Érdekes a helyzet, Benteke elvileg közel van hozzánk, Bernardért érdeklődünk, és Eriksen érkezése sem elképzelhetetlen.
A dánra mondjuk nem látok sok esélyt, valószínűbbnek tartom, hogy a Dortmundba igazol majd, de a Benteke-Bernard párosnak örülnék.
Továbbá közeledünk a Standard Liége-hez is, azzal a szándékkal, hogy leigazoljuk tőlük a 22 éves ghánai jobbhátvédet, Daniel Oparét, aki a bal oldalon is bevethető.
Opare örül az érdeklődésnek:
"I am flattered by the interest of Spurs. They are a very good team in England I will jump at the chance to join them if they reach an agreement with my current club."
Jöhetne, BAE szerintem megy, Naughtont meg kevésnek érzem.
Assou-Ekottótól megkérdezték, hogy mit gondol Paulinhóról, erre azt válaszolta, hogy fogalma sincs, ki az a Paulinho.
Demes írta:Szerintem a sötétkék HP felirat jobban nézne ki hazain, ez a világos annyira nem jön be.
A sötétkék sem lenne rossz valóban, de szerintem jó ez a világosabb szín, nekem legalábbis eléggé tetszik.
Ja, a kapusmez is király.
Wertz írta:Én örülnék is, ha sikerülne nekik, de reálisan nézve esélytelenek. Vékony a keret és minőségi csatárt sem biztos, hogy tudnak igazolni
Azt azért nem mondanám, hogy vékony a keret, illetve jelen pillanatban talán az, ha a támadórészleget nézzük, viszont oda lesz még minimum egy, de inkább kettő vagy három igazolás.