Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Re: Bajnokok Ligája
Pep szerintem is Citybe megy, legfőképp Begiristain miatt.
Mou pedig, ha a holland "zseni" vesszőfutása folytatódik, akkor megy a Unitedbe.
Mou pedig, ha a holland "zseni" vesszőfutása folytatódik, akkor megy a Unitedbe.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A Chelsea szurkolóinak biztos fájna, de kétlem, hogy ez JM-ot megakadályozná bármiben is. Mourinhónak a MU egy megszerzendő trófea, soha nem titkolta, hogy egyszer leülne a csapat padjára. Jelenleg nagyon adná magát a dolog, a portugál immáron szabad, LVG alatt meg erősen inog a pad. A nagy kérdés, hogy Guardiola melyik angol csapatnak ígérkezett el, mert ha a MU az, akkor JM bukta a melót, ha nem...Mondjuk azzal mennyire odaszúrna Abramovicsnak, meg mondjuk az egész Chesea szurkolói tábornak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pep City elvileg. Legalábbis ma fixen dealnek olvastam.Remy írta:Pep - MU
Mou - PSG
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pep - MU
Mou - PSG
Mou - PSG
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mondjuk azzal mennyire odaszúrna Abramovicsnak, meg mondjuk az egész Chesea szurkolói tábornak.torjack írta:Naná, megvárja míg kirúgják LVG-t. A hollandnak is lassan lefő a kávé.dannen írta:pár órája már jött a hír, hogy visszautasította a romat
Bár egy részüknek kb mindegy, mert annyira vak, és szerelmes az egyik részük Moruinhoba, hogy ha kiesnek a PL-ből akkor is azt mondják, ő a legjobb edző a világon, zseni, stb.
Félelmetes, hogy egyes emberek, hogy tudnak isteníteni így egy embert (legyen az bárki), mint valami vallási vezetőt. Pedig a klub mindig több lesz mint egy játékos, vagy egy edző. Persze sokat köszönhet egy-egy játékosnak vagy edzőnek egy klub, de azért ne hogy a nyúl vigye a puskát...
Témánál maradva: Nem hiszem hogy a Rómába menne, előbb nézem ki belőle az MU-t, vagy egy másik gazdag klubot. De ha Moruinho ha Garcia lesz az edzője februárban-márciusban a Rómának, illene verni őket...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Naná, megvárja míg kirúgják LVG-t. A hollandnak is lassan lefő a kávé.dannen írta:pár órája már jött a hír, hogy visszautasította a romat
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
napasztmek. meg utobb kiejt minket a BLbol
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A portugál tréner kijelentette, hogy nem akar várni az új szezon kezdetére és már most munkába állna, az AS Romával pedig már meg is kezdték a tárgyalásokat a csapat átvételéről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De nem fogják.Rudi Garcia átèrtèkelte az utobbi idoben azt a felfogást,a sok laska gol megviselte,a san paoloban azèrt már látszott ez,le is ikszeltek talán a legjobb formában levo olasz csapattal.Nyerhettek is volna akár.HA felvállalják azt a játékot amit a Barca ellen is.
Ennek ellenère,ha feljavulunk meg lesz,de ha nem,akár ki is eshetunk.Mindegy,február messze van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként srácok, messze még a kövi BL meccs kitudja addig mi lesz, a Róma pedig a legkevésbé olasz módon játszó csapat, tehát nektek valszeg ideálisak lesznek, mert kinyílnak mint a tubarózsa. Én külső szemmel azt gondolom, hogy igenis bucira lesznek verve, HA felvállalják azt a játékot amit a Barca ellen is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az utolsó szó akkor megvolt mindenkinél, ha jól látom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Felejtsük, mert nagyon nem egy hullámhosszon vagyunk...miro írta:Felejtsük el viszont egymást innentől,egyszerűbb úgy az élet.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Miért,nyertünk ellenük?M1Ö írta:
Én sem hősködni járok ide, Te kezdted el itt nyomni a dumát, hogy majd jön egy Sevilla vagy Villarreal szintű csapat, aztán kiesik a csapat...
Pontosan ezt írtam a Malmö meccs után,idézem magam:M1Ö írta:Meg Te írtad le nagy mellénnyel, hogy Te megmondtad, a Malmö meccsen is, hogy minek örülünk a gálának, mikor ez csak egy Malmö.
" Majd most hétvégén kell hősnek lenni,nem a Malmö ellen.. "
Nyertünk hétvégén?
Ezek mind igazak ránk is.Gyengék vagyunk,közelében nem vagyunk egy jó csapatnak.Illetve fellángolások vannak Benzemánál,de amúgy nálunk se döntött el még senki derbit,ja de,Nacho.M1Ö írta:
Neked mik azok a nagy érvek? Leírtam én is, hogy semmi sincs rendben a csapat háza táján, de így is simán tovább kell menni. Gyenge ez a Roma, közelében sincs egy Juvénak. Nincs olyan játékosuk, aki eldönthetne egy ilyen meccset, csapatként sem annyira jók. Láttam őket idén többször is, a gyenge olasz bajnokságban is csak szenvednek.
Továbbra is az igazán nagy probléma a mi formánk,nem a Romáé.M1Ö írta:
Ez meg mára már csak egy berögződés. Ez már csak a Juve-re igaz, a Roma-ra semmiképp.
Milyen érv az ami igaz ránk már 4 hónapja?M1Ö írta: Ez milyen érv? Ennyi erővel akkor addigra lehet megsérül Keylor, Ramos, Varane, Modric, Kroos, James, CR, Benzema és kiállunk a Castilla-val.
A Barca-Real az Barca-Real,Sevillába menni is nagy dolog,vagy akár a győzelem kényszer ha a Barca bukott.M1Ö írta: Ez igaz. De a BL az csak BL. Ha szar játékkal is, szerencsével is, de csak jól jöttünk ki a 2 PSG meccsből. Egy sokkal erősebb PSG ellen, még a csoportkörben.
Az Atletico-Real szintén nagy dolog,sikerült valamelyik?
PSG meccsből indulsz ki,ami megint csak nem rajtunk múlt..
Szerintem semmi haszna nincs idén,ez így van.M1Ö írta:
Az Illarra-s hasonlatot Kroos-ra lehet, hogy nem pont Te írtad. De Te is azon az oldalon vagy, akik nem látják a hasznát és lehúzod, hogy idén semmi. Ami félig jogos, mert tényleg nem az igazi, de még így is előrébb vagyunk vele, mint Casemiroval. Akit meg magasztaltál, hogy milyen patent, mert ütközik, meg kell egy ilyen játékos a pályára. Igen, láttuk a hétvégén is.
Szar a rendszer,és hiába fáj,Casermironak több meccse volt jó,mint Kroosnak.
Felejtsük el viszont egymást innentől,egyszerűbb úgy az élet.M1Ö írta: tapsold meg magad...
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én sem hősködni járok ide, Te kezdted el itt nyomni a dumát, hogy majd jön egy Sevilla vagy Villarreal szintű csapat, aztán kiesik a csapat... Meg Te írtad le nagy mellénnyel, hogy Te megmondtad, a Malmö meccsen is, hogy minek örülünk a gálának, mikor ez csak egy Malmö. Szóval nem érzem magam tahónak, de kösz a kitűntetést...miro írta:Én nem hősködni járok ide,a tahóság csak rövid távon és nagyon korlátolt társaságában népszerű, ráadásul kétes babér...
Akkor nem félsz.... Tartasz tőlük, azt hiszed nehéz lesz. Szerintem érthető volt a megfogalmazás.miro írta:Félek? Mitől? Engem nem érdekel azért annyira a Real Madrid hogy ennyire megviseljen.
Neked mik azok a nagy érvek? Leírtam én is, hogy semmi sincs rendben a csapat háza táján, de így is simán tovább kell menni. Gyenge ez a Roma, közelében sincs egy Juvénak. Nincs olyan játékosuk, aki eldönthetne egy ilyen meccset, csapatként sem annyira jók. Láttam őket idén többször is, a gyenge olasz bajnokságban is csak szenvednek.miro írta:Viszont vannak érveim,ellentétben veled,aki csak hajtogatja hogy ez könnyű lesz,mert könnyűnek kell lennie.
Azt írtam, hogy szerencsével összejöhet az elődöntő! Ha szerencsés lesz a következő sorsolás. Nem azt írtam, hogy majd köv. körben megkapjuk a Bayern/Barca/PSG/City egyikét aztán már ott is vagyunk az elődöntőben. De ha egy Wolfsburg, Zenit közül kapnánk valakit, akkor nehogy azt mond már, hogy ki is esnénk és nem lenne lehetőségünk az elődöntőre....miro írta:Majd gyakorlatilag betoltad a csapatot az elődöntőbe.
Ez meg mára már csak egy berögződés. Ez már csak a Juve-re igaz, a Roma-ra semmiképp.miro írta:-Olasz csapat. Sosem jó dolog megkapni őket egyenes kiesésben,mert ha jól sikerül az első meccsük akkor darabokra törik a másodikat úgy hogy semmi üteme,ritmusa nem lesz,ez meg nekünk nem jó.
Ez milyen érv? Ennyi erővel akkor addigra lehet megsérül Keylor, Ramos, Varane, Modric, Kroos, James, CR, Benzema és kiállunk a Castilla-val.miro írta:-Sérülések. Eddig is sok volt,ha megint leesik egy Luka vagy Ramos,esetleg Benzema,megint csak meleg a pite.
Ez igaz. De a BL az csak BL. Ha szar játékkal is, szerencsével is, de csak jól jöttünk ki a 2 PSG meccsből. Egy sokkal erősebb PSG ellen, még a csoportkörben.miro írta:-A legnyomósabb pedig az hogy volt eddig 6 rangadónk ( Sevilla,Villarreal,Barca,PSG2x,Atletico) és ebből a PSG-t vertük meg 1:0-ra,ha láttad a meccset akkor ott is lehetett volna a félidő legalább 2,de inkább 3 a PSG-nek.( Ezek tények,nem mártírkodás.)
A többin pontokat vesztettünk,a játékképéről nem is beszélve.
Én úgy gondolom,hogy egy Roma,a mai állást nézve igen is nagyon nehéz meccs lesz nekünk.
Már pedig azért,mert erősebb csapat ellen egyáltalán nem tudunk könnyű meccset játszani,illetve mert semmi koncepció nincs.
A Roma más kávéház, akárhogy csűröd csavarod. Abból a gyenge csoportból éppen csak, hogy továbbjutottak, meg kaptak 16 (!!!) gólt! Egy oda-visszavágós meccsen nem szabad, hogy gondot okozzanak.miro írta:Továbbjutást szeretnék nyilvánvalóan,de 2 hónap rengeteg idő,láthattuk tavaly is mennyit változtunk,vagy mennyit a Barca.
Az Illarra-s hasonlatot Kroos-ra lehet, hogy nem pont Te írtad. De Te is azon az oldalon vagy, akik nem látják a hasznát és lehúzod, hogy idén semmi. Ami félig jogos, mert tényleg nem az igazi, de még így is előrébb vagyunk vele, mint Casemiroval. Akit meg magasztaltál, hogy milyen patent, mert ütközik, meg kell egy ilyen játékos a pályára. Igen, láttuk a hétvégén is.miro írta:Mint pl Illara,vagy hogy lehetetlen továbbjutni.
tapsold meg magad...miro írta:Esetleg ha nem sikerül normális hangnemben válaszolni,nem is kell elküldened,vagy ha igen,akkor a jövőben az én hszeimre ne reagálj,mert én nem fogok a tiédre,hiába kérdezel vissza stb. tudom nem érdekel,csak megóvlak attól hogy fölösleges energiát fektess bele.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Hát ez nagyon kemény.NAjó ezen kiégtem, Arsenal-Barca
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bárcsak kiesnénk... mondanám,ha jobban utálnám Benitezt mint amennyire szeretem a csapatot. De barki is az edző,ilyet nem tudok kivanni. Pedig egyertelmuen az edzo a hibas,teves dontesek tomkelege,megspekelve nehany vezetosegi dontesekkel es amatorkodessel.
Amit mostanaban jatszunk,azzal ki fogunk esni egy Rlma szintu csapat ellen.
Amit mostanaban jatszunk,azzal ki fogunk esni egy Rlma szintu csapat ellen.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Telóm nem igazán jó,szóval az előzőért bocsi.M1Ö írta:
Játszhatod itt magad, meg vigyoroghatsz, hogy szerinted nem tudok értelmezni... De azt írtad, hogy itt már mindenki elődöntőről beszél, te meg félsz már a Romatól is, meg kapunk egy Sevilla, Villarreal szintű csapatot, azt' annyi! Akkor miről beszélsz? Nem írtad le konkrétan, hogy lehetetlen, csak mártírkodsz itt, hogy még a középcsapatok is nagy falatnak számítanak...
Viszont nem tudom mi a bajod velem,de vegyél vissza a lendületből,Én nem hősködni járok ide,a tahóság csak rövid távon és nagyon korlátolt társaságában népszerű, ráadásul kétes babér...
Félek? Mitől? Engem nem érdekel azért annyira a Real Madrid hogy ennyire megviseljen.
Viszont vannak érveim,ellentétben veled,aki csak hajtogatja hogy ez könnyű lesz,mert könnyűnek kell lennie.(?) Majd gyakorlatilag betoltad a csapatot az elődöntőbe.
-Olasz csapat. Sosem jó dolog megkapni őket egyenes kiesésben,mert ha jól sikerül az első meccsük akkor darabokra törik a másodikat úgy hogy semmi üteme,ritmusa nem lesz,ez meg nekünk nem jó.
-Sérülések. Eddig is sok volt,ha megint leesik egy Luka vagy Ramos,esetleg Benzema,megint csak meleg a pite.
-A legnyomósabb pedig az hogy volt eddig 6 rangadónk ( Sevilla,Villarreal,Barca,PSG2x,Atletico) és ebből a PSG-t vertük meg 1:0-ra,ha láttad a meccset akkor ott is lehetett volna a félidő legalább 2,de inkább 3 a PSG-nek.( Ezek tények,nem mártírkodás.)
A többin pontokat vesztettünk,a játékképéről nem is beszélve.
Én úgy gondolom,hogy egy Roma,a mai állást nézve igen is nagyon nehéz meccs lesz nekünk.
Már pedig azért,mert erősebb csapat ellen egyáltalán nem tudunk könnyű meccset játszani,illetve mert semmi koncepció nincs.
Továbbjutást szeretnék nyilvánvalóan,de 2 hónap rengeteg idő,láthattuk tavaly is mennyit változtunk,vagy mennyit a Barca.
Annyira megkérlek,hogy ne láss bele a szavak közé,ne írj mást,hanem ha megnyomod az idézet gombot,akkor arra válaszolj amit írtam,ne arra amit még gyakorlatilag akartam,meg stb. Mint pl Illara,vagy hogy lehetetlen továbbjutni.
Esetleg ha nem sikerül normális hangnemben válaszolni,nem is kell elküldened,vagy ha igen,akkor a jövőben az én hszeimre ne reagálj,mert én nem fogok a tiédre,hiába kérdezel vissza stb. tudom nem érdekel,csak megóvlak attól hogy fölösleges energiát fektess bele.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mourinhoval is szerintem kb. hasonló a szitu mint Benitezzel, páran már kezdtek aláásni, az is igaz, hogy ő teljes szabadkezet kapott, de már nem lehet látni a csapatában azt a tüzet ami volt 10 éve Lampardékban vagy pár éve az Interben. Bukott ügy ez már neki.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Egy cseppet sem sziporkázott, de ők nyerték a csoportot, a Párizsnak pedig - a Real sérültjeinek tükrében - csak nyerni kellett volna, de még sem tették meg. Ebből nekem még mindig az jön le, hogy gyenge forma ide, gyenge forma oda, a Chelseaben még így is jobban ott lehet az x, mint a franciákban. De őszintén kívánom, ne legyen igazam, és essenek ki Mourinhoék a francba.MesQueUnClub írta:Miért, a Chelsea abban a hígf csoportban annyira sziporkázott? Hagyjuk már, toronymagasan kellett volna (elméletileg) nyerniük, ehelyett éppenhogy nem estek onnan ki...alexoxladjackoxi írta: A Párizs a favorit, de nem írnám le ezt a Chelseat. Valamiért érzek a Chelsea-ben egy kisebb fajta meglepetést. Kevésbé tartom lúzer csapatnak, mint a PSG-t. Számomra a csoportkör tökéletesen megmutatta, hogy a PSG még nem tagja a legszűkebb elitnek. Hazai pályán nem bírták megverni (sőt nem is akarták/merték) a sérültekkel tele tűzdelt Realt? Kislány módjára játszottak... Ne értsetek félre, nincs különösebb bajom velük, de nem tartom őket elég egységes, jó csapatnak ahhoz, hogy a BL-ben igazán komoly tényezők legyenek.
- András93
Az égvilágon semmit nem számít már, hogy hogyan jutottak tovább, pláne, ha kiejtik a PSG-t. Ami nem volna azért olyan nagy meglepetés.MesQueUnClub írta:Miért, a Chelsea abban a hígf csoportban annyira sziporkázott? Hagyjuk már, toronymagasan kellett volna (elméletileg) nyerniük, ehelyett éppenhogy nem estek onnan ki...