapasztalata külföldi rendszámú autókkal? Mik most a jogszabályok erre vonatkozóan? Ha egy ismerősöm Németországban vesz egy autót és minden az ő nevén van (német állampolgár is, van saját lakása kint), akkor én itthon német rendszámmal használhatom azt huzamosabb ideig vagy felejtős?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Brit tudósok megállapították, hogy 10 férfiből 6, az 4.palesz77 írta: akkor megnyugodtam :Đ
Ezek a brit tudósok rohadtul ráérhetnek, amennyi ökörséget vizsgálnak folyamatosan..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ezen gondolkodtam épp most. Szerintem megvárom, hogy kiutazzak (jan. 16), és utána oda rendelem majd, ha addig nem találok mást.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
És ha egyből Norvégiába kérnéd a kiszállítást? vagy nincs fix címed ott?peti_madrid írta:Rendeltem ma az amazonról egy SOL Republic Tracks fejhallgatót, viszont sajnos tok nem jár hozzá. Esetleg valakinek van valami tippje, hogy hol érdemes szétnéznem ez ügyben? Vagy maradjon az eBay?
Az eBay-jel az a baj, hogy mire megjönne a cucc, addigra már nem leszek itthon, annak meg úgy nem lenne sok értelme, hogy utánam küldje anyám Norvégiába, ha megjött a postával.
Előre is köszi a válaszokat.
SZERK: KAK
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Rendeltem ma az amazonról egy SOL Republic Tracks fejhallgatót, viszont sajnos tok nem jár hozzá. Esetleg valakinek van valami tippje, hogy hol érdemes szétnéznem ez ügyben? Vagy maradjon az eBay?
Az eBay-jel az a baj, hogy mire megjönne a cucc, addigra már nem leszek itthon, annak meg úgy nem lenne sok értelme, hogy utánam küldje anyám Norvégiába, ha megjött a postával.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
De ez nem egy kitüntetés, az, akit itt megválasztanak, az nem egy követendő példakép, hanem a világ eseményeire befolyással bíró ember. Így pedig talán csak azért megkérdőjelezhető egy ISIS vezér második helye, mert miért nem első...
- sebydani
Én ezt értem, el is fogadom de én akkor sem tüntetném fel ilyen "példaként",legyen bármilyen rendszere is ennek a díjnak. Nyilván ez csak az én véleményem .
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ahogy volt Time-nál év embere is, akárcsak Hitler vagy Sztálin(kétszer)...Az "év embere" díjnál talán mindenki valami "pozitív hőst" várna, nem ezt. Bár ha Jasszer Arafat béke nóbel díjat kaphatott, akkor ezen sincs mit csodálkozni...
Az meg egy dolog, hogy ki mit "vár", a saját díja egy magazinnak a saját rendszerük alapján.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Az "év embere" díjnál talán mindenki valami "pozitív hőst" várna, nem ezt. Bár ha Jasszer Arafat béke nóbel díjat kaphatott, akkor ezen sincs mit csodálkozni...Nem ertem mi ezzel a problema. Ez a szavazas arrol szol, hogy ki volt az az ember, csoport, eszme vagy targy, amely akar pozitiv, akar negativ iranyba, a legjobban befolyasolta az ev esemenyeit.
Az egesz 2015-os ev a gorog valsagrol, a menekultekrol es az ISIS-rol szolt. Ezek utan nem meglepo, hogy a ket leginkabb erintett fel, Europa es az ISIS elso embere vegzett az elen.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- h3x0r
Nem ertem mi ezzel a problema. Ez a szavazas arrol szol, hogy ki volt az az ember, csoport, eszme vagy targy, amely akar pozitiv, akar negativ iranyba, a legjobban befolyasolta az ev esemenyeit.sebydani írta:http://time.com/time-person-of-the-year ... -baghdadi/Realista24 írta:Merkel lett az év embere a The Time magazinnál. Talán kicsit meglepő.
Most komolyan ez az ember a Time magazinnál a 2.?! EZ?
Az egesz 2015-os ev a gorog valsagrol, a menekultekrol es az ISIS-rol szolt. Ezek utan nem meglepo, hogy a ket leginkabb erintett fel, Europa es az ISIS elso embere vegzett az elen.
- sebydani
http://time.com/time-person-of-the-year ... -baghdadi/Realista24 írta:Merkel lett az év embere a The Time magazinnál. Talán kicsit meglepő.
Most komolyan ez az ember a Time magazinnál a 2.?! EZ? Látom még esélyes volt Donald Trump és Caitlyn Jenner Hát nem ezzel az élménnyel akartam menni zh-t írni Ennyi elvetemült hülyét. Megérett a világ a pusztulásra.
Jövőre ki kapja vajon, az ISIS katonák?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ha egy kis EB önkénteskedés érdekelne valakit, akkor Nice-be meg Lens-ba még van pár óra a határidőig
volontaires.euro2016.fr
volontaires.euro2016.fr