Szép jó napot mindenkinek,
Off: Első hsz, 14-15 éve vagyok Barca drukker, who cares.
On: Gyakran olvasom a régi illetve új oldal fórum hozzászólásait, tisztában vagyok azzal hogy mit lehet elvárni, mi az általános vélekedés. Bár nem mindig kedvező a Barcára nézve amit itt látok, érdekel hogy a Madrid szurkolói hogy látják a dolgokat.
Az átigazolásokat azonban valamiért nem tudom hova tenni. Beckham óta láthatjuk hogy a két klub brutális összegeket költ játékosra, egy ilyen kimutatás szerint kb 300 millióval költöttetek többet. Miért kell azonban azon meglepődni hogy ha kell megvesszük mi is a legjobbakat? Szerintem egyértelmű hogy ebben a két klubban akar a legtöbb zsugás gurítani, illetve ennek a két csapatnak van a legjobb kerete a világon. Miért az az általános vélekedés hogy mi csak nevelhetjük a tehetségeket?
Következő pont: Összegek. Beismerem hogy AJÁNLATTÉTELNÉL szoktunk sóherkedni. Először jött az hogy mi 20-30-ért megvettük Neymart, szennyoldalak hozták le. Miért titkolná el a klub hogy mennyiért vettük? Ott van, 57 millió, megírta a hivatalos oldal. Az hogy a Punto Pelota - akit a klub beperelt és ki van tiltva a Camp Nouból - 200-t ír, attól még nem kell elhinni. Maximum annyi szokott lenni kozmetikázva hogy a szalagcímben az van hogy Fabregas 29 milllióba került, és a hír többi részében 29+5 van, illetve hogy Villa 5.1-be, mikor valójában 2.1+ egyéb részletek.
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy ez miért téma, ahogy shutter is írta annyi részlet van, nem lehet feketén-fehéren kinyílvánítani hogy XY-t 10 millió veszteséggel adtuk el. Henry -27? Lehet, de hogy mit adott a klubnak az nincs belekalkulálva..