Ez ha tényleg igaz és egy esetleges baki Benítez állásába kerülne,akkor hétvégén hajrá Rayo.Sajtóhír: Zidane készen áll átvenni a felnőtt csapat irányítását
A jövő szempontjából egyszerűen muszáj.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 17., csütörtök 10:19
Ez ha tényleg igaz és egy esetleges baki Benítez állásába kerülne,akkor hétvégén hajrá Rayo.Sajtóhír: Zidane készen áll átvenni a felnőtt csapat irányítását
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. december 17., csütörtök 10:14
Én is úgy tudom, hogy Olmo a Pérez família csókosa. Aztán a száműzött Pedro Chueca olyan "megbízhatatlan" szakember, hogy azóta is minden játékos hozzá jár maszek ellátásraRealista24 írta: Én úgy tudom, hogy Pérez haverja, mármint a doki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 17., csütörtök 10:04
Én úgy tudom, hogy Pérez haverja, mármint a doki. José úr talán Pérez jobb keze, legalábbis minden komolyabb hír/transzfer mögött ott volt a neve.revolver írta:Az ő nagy spanja Benitez meg talán az orvosi stáb feje is, nem? Ha ő is repülne, talán egy kicsit normálisabb lenne a helyzet a vezetőségben.COPE: A legfrissebb hírek szerint José Angel Sánchez hamarosan elhagyja a Real Madrid vezetőségét.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. december 17., csütörtök 9:52
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. december 17., csütörtök 9:52
Az ő nagy spanja Benitez meg talán az orvosi stáb feje is, nem? Ha ő is repülne, talán egy kicsit normálisabb lenne a helyzet a vezetőségben.COPE: A legfrissebb hírek szerint José Angel Sánchez hamarosan elhagyja a Real Madrid vezetőségét.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. december 17., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: Chris » 2015. december 17., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 17., csütörtök 9:03
A Perez féle logika alapján Mancini/LVG, vagy valami noname brazil/spanyol edző jöhet.lestat írta:Carlo a BM-be??
Akkor viszont nemtudnék most mást.mondani Benitez helyett...márpedig ő tuti menni fog.
Morinho nemkell...Klopp off...Guardiola akkorse kene ha csak o lenne az utolso...nem mintha ő ide vágyna...szerintem ebből Dárdai lesz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 17., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 17., csütörtök 7:46
Hízelgő, hogy sokan azt hiszik, hogy olyan infóink vannak, amik másnak nem, de ilyenről nincs szó, pusztán annyiról, hogy néhány hírrel többet olvasunk, meg esetleg több forrásból.V. Mester 77 írta:Köszönöm Corleone!
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. december 17., csütörtök 6:54
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 17., csütörtök 6:52
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. december 17., csütörtök 2:07
HozzászólásSzerző: Corleone » 2015. december 17., csütörtök 0:57
Korabban irt rola a Marca, hogy mivel Pardeza ota -bar o is csak inkabb a latszat miatt volt -betoltetlen ez a poszt, felmerult, hogy bekene tolteni es tenylegesen kihasznalni a lehetosegeket amiket rejt magaban.. Aki jelolt volt, az a Sevilla sportigazgatoja, Monchi. Az o nevehez fuzodik tobbek kozott Dani Alves, Baptista, Adriano, Kondogbia vagy epp Bacca szerzodtetese..V. Mester 77 írta:Azt, h Te/ti, mint bennfentesek nem tudod/tudjátok-e, h mennyi a valószínűsége a hírnek?Realista24 írta:Mit szeretnél megtudni a híren kívül?
Pérez tényleg akar egy sport igazgatót, és ha igen valóban Mijatovic lenne a célpont? Van- e nagyobb százalékú sansza vmelyik hír résznek? Tudtok valami konkrétumot?
HozzászólásSzerző: Nagy_Fönök » 2015. december 16., szerda 23:48
Várj egy picit! R24 éppen Pérez-el skypeolV. Mester 77 írta: Pérez tényleg akar egy sport igazgatót, és ha igen valóban Mijatovic lenne a célpont? Van- e nagyobb százalékú sansza vmelyik hír résznek? Tudtok valami konkrétumot?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2015. december 16., szerda 23:07
Azt, h Te/ti, mint bennfentesek nem tudod/tudjátok-e, h mennyi a valószínűsége a hírnek?Realista24 írta:Mit szeretnél megtudni a híren kívül?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 16., szerda 20:50
Ezt értem, de mi a kérdés? Mit szeretnél megtudni a híren kívül?V. Mester 77 írta:Írtátok, h Pérez mégiscsak szeretne sportigazgatót és, h tán Mihajlovic az egyik célpont. Erről érdeklődnék.Realista24 írta: Mi a kérdés?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 16., szerda 20:30
Szerintem neki edzoi licence sincsen.Amugy szimpi a fazon.Valdanot jo lenne megfuzni, hogy jojjon edzőnek
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. december 16., szerda 20:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 16., szerda 19:27
babaking írta:DárdaiwZoLee7 írta:
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem