Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Na a Szeged bl szerepléséről ennyit. Amit Pastor akar játszani, ahhoz nincs meg a játékosállomány, csak néhány esetben, utána meg maradt a Skala-féle szörnyű támadójáték. Innentől marad nekik az egy szegedi rangadó, meg az ehf kupa.
Nem illik.
- ziro4vr
Tőlem is mehet amerre lát, csak a 3as védők is fogynak, Oneto és laluska is kieshet így, bár utóbbit sokáig úgy sem tűrik meg a bírók. Mindenesetre a klub kommunikációja azért hagy némi kívánni valót maga után, kb fórumbejegyzésekből és pletykákból értesülünk, de hátha a háttérben megy még a szervezkedés és azért nagy a csend.
Nem illik.
Ha nem is jön senki jobbátlövőbe akkor is teljesen mindegy, hogy marad-e Laluska vagy sem, mert annyira gyenge. Neki a teljesítménye kimerül annyiban, hogy szépen elüldögél a padon
- ziro4vr
Első felkészülési torna, eddig egy győzelem (Zagreb) és egy döntetlen (Kielce). Laluska nem utazott, állítólag Csurgó felé tart. Ez jó, ha a háttérben folyik a munka, és esetleg Zeitz mégis jöhet, vagy vki más egy évre. Ha viszont nem jön senki, akkor azért nem lennék nyugodt, bár Ruesga vagy Gulyás is tud ott játszani, főleg előbbi, de ő középre kéne. (Terzát nem szeretném irányítóként látni, meg amúgy sem nagyon támadásban) Az iráni wonderkid beálló meg nem nagyon játszott az eddigi két meccsen, ezt nem igazán értem. Az újak közül Ilic, és Ruesga is bíztató, jók lesznek.
Nem illik.
- ziro4vr
Én sem értem. Láthatták edzeni, képességben a két magyar felett jár, a sérülékenysége szólhat ellene. Gulyás a helyi fiú, az örök ígéret, még anno Zovko mondta róla, hogy nagy klasszis lehet. Hát nem lett az, ugyanakkor ő a csapat bohóca, szerintem ezért van itt. IT jövőre megy szvsz, ha jönne egy Marguc majd, hibátlan lenne.Wertz írta: Prodanovics szerződtetése számomra meg rejtély. Minek hozták el Szegedről, ha egyszer gyengébbnek tartják Gulyásnál, Iváncsiknál
De engem továbbra is lala aggaszt, Lacit muszáj pihentetni 10-15 percre, lala viszont elöl használhatatlan, hátul meg mindegy is mit csinál, "jó híre" miatt habozás nélkül kiküldik a bírók bármilyen esetben. (mint sulicot itthon)
Nem illik.
Az a helyzet, hogy így a beállós poszttal nagyon elégedett vagyok. Itt van a posztra a világ egyik legjobbja és mellé egy tehetséges játékosziro4vr írta:Legyen igazad, talált pár kincset már a vezetőség, ugyanakkor melléfogások is akadtak. Azért remélem Sulic hozza majd a formáját, akkor gond nem lesz.
és ha már válaszoltál a hírre akkor leírom, hogy az igazolás mellett közölték, Zeitz még érkezhet
Prodanovics szerződtetése számomra meg rejtély. Minek hozták el Szegedről, ha egyszer gyengébbnek tartják Gulyásnál, Iváncsiknál
- ziro4vr
Érdekes Legyen igazad, talált pár kincset már a vezetőség, ugyanakkor melléfogások is akadtak. Azért remélem Sulic hozza majd a formáját, akkor gond nem lesz.Wertz írta:Az iráni Alireza Muszavi a Veszprém játékosa, Oneto helyére jön. Csak annyit kívánok neki, hogy olyan tehetséges legyen, mint a honfitársa.
Oneto amúgy nekem csalódás volt, nem használta ki az adottságait, igazán kűzdeni se láttam. Vilovski meg nem veszprém szint.
Nem illik.
Az iráni Alireza Muszavi a Veszprém játékosa, Oneto helyére jön. Csak annyit kívánok neki, hogy olyan tehetséges legyen, mint a honfitársa.
- ziro4vr
Nekem az a gyanúm, hogy jövőre a két Iváncsik dobbant (asszem 14-ig van szerződésük) aztán jön két szélső (külföldről, jó nevek).
Remélem nem az a b terv, hogy ruesga alkalmi jobblövő, terzic meg irányító. Terzic nem veszprém szint nálam, legalábbis támadásban biztos nem. Kár hogy anno nem sesum lett favorizálva helyette.
Remélem nem az a b terv, hogy ruesga alkalmi jobblövő, terzic meg irányító. Terzic nem veszprém szint nálam, legalábbis támadásban biztos nem. Kár hogy anno nem sesum lett favorizálva helyette.
Nem illik.
Zeitzet meg kell szerezni, de mindenképpen. Az nem lenne jó dolog, ha Ruesganak jobbátlövőt is játszania kellene. Nem biztos, hogy úgy megtudnák osztani az irányító posztot Chemávalziro4vr írta:hát akkor marad lala
Egyikük tényleg lehetne fiatalabb. Viszont ettől függetlenül nagyon erős jobbátlövő páros lesznek. Még az is lehet, hogy a legjobbakziro4vr írta:jövőre megy egy 33 éves Laci és egy 34 éves Zeitz
A jobbszélső poszttal meg végre csinálhatnának már valamit Iváncsik és Gulyás nagyon kevés lesz oda. Már annak is örülnék, ha Prodanovics tényleg érkezne
- ziro4vr
hát akkor marad lala..jövőre megy egy 33 éves Laci és egy 34 éves ZeitzWertz írta:Dusebajev a Vardar Skopje játékosa lett
Nem illik.
Dusebajev a Vardar Skopje játékosa lett
Én is. Elég ütés lenne, ha Veszprémben játszana a legtehetségesebb jobb(Jamali) és balkezes átlövőziro4vr írta: Én mindenképp rámennék a kis Dusebajevre.
- ziro4vr
Zeitz megszerzése amúgy érdekes. Elsőre (mikor még nem ment csődbe a madrid, és úgy nézett ki már idén jöhet) jónak tűnt, bár én már akkor is inkább egy Jamali szintű fiatalt szívesebben láttam volna (Ancsin?) de most azért más a helyzet. Megszerezhető egy fiatal titán, jövőre meg jön egy öregedő német, 3 éves zsíros szerződéssel. Én mindenképp rámennék a kis Dusebajevre.Wertz írta:Szerintem is jó lenne. Aki 20 évesen spanyol gólkirály tud lenne rossz játékos nem lehet
Nem illik.
Szerintem is jó lenne. Aki 20 évesen spanyol gólkirály tud lenne rossz játékos nem lehetziro4vr írta:pl dusebajev fia, neki még most sincs csapata, simán hozhatnánk
- ziro4vr
pl dusebajev fia, neki még most sincs csapata, simán hozhatnánk, sőt...nekem se tetszik ez a 34 éves Zeizt jövőre átigazolás. viszont ha nem jön senki, akkor ha muszáj ruesga is tud ott játszani, tavaly kényszerből gyakran volt jobblövő és kiválóan megoldotta. és így több labda mehetne szélre is (amiket szépen mellédobálhatnának gulyásék )Wertz írta:Ha Zeitz csak jövőre jön, akkor már felesleges igazolás lesz szerintem. Könnyen lehet, hogy jobb lett volna, ha valami kisebb nevű fiatalt hoznak helyette
Nem illik.
Ha Zeitz csak jövőre jön, akkor már felesleges igazolás lesz szerintem. Könnyen lehet, hogy jobb lett volna, ha valami kisebb nevű fiatalt hoznak helyette
és jobbszélső sem jött még
és jobbszélső sem jött még
- ziro4vr
Zeitz most úgy tűnik csak jövőre jön, ami nem jó. Egyrészt így maradhat cserének lala, aki egy fürednek lő 3 gólt 40 perc alatt...de a bl-ben még passzolni se nagyon tud. Másrészt Zeitz jövőre már 34 lesz, terhelve még egy német szezontól. Azért a vezetőségben bízom, Lacikát is megoldották tavaly, valami csak lesz.
Nem illik.
- bzsk
- Kedvenc játékosaid: CR7, Varane, Guti, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, MKB Veszprém
Källmannak is örülnék, Geri nagyon rég volt formában, lehet kellene neki a váltás. És a taktikai variácók is nőnének, hisz pl. 2esben szokott védekezni úgy rémlik. Persze esélytelen, sajnos...
Ez igaz. Főleg tavasszal klasszis teljesítményt hozottziro4vr írta:Ugalde viszont nagyon bevált, főként védekezésben és leindításoknál.
Én is. Legjobban Margucnak vagy Lindbergnek örülnékziro4vr írta:De vmi skandinávnak, vagy szlovén/horvátnak jobban örülnék.
Remélem a kapusok maradnak, úgy ahogy most vannak