Sammert megnézném edzőként azért...
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. december 16., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 16., szerda 21:06
At Bayern, though, the situation remains unchanged. The club's sporting director, Matthias Sammer, told Goal on Wednesday: "I don't know how Pep will decide. I cannot say."mia san mia írta:Edmund Stoiber felügyelőbizottsági tag:
"A vezetőedző tudja, hogy szívesen megtartanánk. Ő maga kérte, hogy részletekről csak azt követően tárgyaljunk, ha már befejeződött az őszi szezon. És ez rendjén is van. A vezetőség egy jó vezetőség, akinek van egy B-terve is."
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. december 16., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 16., szerda 20:54
Hetek óta hallani arról, hogy nem hosszabbít, sőt, hónapok óta.Logikusan nézve a dolgot nem fog most távozni, amikor végre összerakta a saját Bayernjét. De jövő héten okosabbak leszünk.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. december 16., szerda 20:52
Nyilván, de ha én írok egy cikket arról, hogy hosszabbít, amit aztán felkap az internet akkor is lehet azt mondani, hogy van rá esély, hogy igaz a hír.MesQueUnClub írta:Válogass, hogy melyik lehet az eredeti.mia san mia írta:Ennek a hírnek kíváncsi lennék a forrására. Minden sajtóorgánum tippelget a sorsával kapcsolatban, egyelőre annyi a tény, hogy jövő héten jelentik be mi lesz vele.De szerintem van rá esély, hogy igaz a hír.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 16., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 16., szerda 19:31
Válogass, hogy melyik lehet az eredeti.mia san mia írta:Ennek a hírnek kíváncsi lennék a forrására. Minden sajtóorgánum tippelget a sorsával kapcsolatban, egyelőre annyi a tény, hogy jövő héten jelentik be mi lesz vele.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. december 16., szerda 19:07
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 16., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 16., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 16., szerda 16:47
Szerintem City, oda tenyleg csak egy jo edzo kene es jo csapat lenne, a Chelseanel most totalis kaosz az oltozo is.. Bar annyi elonye lenne, hogy kidobhatja az egesz keretet, es ujat alakithat ki sajat izlese szerint, de valamiert megis Cityt erzek inkabb. Vagy esetleg MU-t, ha szezon vegere lebognek.Realista24 írta:Pep közölte a vezetőséggel, hogy nem ír alá új szerződést. Tényként kezelik a hírt.
Chelsea? City?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 16., szerda 14:31
Real?Realista24 írta:Pep közölte a vezetőséggel, hogy nem ír alá új szerződést. Tényként kezelik a hírt.
Chelsea? City?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 16., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 15., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 15., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 15., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. december 14., hétfő 0:31
Reálisan, komolyan valaki számított rá, hogy leigazoljuk/hosszabbítunk vele?!dannen írta:ezt nem értem, ha maradni akart volna (és ha jól tudom akart) és mi megvesszük miért ne lett volna maradása?lordgabi írta:egyértelmű volt, hogy nálunk nincs maradása,
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 20:11
Akkor tényleg kijelenthető róla, hogy sérülékeny. Tavaly kezdődött el nála igazán, úgy látszik nem tud kijönni belőle...lestat írta:Reus tuti sérülés.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 13., vasárnap 20:08
M1Ö írta:Nem tudom, hogy nézte-e valaki közületek a Dortmund meccsét, de megsérült Hummels meg Reus? Mert védőt ha nem muszáj nem nagyon szoktak cserélni, Reus-t meg a 43. percben hozták le.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 13., vasárnap 20:07
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem