De,elolvastam,akkkr ezek szerint az a szentirás.Aki meg nem èrt egyet a nagy Mettyuval,dogoljon meg.Igen,foci volt,folyt a labda,jol ment a bugi,csak jott egy serulèsi hullám,kiesett egy pár kulcsember,aztán annyi volt.Okostoni meg kirugta az olaszt,ahhelyett hogy hagyta volna dolgozni.De ha nektek Mou focija kell,akkor keressetek más csapatot.Lehet ArjenMagicRobbenen röhögni, de mindenben igaza van, abban pedig nagyot tévedsz, hogy volt foci. Pont ma írtam egy hosszú hsz-t az "Értékeld..." topikban, olvasd el, és talán megérted.
Nem azt mondom hogy Ancelottinak nem voltak becsipodesei,de hogy Mourinhot vissza...szaros ormester volt csak,nem tábornok.
Nem gyenge sarkitás.Amugy sem Ancelottira voltam kihegyezve,hanem Moura.Kár, hogy kevesen vannak, akik ezt megértik. A többségnél a 10.-kel leszállt a rózsaszín köd, és abszolút szakmaiságot nélkülöző indokokkal védik Ancelottit.
De ha már Carlo,rendesen bele voltál betegedve mikor ment vele a szekèr,szoval elhiszem hogy most kicsit jobban vagy,hogy megint lehet baszogatni,amolyan kreált "szakmai" magyarázatokkal.