BBeno írta:1. lehet hogy fogalma sem volt róla hogy az a 3. sárga lapja a kupában.
Nehogy már ne tudjon, mert az agyam eldobom... A szaros mennyei megyeiben mindig is tudtam, hogy mikor játszhatok, meg mikor nem. Pedig ha valaki, akkor én nem vettem elég komolyan.
BBeno írta:2. azon a meccsen estek ki a kupából így nem szólt neki akkor senki valszeg hogy majd jövőre figyelj oda mert nem játszhatsz az első meccsen.
Te feltételezed, hogy nem szólt senki, amit amúgy nem tudok elképzelni. De ha nem is szólt volna, akkor is tudnia kéne, hogy mi merre, hány méter.
BBeno írta:3. még ha tudott is arról hogy van neki 3 sárgája lehet hogy a szabályt nem ismerte hogy eltiltást ér.
Ha ennyivel nincs tisztában, akkor ott is bajok vannak. Már ha csak visszanézi a meccset, akkor is rá kell jöjjön, mert vagy ki is írják, de ha más nem, a kommentátor megjegyzi.
BBeno írta:4. ha mindenről tudott tavaly. akkor is akkora felhajtás volt körülötte idén nyáron hogy ezeket mind elfelejthette és most meg annak is örült hogy nevezve van, nem hogy még azon gondolkozzon hogy hány sárgám is volt tavaly nekem a kupában...
Mi volt az a nagy felhajtás? Ilyen akkor sincs, hogy csak úgy elfelejted, hogy el vagyok tiltva, meg hogy nem tudok róla. Hát alapból róla van szó, érted. Szerintem ez teljesen egyértelmű kéne legyen, hogy tudom magamról, hogy eltiltott vagyok-e vagy nem. Ezért nálam Ő a fő bűnös. Persze nem kell ezzel egyet értened. Mert igazad van, hogy Benítez is hibás, csak furcsa volt, hogy mindent rá hárítasz, Cheryshev-et meg "felmented".
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero